ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ «ΔΗΛΩΣΗ» ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ, ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ , ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ

ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΥΛΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

Ελλήνων Προμαχούντες , λέγουμε «ΟΧΙ», ΣΤΗ «ΔΗΛΩΣΗ» ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ λέγουμε «ΟΧΙ» στην καταλήστευση του Ελληνικού λαού, λέγουμε «ΟΧΙ» στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση της Τραπεζιτικής Χούντας και τους ντόπιους συνεργάτες της.Η «κρίση» δεν θα γίνει η ΕΥΚΑΙΡΙΑ τους. Θα την κάνουμε ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ για τα σχέδια τους…..
Αντί για «φορολογική δήλωση», τους στέλνουμε με εξώδικο «ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» με την οποία τους δηλώνουμε ότι δεν τους αναγνωρίζουμε ως νόμιμη κυβέρνηση.

Για ευκολία μπορούμε να τους στείλουμε το ακόλουθο λιτό κείμενο:

«Σας δηλώνω ότι θεωρώ την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και την κοινοβουλευτική τους πλειοψηφία, παράνομη αφού είναι προϊόν εξαπάτησης του ελληνικού ΛΑΟΥ, και ότι τους θεωρώ σφετεριστές της Λαϊκής Κυριαρχίας.

Η παράνομη κυβέρνηση, που δεν έχει πλέον καμιά πολιτική και ηθική νομιμοποίηση, στηριζόμενη από τους 156 παράνομους βουλευτές της,
παραβιάζει συστηματικά το ΣΥΝΤΑΓΜΑ μας και προβαίνει σε πράξεις «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ», όπως έκανε με την υπογραφή και την ψήφιση του «μνημονίου», που επέβαλε την ξένη ΚΑΤΟΧΗ στην χώρα μας, και με την ψήφιση του αντισυνταγματικού νόμου για την παροχή δικαιώματος ψήφου στους λαθρο-«μετανάστες».

Για τους λόγους αυτούς και σύμφωνα με τις παραγράφους 2 και 4 του άρθρου 120 του Συντάγματος, που επιβάλουν στον κάθε έλληνα πολίτη την υποχρέωση να αντισταθεί με κάθε μέσο εναντίον των σφετεριστών της Λαϊκής Κυριαρχίας και να αγωνιστεί με κάθε τρόπο για την ανατροπή τους , αρνούμαι να αναγνωρίσω την παράνομη και προδοτική κατοχική κυβέρνηση και την πλειοψηφία της , υποβάλλοντας προς αυτούς «φορολογική δήλωση».

Η ενέργεια μου αυτή είναι καθαρά πολιτική πράξη στο πλαίσιο του Συντάγματος και αποτελεί άσκηση ατομικού δικαιώματος που πηγάζει από την Ευρωπαική Χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Μόλις ανατραπεί η κατοχική κυβέρνηση των σφετεριστών και αποκατασταθεί η δημοκρατική νομιμότητα , και η λαϊκή κυριαρχία, θα ανταποκριθώ πλήρως στις υποχρεώσεις μου προς το ελληνικό κράτος και την νόμιμη κυβέρνηση».

Με την άρνηση υποβολής «φορολογικής δήλωσης» κάνουμε μια ειρηνική επανάσταση κατά της Φαυλοκρατίας, της Κλεπτοκρατίας, και της Κομματοκρατίας . Λέγουμε αποφασιστικά ΟΧΙ στους Φαύλους, ΟΧΙ στους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΧΙ στους ΨΕΥΤΕΣ, ΟΧΙ στους ΚΛΕΦΤΕΣ, και ΟΧΙ στα ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ που κάθονται στον σβέρκο μας σαν τσιμπούρια και πλουτίζουν από τον κόπο, τον ιδρώτα και το αίμα μας. ΟΧΙ στην Ζήμενς και το Βατοπέδι. Φτάνει πιά!

Κάνουμε μια ειρηνική επανάσταση για την αποπομπή της κατοχικής κυβέρνησης των αχυρανθρώπων της Παγκοσμίου Διακυβερνήσεως

ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

http://deltio11.blogspot.com/2011/05/blog-post.html
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/05/blog-post_9725.html#more
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *