Ο κ. Πρωθυπουργός ξαναμπλόφαρε και ξαναεκβιάζει

Δεν μας ενδιαφέρει εάν αυτό το άρθρο το διαβάσουν 5, 100, 500 ή κοντά 10.000 που διάβασαν ένα προηγούμενο μας ΕΔΩ. Εμείς το χρέος μας το πράξαμε και την αλήθεια είπαμε. Γιατί εδώ και μόνο ΕΔΩ θα διαβάστε, απλά, για το τι έκανε ο κ. Παπανδρέου ακριβώς.
 Μεθαύριο ή του χρόνου θα το αντιληφθούν και οι επαγγελματίες μεγαλο – δημοσιογράφοι που λόγω του προχωρημένου της ώρας τώρα πιθανότατα κοιμούνται ή διασκεδάζουν , ζωή νάχουν.

Α) ΞΑΝΑΜΠΛΟΦΑΡΕΙΌταν μπλοφάρει με τους Ευρωπαίους με τα πιστόλια στα τραπέζια δεν του βγαίνει του κυρίου και καταποντίζει την Ελλάδα. Από την άλλη πλευρά όταν μπλοφάρει με τους Έλληνες με τα λεφτά που δήθεν έχουμε, ή, ψηφίστε Μπουταροκαμινηδες ειδάλλως οδηγώ τη χώρα σε εκλογές και χάος π.χ. του βγαίνει του κυρίου έως τώρα άψογα.
Το γεγονός : Πήγε μεγαλοπρεπώς στον Πρόεδρο και μετά μίλησε για συναίνεση. Τη συναίνεση τη βρήκε με ΟΡΟΥΣ που ΓΝΩΡΙΖΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ, και φάνηκε προς στιγμήν καλώς κακώς ότι το θέμα δρομολογείται.
ΛΑΘΟΣ, ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ : όλα μπλόφα ήταν και από το πρωί ήξερε ο κύριος τι θα δηλώσει το βράδυ, ο,τι και να άκουγε, ο,τι λύσεις και να του προτείνανε !
Η μαγνητοσκοπημένη δήλωση του θα μπορούσε να είχε γραφτεί και από χθές, αν ΤΟ ήθελε !

   Κοντολογίς και για οικονομία χώρου : Οργάνωσε ένα θέατρο το πρωί για να δώσει μια προκάτ δήλωση τα βραδάκι ότι ζητά ψήφο εμπιστοσύνης. Το έχει ξανακάνει ο κύριος, γι αυτούς που έχουν απλή μνήμη άλλες 3 φορές τον τελευταίο καιρό σαν κλωνοφωτοτυπία! 

Το κίνητρο και ο σκοπός του ήταν η δήλωση του το βράδυ για ψήφο εμπιστοσύνης.


ΞΕΧΑΣΤΕ όλα τα άλλα… Θέατρο Κλουζώ ήταν !


Και τώρα…

Β) ΞΑΝΑΕΚΒΙΑΖΕΙ
   Με την ψήφο εμπιστοσύνης (αν την πάρει, και πιθανότερο είναι να την πάρει)
συνεχίζει τότε και κάνει ο,τι θέλει με τα μυαλά του και τα σχέδια του !

Ταυτόχρονα βέβαια και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα γερή !

Ο νέος εκβιασμός του ; Ή πάλι εγώ ή χάος… Διερωτάται κανείς βέβαια ακόμα κι αν το χάος είναι καλύτερη λύση από τούτον τον κύριο, θα το αναλύσουμε τούτο παρακάτω.

Φυσικά βέβαια βγαίνει και δηλώνει :
 

«Ζήτησα η προσπάθεια αυτή να πάρει τα χαρακτηριστικά μιας κοινής, εθνικής προσπάθειας. Το καθήκον είναι εθνικό, όχι κομματικό.
Έκανα συνεχείς προτάσεις συνεργασίας προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Σήμερα επανήλθα με νέες προτάσεις προς τους αρχηγούς όλων των κομμάτων, προκειμένου να επιτευχθεί η αναγκαία εθνική συνεννόηση. Αποσαφήνισα ότι δεν εξάρτησα ποτέ την ευθύνη μου από αξιώματα.»


Και το προκατασκευασμένο αποτέλεσμα του; 

ΤΕΛΕΙΩΣ Αντίθετο με αυτά που δηλώνει επειδή πάντα του φταίνε φυσικά οι άλλοι.

Κύριε Παπανδρέου: Είσαστε 20 μήνες στην εξουσία. Λεφτά στήριξης έστω και τοκογλυφικά λάβατε.
Τι κάνατε ;

  Αναξιοκρατικές περικοπές, Αναξιοκρατικούς φόρους (και διαλύσατε περισσότερο την οικονομία) .

Τίποτε άλλο κύριε.

Δεν θίξατε επουδενί την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αδικία : Οι 18 μισθοί που απολαμβάνουν οι εργαζόμενοι στα ΕΛΠΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ. 17 μισθοί στον ΟΠΑΠ. Φωτόπουλοι συνδικαλιστές να σας εκβιάζουν. Αυτό είναι το άβατο, το βαθύ ΠΑΣΟΚ που δεν ακουμπήσατε. Και εδώ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Μετά :
Ο εποικισμός από την ανεξέλεγκτη εισβολή από Ισλαμιστές εισβολείς ακάθεκτος συνεχίζεται με εικονικούς φράκτες.


Η Κάθαρση στον δημόσιο τομέα είναι εφικτή απλώς λογιστικά εάν υπάρχει βούληση δίχως να θιγούν οι πραγματικά ευπαθείς ή τίμιες ομάδες αλλά μόνο οι απατεώνες.

20 μήνες ΟΜΩΣ και δεν κάνατε τίποτα εν μέσω οξύτατης κρίσεως για τα παραπάνω και γι αυτό και τα νέα δανειακά ξαναφαγωθήκανε κύριε.
   Το μεγάλο πρόβλημα είναι ο παρασιτικός Δημόσιος τομέας και αυτό το γνωρίζουν όλοι που στοιχειώδεις, δίχως πάσης φύσεως αγκυλώσεις γνώσεις έχουν.
Υπάρχουν υπάλληλοι που παίρνουνε 3, (και) 60 και φτύνουν αίμα και ταυτόχρονα υπάρχουν νομοθετημένοι νόμιμοι απατεώνες που έχουν μηνιαίως ακόμα και πάνω από 10.000 ευρω και δεν κάνουν ακόμα και τίποτα ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ.


Έχουνε δε καταφέρει, το βαθύ ΠΑΣΟΚ και οι αριστερίστικες προβοκατόρικες συντεχνιακές δυνάμεις να φέρουνε σε σύγχυση και ιδεολογική ισοπέδωση τον λαό έτσι όλοι έντιμοι , με συνωμότες ΜΑΖΙ να διαδηλώνουνε ή διαμαρτύρονται μαζί !


Χέρι χέρι λοιπόν ΟΛΟΙ αχταρμάς αγανακτισμένοι: Μαζί λοιπόν ως παράδειγμα ο κλητήρας του Υπουργείου Οικονομικών που έχει απολαβές συνολικά πάνω από 5.000 ευρω μηνιαίως (και του κόβουν του φουκαρά τα 600) με τον αντίστοιχο κλητήρα ενός άλλου Υπουργείου που του κόβουνε από τα 1.200 ευρω Του που αμείβεται και συνεχίζουν διαδηλώνουν ως ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ !!!

Έτσι φυσικά μόνο άκρη δεν βγαίνει. Και φυσικά οι πάσης φύσεως βολεμένοι αυτό είναι που  θέλουν και οσο τραβήξει.

Καλές και οι διεκδικήσεις μας από τους λοιπούς Ευρωπαίους όπου και εκεί δεν έγινε τίποτα. Διεκδικούμε δίκαια ή άδικα π.χ. Γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις ; Που είναι η «dream team» ομάδα νομικών που οφείλατε να συστήσητε για να δούμε τι θα γίνει με τη μάχη που θα δώσουν (χάσουμε κερδίσουμε) ; Πουθενά και τίποτα και παντού κύριε των…  20 μηνών μαχητή Πρωθυπουργέ.

Αλλά το πρόβλημα μη το μεταθέτουμε στους κακούς ξένους. Ξένοι είναι και κοιτάνε στη ζούγκλα της πολιτικής να μας κατασπαράξουν. Αυτή είναι η πολιτική πραγματικότητα σε όλο τον πλανήτη Γη.

Και εάν…

Εάν δεν καταφέρουμε εμείς ως ΕΛΛΗΝΕΣ να αποβάλουμε τον διεφθαρμένο εαυτό μας που μας μπολιάσανε οι σειρήνες της αμαρτωλής πολιτικής και πολιτικών μας, αργά ή γρήγορα , έτσι η αλλιώς

            ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ έχουμε.


δις…

ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ έχουμε.


Όσο για εσάς, κ Γ. Παπανδρέου ; Μόνο Μπλοφαδόρος κι εκβιαστής είσαστε, κατά τα άλλα μηδέν, είστε ή όχι ; , και προς το παρόν μόνο ο Θεός πλέον βοηθός. Αμήν.

http://www.eglimatikotita.gr/2011/06/blog-post_218.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *