Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

04:43 - 29/08/2011

Ο Λοβέρδος και η κολυμβήθρα του Σιλωάμ που την λένε “εθνική ενότητα”

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Συνεχίζουν να περνάνε τον λαό για ηλίθιο εκεί στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Αφού πριν από δύο χρόνια κέρδισαν με 11 μονάδες διαφορά την … “επάρατη Δεξιά”, αφού υποσχέθηκαν μεγάλες μεταρρυθμίσεις με την ψήφο του λαού που ήταν ισχυρή, τώρα το ρίχνουν στο… τσάμικο. Ούτε δύο χρόνια στην εξουσία και άρχισαν ήδη να μιλούν για κυβερνήσεις εθνικής συνεργασίας. Βλέπουν ότι κανείς δεν ακούει τον κυβερνητικό τους εκπρόσωπο, Γ. Καρατζαφέρη, και αποφάσισαν να μιλήσουν οι ίδιοι.

Καθόλου τυχαία δεν είναι η χθεσινή συνέντευξη ενός πρωτοκλασάτου υπουργού, του Α. Λοβέρδου, ο οποίος έχει και αρχηγικές βλέψεις εδώ που τα λέμε για την μετά Παπανδρέου εποχή. Σου λέει, ο Γιώργος τέλειωσε, ο Βενιζέλος «καίγεται» στο Σύνταγμα, τι έμεινε, εγώ, η Άννα και ο Χρυσοχοΐδης. Ρίχνει λοιπόν τουφεκιές περί εθνικής συνεννόησης ώστε να βρει πολυκομματικό ακροατήριο και αφήνει υποθήκη για το μέλλον.






Ας παραβλέψουμε το γεγονός ότι ένας κορυφαίος υπουργός προαναγγέλλει εκλογές ομολογώντας ουσιαστικά την αποτυχία της κυβέρνησής του.






Για τα περί εθνικής ενότητας είναι φανερό ότι τα λέει κοιτάζοντας το δικό του πολιτικό μέλλον. Όλοι οι κορυφαίοι ετοιμάζουν τις δικές τους στρατηγικές ενόσω το καράβι βουλιάζει. Ο Παμπούκης έκανε ηρωική έξοδο λίγο πριν το deal με το Κατάρ.. Η Διαμαντοπούλου το παίζει ιέρεια της συναίνεσης, ο Χρυσοχοΐδης ελπίζει ότι θα έλθει το σχέδιο Μάρσαλ και θα γεμίσει η Ελλάδα λεφτά με δική του παρέμβαση.






Τι να κάνει και Λοβέρδος; Παίζει το χαρτί της εθνικής ενότητας στην κρίσιμη ώρα για τη χώρα ώστε να είναι μέσα στις εξελίξεις που έρχονται σύντομα.






Βέβαια, το ερώτημα είναι τι εννοεί εθνική ενότητα. Να φτιάξουμε κυβερνήσεις συνεργασίας που θα γίνουν η Κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τα εγκληματικά λάθη στην οικονομία;






Και γιατί δεν έκανε αυτή την πρόταση προτού μπούμε στη δίνη της τεράστιας κρίσης; Όταν ψήφιζαν μόνοι τους το Μνημόνιο, όταν ψήφιζαν το Μεσοπρόθεσμο, όταν έκαναν αναθεωρήσεις των μέτρων χωρίς καν να περνούν από τη Βουλή, που ήταν η εθνική συνεννόηση;


Ότι θυμάται χαίρεται ο κ. Λοβέρδος.


Με το πράσινο καράβι να βουλιάζει, τα ποντίκια ζητούν βοήθεια.


Όμως, α λα καρτ εθνική ενότητα δε γίνεται…


Και για όσους έχουν ακόμα αμφιβολίες, μετά τις τόσες φορές που διαψεύστηκαν η “γραμμή” του Σαμαρά είναι πεντακάθαρη: Ισχυρή αυτοδυναμία για καθαρές λύσεις.


πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*