Ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος έχει ξεκινήσει. Όσοι περιμένετε να δείτε χώρες να πολεμούν χώρες θα απογοητευτείτε.

Ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος είναι μεταξύ ολίγων ισχυρών και υπολοίπων. Και βάσει πολλών ενδείξεων και κάποιων αποδείξεων έχει ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες. Τα πρώτα χρόνια οι ολίγοι έβαλαν τις υποδομές για τη μάχη, οι πολλοί δε δώσαμε σημασία. Τα επόμενα χρόνια άρχισαν μικρομάχες τις οποίες κέρδισαν οι ολίγοι αλλά οι πολλοί δε σκάσαμε και ιδιαίτερα. Τώρα έχουν αρχίσει οι σκληρές μάχες, μάχες για την πλήρη εξαθλίωσή μας.

Ο πόλεμος είναι καθαρά βιολογικός. Τα συμβατικά όπλα απέδειξαν στους 2 προηγούμενους μεγάλους πολέμους ότι δεν είναι αποτελεσματικά μιας και οι θάνατοι αναπληρώθηκαν σε μόλις 7 χρόνια. Ο βιολογικός πόλεμος όμως είναι διπλά αποτελεσματικός, διότι ενισχύει και τις βιομηχανίες των ολίγων αλλά μπορεί να ρυθμίσει και τον πληθυσμό ανάλογα με τις ορέξεις τους. Η δική μας αντίσταση ποια θα είναι ?

Για την ΑΜΥΝΑ ΟΧΙ στα εμβόλια, ΟΧΙ στα φάρμακα, ΟΧΙ στο φθόριο, ΟΧΙ στο χλώριο, ΟΧΙ στα βαρέα μέταλλα, ΟΧΙ στα χημικά παράγωγα (συντηρητικά, γλυκαντικές ουσίες, πρόσθετα όψης, οσμής, γέυσης), όχι στα υβρίδια. Η μεγαλύτερη αιτία καρδιοπαθειών είναι το χλώριο (νερό), η μεγαλύτερη αιτία οστεοπόρωσης είναι το φθόριο (οδοντόκρεμες), η μεγαλύτερη αιτία για Alzheimer είναι το αλουμίνιο (κουτάκια αναψυκτικών, μπίρες, αλουμινόχαρτο, κλπ.). Έτσι μας σκοτώνουν, γεμίζοντας παράλληλα τα ταμεία τους.

Για την ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΧΙ στα μαγαζιά (SUPER MARKET) και στα προιόντα των πολυεθνικών τους.

Θα ξεβολευτούμε ή θα πεθάνουμε ??? Ήρθε η ώρα της μεγάλης απόφασης !!!!!!

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *