Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:39 - 26/05/2011

Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΕΠΕΚ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Tον Μάϊο του 2007  βρέθηκε  ένα περίεργο “πλάσμα” κάπου σε ένα χωριό του Μεξικού.  
Μερικές φωτογραφίες του είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο και αμέσως διαδόθηκαν φήμες..  Άλλοι έκαναν λόγω για τον διάβολο και άλλοι για εξωγήινο! Οι περισσότεροι πάντως  έσπευσαν να χαρακτηρίσουν το πλάσμα προϊόν μιας καλοστημένης απάτης.  Δεν ήταν και λίγα τα περιστατικά άλλωστε που στο παρελθόν επιτήδειοι προσπάθησαν να εξαπατήσουν την κοινή γνώμη για λίγες στιγμές δόξας.  Η αποστομωτική απάντηση έρχεται σήμερα.. 

Το χρονικό


Ένα αγρότης το βρήκε ζωντανό πιασμένο σε μια παγίδα που είχε τοποθετήσει στην φάρμα του.  Καθώς πλησίαζε διέκρινε  και ένα άλλο πλάσμα να βρίσκεται δίπλα του, το οποίο μόλις αντιλήφθηκε τον άνθρωπο έφυγε ταχύτατα.
Εξεπλάγη με αυτό που είδε και το έπνιξε μέσα σε ένα κουβά νερό.  Στην συνέχεια το παρέδωσε στις αρχές, όπου και ξέσπασε ο παραπάνω σάλος. 

Ειδικοί και επιστήμονες μαζεύτηκαν ενώ κάποιοι άλλοι “ειδικοί”υποστήριζαν πως επρόκειτο για μαϊμού που έχει γδαρθεί.  

Το παράδοξο ήρθε μετά από αρκετό χρόνο όταν σε αναλύσεις DNA που έγιναν στα κόκαλα στο δέρμα και στις τρίχες είδαν ότι το πλάσμα αυτό όχι μόνο δεν ήταν μαϊμού αλλά ήταν το πρώτο του είδους του που μελετήθηκε ποτέ από επιστήμονες μια και δεν είχε κανένα στοιχείο που μπορεί να αναγνωριστεί σε πλάσμα του πλανήτη μας!

Το πλάσμα αυτό μπορούσε να σταθεί όρθιο σαν τον άνθρωπο ενώ το σύστημα όρασης και  ο εγκέφαλος του ήταν πιο πολύπλοκα απ’τα δικά μας… 

Θα μπορούσε αυτό το πλάσμα να είναι εξωγήινο;  Πολλοί επιστήμονες λένε, ναι..
Τα συμπεράσματα δικά σας.

http://worldjudge2012.blogspot.com/2011/05/blog-post_26.html#ixzz1NUNwgbUB Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*