15:03 - 26/02/2015

Ο χρόνος, ο λόγος και τα χρήματα είναι τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για να μας κρατούν στην φυλακή! Β΄Μέρος

Επίλογος

Στο Α μέρος δεν αναρτήσαμε όλο το κείμενο για την χρήση των χρημάτων. Τώρα όλο μαζί.

Τα χρήματα είναι πραγματικά η ρίζα όλων των κακών

Το χρήμα ελέγχει τα πάντα. Στην ταινία Thrive μας λένε να “ακολουθήσουμε τα χρήματα” “follow the money”. Ο πόλεμος δημιουργεί χρήμα και το χρήμα δημιουργεί πόλεμο. Είμαστε εγκλωβισμένοι σε έναν φαύλο ατέρμονο κύκλο του φιδιού που καταπίνει την ουρά του όταν αγοράζουμε στο νομισματικό σύστημα. Το Χρήμα προκαλεί την απόσταση και την κατάταξη μεταξύ των ανθρώπων, την απληστία, και τον υλισμό και ως εκ τούτου δημιουργεί την ψευδείς δύναμη του εγώ.

Το χρήμα (έγινε) είναι χρόνος, καθώς το πρωί χτυπάμε το ξυπνητήρι του χρόνου (Chronos).Κάθε ένας από εμάς έχει μια βάση δεδομένων στον υπερυπολογιστή ως προς το πόση ενέργεια έχουμε ξοδέψει για την κατοχή του χρήματος. Οσο περισσότερη ενέργεια δίνουμε στα χρήματα, τόσο περισσότερο δίνουμε τη συγκατάθεσή μας για να μας ελέγχουν μέσω των χρημάτων οι πολιτικοί μας και το «σύστημα». Πραγματικά εργαζόμαστε για τα χρήματα που στην συνέχεια δίνουμε στους «εμπόρους» της εξουσίας, εκεί καταλήγουν τα περισσότερα από τα χρήματα του καθενός μας μέσα από αυτό το σύστημα δουλείας.

Το χρήμα είναι άχρηστο, τα κέρματα και τα χαρτονομίσματα μας δημιουργούν μια ψευδή αίσθηση αξίας που δεν έχουν. Τα χρήματα είναι εκτυπωμένα χωρίς κανένα αντίκρισμα, όπως ήταν παλιά ο χρυσός. Τα περισσότερα χρήματα είναι πραγματικά δημιούργημα του κομπιούτερ και χειραγωγούνται μέσω του τραπεζικού συστήματος των αγορών.

Χωρίς χρήματα, όλοι μας θα είμασταν ίσοι και στην θέση να εργαστούμε μαζί χωρίς την κυβέρνηση που επιρεάζει και επινοεί τον τρόπο ζωής μας, θα μπορούσαμε όλοι να απολαμβάνουμε την ζωή χωρίς κανένα ανταγωνισμό. Το νομισματικό σύστημα πρέπει να καταρρεύσει και απο τα κομμάτια του θα πρέπει να ξαναφτιάξουμε έναν κόσμο που βασίζεται στην αγάπη και την συμπόνια. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο κατά πόσον αυτό θα βελτιώσει τη συνείδηση ​​μας για να προχωρήσουμε σε μια εναλλακτική πραγματικότητα ή αν με την βελτίωση της συνείδησης μας βρισκόμαστε σε αυτήν την πραγματικότητα; Αυτό που είναι σαφές είναι ότι έχουμε εντοπίσει τον ένοχο του ελέγχου επάνω μας και πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να το σταματήσουμε για πάντα.

Ο λόγος είναι ικανός να μας βλάψει για πάντα

Αρχίσαμε με την δόλια «μαγεία» της ορθογραφίας σε πολύ μικρή ηλικία, όταν μάθαμε πώς να συλλαβίζουμε. Συλλαβίζουμε με τις λέξεις για να δημιουργήσουμε μια φράση (και αυτή είναι η ποινή φυλάκισης μας) διότι δημιουργήθηκε για την υπόλοιπη ζωή μας. Μαθαίνουμε απο αυτά που γράφουν τα βιβλία. Στα αγγλικά η λέξη Book (βιβλίο) είναι ένα ρήμα που σημαίνει ‘’συλλαμβάνω’’ ή κρατώ (κάποιον). Τα Βιβλία περιέχουν κεφάλαια (chapters). Ένα κεφάλαιο (chapter) είναι μια μυστική κοινωνία ή μια θρησκευτική τάξη. Στα κεφάλαια έχουμε σελίδες (pages). Μια σελίδα (page) σημαίνει υπό μελέτη και εξυπηρετεί τη βασίλισσα και το βασιλιά. To page someone σημαίνει κάποιος που καλεί. Η σελίδα περιέχει πολλές προτάσεις, που δημιουργήθηκαν από λέξεις που γράφονται με την χρησιμοποίηση γραμμάτων. Α Letter (το γράμμα) είναι κάποιος που επιτρέπει να γίνει κάτι για άλλους.

” Σε υψηλότερες διαστάσεις, τα όντα έχουν τηλεπαθητικές ικανότητες και δεν χρειάζονται κατ ‘ανάγκη τις λέξεις για να επικοινωνούν όπως εμείς. Οι λέξεις έχουν συμφωνηθεί και προφέρονται με συγκεκριμένους τρόπους, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει κατανοητό από τους άλλους που ζουν στην ίδια πραγματικότητα. Επειδή οι ​​λέξεις είναι σύμβολα, δεν γίνονται άψυχα ή ανίσχυρα. Στην πραγματικότητα, δεν πρέπει ποτέ να υποτιμούμε τη δύναμη των λέξεων. Όταν μιλάμε και θέτουμε τα συναισθήματα και τις προθέσεις πίσω από τα λόγια μας, αυτό που λέμε μπορούμε να το μεταδώσουμε πολύ ισχυρά, ενώ, κάποιος που μιλά με λίγα ή σχεδόν χωρίς συναισθήματα και προθέσεις σπάνια τον ακούν και συχνά παραβλέπεται. Ο γραπτός λόγος μπορεί να είναι, τουλάχιστον, αν όχι πιο ισχυρός από τον προφορικό λόγο. Εάν ένας συγγραφέας είναι καλός καλλιτεχνης, μπορεί να μεταφέρει τα συναισθήματα και τις προθέσεις των γραπτών λέξεων, που έχουν αντίκτυπο στον αναγνώστη. Ένας επιδέξιος συγγραφέας αφήνει ένα κομμάτι της ψυχής του επάνω στο γράψιμο . ”

~ Wes Penre από το εκεί και πέρα 2012- Ένας οδηγός για τη νέα εποχή

Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν καθημερινά τη δύναμη που έχουν με τον λόγο τους. Οι λέξεις μεταφέρουν ενέργεια και σε συνδιασμό με τη μαγεία της ορθογραφίας, είναι ένα από τα πιο ισχυρά όπλα που χρησιμοποιούνται εναντίον μας σήμερα. (Κόραξ: θυμίσου τον τρόπο ομιλίας του Ομπαμία, τον τόνο της φωνής του, την κίνηση του δάκτυλου του μαζί με τον λόγο που βγάζει… ο καλύτερος υπνωτιστής πολιτικός που υπάρχει, και γι αυτόν το λόγο τον ξαναέβγαλαν και πρόεδρο).

Έχοντας επίγνωση των «ξόρκιων» εναντίων σας μπορείτε να κατανοήσετε την τεράστια διαφορά στον προγραμματισμό που δημιουργεί η καθημερινή μας πραγματικότητα. Κάθε λέξη που λέμε έχει τη δύναμη να προσθέσει ή να υποβαθμίσει το ενεργειακό σας σύστημα (το ενεργειακό πεδίο)!!!

Με τη χρήση της ετυμολογίας και την διάσπαση των λέξεων, βλέπουμε ξεκάθαρα την προέλευση και το σκοπό του τι προσπαθεί να επιτευχθεί. Τα βίντεο που παρουσιάζονται στη σειρά Τhe Golden Web

προχωρούν πολύ πιο βαθειά ετυμολογιακά, ακόμη πιο βαθιά απ’ ότι έχουμε διδαχθεί. Η Λατινική διδάσκεται ως υποκείμενη ρίζα της αγγλικής γλώσσας, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες από τις λέξεις μας προέρχονται από τις ρίζες, όπως το “RA” (Amen-Ra), «Ένα» (Annunaki), τα άλογα, το φεγγάρι, και η συλλογική συνείδηση μας ή κυψέλη (hive minds), ενώ άλλοι «καθιερωμένοι» όροι στην γλώσσα ακολουθούν την υπόγεια οδό…

Πάρτε τη λέξη “baby” για παράδειγμα. Το Ba- ακούγεται σαν το μπε.. των προβάτων, το bay (κόλπος) είναι μια ναυτιλιακή λέξη. Το τελευταίο μέρος είναι από φωνητικής απόψεως bee « η μέλισσα» – η κυψέλη του μυαλού (συλλογική συνείδηση)… όταν έχουμε ένα νεογέννητο το ονομάζουμε “sweetie” “γλύκα μου”. Γλυκό σαν μέλι, κατευθία από την κυψέλη… Για ποιον γίνονται όλα μες την κυψέλη; Η βασίλισσα της κυψέλης έχει συνοδούς βοηθούς και τους σκλάβους που κάνουν όλη τη δουλειά για την ίδια.

Οι λέξεις αργκό έχουν δημιουργηθεί ως μέρος της καθημερινής Αγγλικής Γλώσσας. Προσέχτε τους ακόλουθους όρους και τι πραγματικά μας δηλώνουν:

§ She is drop dead gorgeous.

§ He is dressed to kill.

§ This pie is to die for.

§ She just gets under my skin.

§ That really burns me up.

§ Over my dead body.

§ I was scared to death.

§ Stop it- you are killing me.

Στα ελληνικά:

§ Επεσε πανέμορφα νεκρή .

§ Είναι ντυμένος για να σκοτώσει .

§ Αυτή η πίτα είναι για να πεθάνεις .

§ Περνά ακριβώς κάτω από το δέρμα μου .

§ Αυτό πραγματικά με καίει .

§ Πάνω από το πτώμα μου .

§ Φοβισμένος μέχρι θανάτου .

§ Σταμάτησε γιατί με σκοτώνεις .

Η λέξη του θανάτου βρίσκεται παντού μες τις λέξεις (Σημ. στα αγγλικά σίγουρα). Είμαστε τα ζάρια τους (πρόσεχε τη λέξη die-ce, πεθαίνει- ζάρι=dice) κάθε φορά που μιλάμε για το θάνατο… περιγράφουμε (ακατάλληλες) καταστάσεις που θα μπορούσαν να γίνουν η πραγματικότητα μας. Ακόμη και αν δεν έχουν γίνει η πραγματικότητα μας, δίνουμε την ενέργειά μας στο θάνατο και κάθε φορά που υποκύπτουμε να μειώνουμε τους εαυτούς μας, όταν μιλάμε όπως όλοι οι άλλοι, έτσι ώστε να μιλάμε γι αυτά που μας αφορούν. Αν νομίζετε ότι εσείς ξεχωρίσατε από τον τρόπο τους διότι έχετε αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας, περιμένετε την στιγμή που θα αλλάξετε την τρόπο ομιλίας (έκφρασης) και ορθογραφία σας!

Σημείωση:

Και στα ελληνικά βλέπουμε το θάνατο να χτυπά την πόρτα…πρόσεξε τις λέξεις του θανάτου μέσα από την επανάληψη των “ερωτικών” εκδηλώσεων για τα αγαπητά μας πρόσωπα ή και ακόμα με τα αστεία που μεταξύ μας κάνουμε…με πέθανες ρε φίλε, με έσβησες κοπέλα μου, με έλιωσες, με αρρώστησες, με ισοπέδωσες κτλ. Συνήθως ακούμε ή βλέπουμε τις λεξεις αυτές στα λαικά τραγούδια…στο φολκλόρ του λαικού έλληνα (όπως είμαστε σχεδόν όλοι μας)

Δηλαδή κάθε φορά η χρησιμοποίηση αυτών των λέξεων είναι ικανές να μας βλάψουν ενεργειακά, ψυχολογικά, συναισθηματικά…

Προσοχή λοιπόν στον τρόπο εκφρασεως μας και στον τρόπο που εκδηλώνουμε τα συναισθηματά μας στα αγαπητά μας πρόσωπα!!!

Να ευχόμαστε καθημερινά το καλύτερο σε όλους μας…γιατί έτσι είμαστε ικανοί να αντιμετωπίσουμε αυτούς που κρυφά παίζουν με εμάς…και αυτούς που έκαναν την γλώσσα εργαλείο τους υποβάθμισης και υποδούλωσης του ανθρώπου. Είμαστε θεικά όντα και μας πολεμάνε ασταμάτητα σε πολλά πεδία.

Και σε αυτό της γλώσσας.

ΚΟΡΑΞ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
21:45 - 21/02/2015

Ο χρόνος, ο λόγος και τα χρήματα είναι τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για να μας κρατούν στην φυλακή. Α’ Μέρος

Ο χρόνος, ο λόγος και τα χρήματα είναι τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για να μας κρατούν στην φυλακή

Του Michelle Walling

Σύμφωνα με την τηλεοπτική σειρά Το Golden Web,

αυτή η ολογραφική ψευδαίσθηση που ζούμε προέρχεται από ένα σούπερ υπολογιστή στον Κρόνο που λειτουργεί με το φεγγάρι να ελέγχει κάθε πτυχή της ζωής μας. Ο χρόνος, ο λόγος, και τα χρήματα δημιουργούν ένα σύστημα καταβολής εισφορών ενέργειας που είναι πολύ πιο περίπλοκη από ό, τι συνειδητοποιούν οι περισσότεροι άνθρωποι.Εάν οι πληροφορίες που μοιράζονται με αυτά τα δύο βίντεο (στο τέλος αυτού του άρθρου) είναι ακριβείς, τότε απλά μπορεί να έχουμε εντοπίσει την λύση που θα μας οδηγήσει στην απελευθέρωση μας.

Ο οδηγός πίσω από το παρασκήνιο

Σύμφωνα με τον John Lash οι Άρχοντες, η τεχνητή νοημοσύνη που είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την εξωγήινη ατζέντα των Illuminati κυριαρχεί και ελέγχει τον πλανήτη. Θα αναφερθούμε σ’ αυτό που είναι προφανές για τις ζωές μας και οτι υπάρχει ένα πολύπλοκο δίκτυο εξαπάτησης και ελέγχου που έχει εντελώς στον έλεγχο του τον πλανήτη μέσω της χειραγώγησης χρησιμοποιώντας τα «εργαλεία» που μας ξεγελούν έτσι ώστε να χρησιμοποιούν την ελεύθερη επιλογή μας και να μας υποδουλώνουν, αφαιρώντας την ενέργεια μας.

Σύμφωνα με τη Χρυσή Σειρά, η ανθρώπινη σπονδυλική στήλη είναι μια τεράστια κεραία που λαμβάνει πληροφορίες από το σούπερ υπολογιστή στον Κρόνο. Στην ουσία, αυτός ο υπολογιστής λέγεται ότι είναι το διαδραστικό “παιχνίδι” ή μια κακή ψευδαίσθηση που βιώνουμε. Και ξαναεπικοινωνούμε με τον σούπερ υπολογιστή, μέσω του νωτιαίου μυελού μας με την μετάδοση πληροφοριών. Αυτό το σύστημα παρακολουθεί πόση ενέργεια έχουμε επενδύσει στο “σύστημα”. Σ΄ αυτό περιλαμβάνονται οι ημερήσιες δράστηριότητες μας όπως η πληρωμή των φόρων, τα πολιτικά και οι επιλογές των ηγετών, ο μόχθος της ημερήσιας εργασίας κτλ.

Ο Πατερας χρόνος

Ο Πατέρας Χρόνος (Χρόνος, Κρόνος, Σατανάς) είναι ένας φοβερός απατεώνας. Ο χρόνος μας κρατά εγκλωβισμένους μέσα στην εβδομάδας εργασίας, όπου έχουμε την ευκαιρία το σαββατοκύριακο και το διάλειμμα για να επαναφορτίσουμε τις μπαταρίες μας, ώστε να μπορούν να ξαναρχίσουν να απορροφούν την ενέργειά μας και πάλι απο την Δευτέρα (Moon-day). Είμαστε εγκλωβισμένοι μες τον χρόνο, ο αείμνηστος Jose Arguelles είχε πει ότι το μήνυμα του Λορδου Πασκάλ για την ανθρωπότητα είναι ότι πρέπει να ζήσουμε χωρίς τον «ανθρωπογενείς» χρόνο όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε αν δεν φοράμε ρολόι ή αν δεν χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε ημερολόγιο ή αντζέντα. Τις ελεύθερες ημέρες σας αποδεσμευτείτε απο τον Χρόνο, να ακούτε το σώμα σας, όταν σας λέει να πάτε να κοιμηθείτε ή να ξυπνήσετε.

Η Αστρολογία και η θέση των πλανητών μπορεί επίσης να είναι ένα μέρος του χρονοέλεγχου του συστήματος που χρησιμοποιείται από τους προγραμματιστές Αρχοντες για να μας πουν τι ώρα έρχεται μέσω της χρήσης ενός συστήματος και ημερολογίου παρακολούθησης – τον ζωδιακό κύκλο.

Το Γρηγοριανό ημερολόγιο δημιουργήθηκε από τον Πάπα Γρηγόριο ΧΙΙΙ, προκειμένου να δημιουργήσει τις διακοπές του χριστιανικού Πάσχα. Πριν από αυτό, είχαμε ένα 13 φεγγάρια (μήνες)/28 ημέρες διαρκούς ημερολόγιου, όπου οι μέρες του φεγγαριού (μήνα) και οι ημέρες της εβδομάδας ακολουθούσαν την τέλεια γραμμή, εβδομάδα-για-την εβδομάδα και το φεγγάρι-το-φεγγάρι. Το Γρηγοριανό ημερολόγιο μας μπερδεύει και έχει τον πραγματικό “χρόνο” εκτός φάσης με το Σύμπαν.

Ο κόσμος μας επίσης χωρίζεται σε πολλές διαφορετικές ζώνες χρόνου και αυτό προκαλεί μεγάλη σύγχυση στους ανθρωπους, δημιουργεί περισσότερα ψευδείς σύνορα λόγω του χρονικού χωρισμού των γεωγραφικών περιοχών. Αυτά είναι μόνο μερικά απο τα παραδείγματα για το πώς μπορούν να χειραγωγήσουν το χρόνο. Βέβαια ο συνδυασμός του χρόνου με του χώρου ειναι απαραίτητος για να γνωρίζουμε πού βρισκόμαστε σε ένα γραμμικό πλαίσιο, αλλά ο χρονος χειραγωγείται και έχει στραφεί εναντίον μας με κάθε δυνατό τρόπο.

Τα χρήματα είναι πραγματικά η ρίζα όλων των κακών

Το χρήμα ελέγχει τα πάντα. Στην ταινία Thrive μας λένε να “ακολουθήσουμε τα χρήματα” “follow the money”. Ο πόλεμος δημιουργεί χρήμα και το χρήμα δημιουργεί πόλεμο. Είμαστε εγκλωβισμένοι σε έναν φαύλο ατέρμονο κύκλο του φιδιού που καταπίνει την ουρά του όταν αγοράζουμε και συμμετέχουμε στο οικονομικό σύστημα. Το Χρήμα προκαλεί την απόσταση και την κατάταξη μεταξύ των ανθρώπων, την απληστία, και τον υλισμό και ως εκ τούτου δημιουργεί την ψευδείς δύναμη του μεγάλου εγώ οταν το κεφάλαιο το κατέχουν οι λίγοι.

Το χρήμα (έγινε) είναι χρόνος, καθώς το πρωί χτυπάμε το ξυπνητήρι του χρόνου (Chronos).Κάθε ένας από εμάς έχει μια βάση δεδομένων στον “υπερυπολογιστή” του ως προς το πόση ενέργεια έχουμε ξοδέψει για την κατοχή του χρήματος. Οσο περισσότερη ενέργεια δίνουμε στα χρήματα, τόσο περισσότερο δίνουμε τη συγκατάθεσή μας για να μας ελέγχουν μέσω των χρημάτων οι πολιτικοί μας και το «σύστημα». Πραγματικά εργαζόμαστε για τα χρήματα που στην συνέχεια δίνουμε στους «εμπόρους» της εξουσίας, εκεί καταλήγουν τα περισσότερα από τα χρήματα του καθενός μας μέσα από αυτό το σύστημα δουλείας.

Σημείωση:

έχετε ποτε αναρωτηθεί γιατι αλλάζουμε την ωρα μπροστα και πίσω; Η σύγχυση που προκαλει η διαφορά του χρόνου συμβαίνει συστηματικά δυο φορες τον χρόνο. Η μετάβαση απο την χειμερινή στην θερινή ωρα εχει επινοηθεί μονο για τον αποπροσανατολισμό και την σύγχυση της ανθρωπότητας. Και φυσικά ποτε δεν δόθηκε μια λογική εξήγηση της αναγκαιότητας αλλαγής του χρόνου…διοτι δεν υπάρχει.

ΚΟΡΑΞ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. 0
  0

  ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ !

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 2. 0
  0
  ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΩΡΑΣ–ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ–ΚΑΤΑ ΤΑΛΛΑ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΕΡΙΩΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΜΩΣ ΦΕΡΝΕΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ-ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ—ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΖΩΔΙΩΝ ΗΤΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ ΤΑΥΡΟΥΣ ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ–ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014 ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΥΤΟΥΝ–ΕΜΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΝΙΞΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΓΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ–ΠΙΚΡΑΘΗΚΑ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ –ΘΥΣΙΑΣΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΙΣΩΣ–ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤ Ι ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ-ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ— ΒΙΚΥ ΝΑΥΠΛΙΟΝ
 3. 0
  0
  Μπράβο ρε αλάνι !
 4. 0
  0
  Εξ όσων γνωρίζω, ο Πούτιν στην Ρωσία κατήργησε την αλλαγή της ώρας από χειμερινή σε θερινή.
 5. 0
  0
  μεταγλωττίστε το 2ο βίντεο παρακαλώ
 6. 0
  0
  Τι σχέση έχει ο χριστος με το πετρελαιο που λεει ο τυπος στο β βιντεο??
  Το χριστος είναι απο το χρισμένος….
 7. 0
  0
  με τη τσεπη γεματη ο κοσμακησ τα ξεχναει ολα μαμ νανι και—-

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί