Ο Διάβολος χρειάζεται ανθρώπους που εμφανίζονται ως Χριστιανοί

Ο Σατανάς δεν χρειάζεται πια ηλίθιους που λατρεύουν τον Σατανά ανοιχτά? Ο Διάβολος χρειάζεται ανθρώπους που εμφανίζονται ως Χριστιανοί, και μπορεί να κερδίσει τις καρδιές και τα μυαλά των μαζών, ενώ ταυτόχρονα τους ένεση με δηλητήριο και πνευματική τους οδηγεί σε Luciferianism. Εάν μπορείτε να κάνετε ότι ο φίλος μου, τότε ο Σατανάς θα σας κάνει πλούσιους και διάσημους πολύ γρήγορα.
Μετά από μερικά διεθνώς αναγνωρισμένα σύμβολα που αντιπροσωπεύουν διαφορετικές θρησκευτικές πίστεις. Θα παρατηρήσετε ότι πολλά από αυτά τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται σε μεγάλο μέρος της μουσικής, ταινιών και σήμερα, την τέχνη και διαφήμιση σε όλο τον κόσμο.

Ο στόχος του Σατανά είναι να σπάσει όλα τα θρησκευτικά, γεωγραφικών, οικονομικών, εκπαιδευτικών, θρησκευτικών και φυλετικών φραγμών για τους άνδρες ενωμένοι για μια ακόμη φορά στην εξέγερση ενάντια στο Θεό της Βίβλου.

Σιντοϊσμός  Sikhism  Ταοϊσμός  Ζωροαστρισμός  Ινδουισμός  Indigeneous
Ισλάμ  Ζαϊνισμός  Judiasm  Μπα · «i  Βουδισμός  Χριστιανισμός  Κομφουκιανισμός

Ο Πύργος της Βαβέλ είναι να ξαναχτιστεί. Μην τους πιστεύετε; Ο Πύργος της Βαβέλ γίνεται ανακατασκευή, με εξαίρεση αυτή τη φορά ο Σατανάς είναι σύγχυση άνδρες, αλλάζοντας όλες τις Γραφές, που εμποδίζουν τους άνδρες από την εύρεση της γνώσης του Θεού.

Ο Σατανάς είναι ο θεός αυτού του κόσμου (δεύτερη Κορινθίους 4:4). Ο Σατανάς ελέγχει τον κόσμο, εν μέρει, μέσω της επιρροής του δαιμονισμένου εωσφορική προσκυνητές, όπως: Μαντάμ Μπλαβάτσκυ, Alice Bailey, Albert Pike, Μπέντζαμιν Κρεμ, και ο Aleister Crowley. Lucis Trust διαδίδει το έργο του «Αναληφθέντα Διδάσκαλο» (δηλαδή, ένας δαίμονας δαιμονισμένος), ο οποίος δούλευε «μέσω» Alice Bailey για 30 χρόνια. Ακριβώς όπως οι Χριστιανοί περιμένουν από την Αγία Γραφή για την πνευματική καθοδήγηση, έτσι δεν αποκρυφιστές κοιτάξουμε τα γραπτά των Luciferians όπως η Alice Bailey για την πνευματική (δαιμονική) καθοδήγηση. Είναι ο Λόγος του Θεού, στίχους ο Διάβολος. Δεν καταλαβαίνετε ο φίλος μου, ο καθένας είναι σκλάβος κάποιου. Εάν δεν θέλετε ένα καλό Θεό να αποφανθεί πάνω σας, τότε θα πρέπει να υποδουλωθεί σε μια σκληρή διαβόλου.

http://anninos2nd.blogspot.com/
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Combat Fighter

Μάθε πώς να αμύνεσαι σε καταστάσεις ωμής βίας στο δρόμο

Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή είναι γυμνασμένοι η επειδή έχουν κάποια μυική δύναμη ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν μία ξαφνική επίθεση η οποία δεν θα έχει κανόνες και θα είναι βάναυση όσο ποτέ. Η εμπλοκή σε μάχη του δρόμου είναι το πιο δύσκολο πράγμα και δεν έχει να κάνει τίποτα με οποιεσδήποτε τέχνες μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε. Η ωμή βία είναι τελείως διαφορετική από μία κατάσταση κινήσεων σε μία προπόνηση. Μπορεί σύντομα να χρειαστεί να αμυνθούμε για τη ζωή μας, μπορεί σύντομα να βρεθούμε σε περιβάλλον όπου Η ωμή βία θα είναι ικανή να σοκάρει και τον πιο εκπαιδευμένο. Μάθε σήμερα πως μπορείς να αμυνθείς σε όλες τις συνθήκες, με ανορθόδοξους τρόπους, σε μία μάχη άνευ κανόνων που ο μόνος στόχος ειναι η νίκη και η επιβίωσή σου..

ΤΙΜΗ 32€ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...