….ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ !!!

«Ορκίζομαι, να υπακούω στις παραινέσεις, συστάσεις, προτροπές, συμβουλές της Κριστίν Λαγκάρντ, της Αγγέλας Μέρκελ, του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και κάθε Ευρωπαίου Τραπεζίτη. Να υπακούω στις…

οδηγίες του ΜΕΓΚΑ, ΣΚΑΙ και λοιπών καναλιών, καθώς και των εγκρίτων δημοσιογράφων, που πολλές φορές, αν όχι πάντα, είναι φανατικότεροι, του ΔΝΤ και της Τρόικας.

Ορκίζομαι να ευθυγραμμιστώ με όλες τις οδηγίες τους και να προσέλθω στην κάλπη, χωρίς θυμό. Αναγνωρίζω ότι ο θυμός είναι καταστρεπτικός για την χώρα μου, το πολιτικό σύστημα της, την οικονομική ανάπτυξή της και άλλες λέξεις. Ορκίζομαι να είμαι ψύχραιμος και μόνο ψύχραιμος, χωρίς ίχνος συναισθηματισμού, ακόμη και αν μου κόβουν τον μισθό, την σύνταξη, τις παροχές, ακόμη και αν μου κόβουν το χέρι, το πόδι, το κεφάλι. Αποκηρύσσω τους συναισθηματισμούς και προκρίνω την ψυχρή λογική, που μου υπαγορεύουν οι κατά συρροή εκβιαστές μου.
Ορκίζομαι να ξεχάσω όσα μου έχουν κάνει τα τελευταία 2 χρόνια, οι ξεπουλημένοι ηγέτες και να προσέλθω στην κάλπη αφού έχω μηδενίσει το κοντέρ της οργής και της αξιοπρέπειάς μου. Να καμαρώνω που πληρώνω και να πληρώνω για να καμαρώνω. Ορκίζομαι πατρίδα μου να είναι η πατρίδα τους.
Ορκίζομαι να ψηφίσω τα κόμματα, που μου προβάλουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, ως σοβαρά, ως μονόδρομο, ως την μόνη επιλογή, ως λύση ευθύνης. Δηλαδή ορκίζομαι να ψηφίσω, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΣΥ, ΔΡΑΣΗ, σαν βασικές επιλογές ή ένα σωρό άλλους μικρούς και «φρέσκους» σχηματισμούς, ή ακόμη και ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ, ή κάτι που μπορεί να το έχω ξεχάσει τώρα.
Ορκίζομαι να πειστώ και να πείθομαι συνεχώς, ότι όλοι αυτοί, που θέλουν το καλό των μνημονίων, θέλουν και το δικό μου καλό. Και ότι, οποιαδήποτε άλλη επιλογή, θα οδηγήσει σε ακυβερνησία, χάος, εμφύλιο, χρεοκοπία, ή ακόμη και σε Αρμαγεδδώνα. Ορκίζομαι να αναγνωρίζω ως υπέρτατο καλό το όφελος των τραπεζών και των διεθνών οικονομικών οίκων. Επίσης ορκίζομαι να μην θέλω το καλό μου.
Ορκίζομαι, να μην σκέφτομαι το μέλλον μου, όπως εγώ θέλω αλλά όπως όλοι αυτοί επιθυμούν και σχεδιάζουν. Το ίδιο ορκίζομαι και για το παρελθόν. Να μην διανοούμαι να αντιδράσω στο παραμικρό, να καταδικάζω οτιδήποτε χαλάει την ηρεμία, οτιδήποτε ξεφεύγει από το συνηθισμένο, οτιδήποτε αμφισβητεί την υπάρχουσα ισορροπία. Να λατρεύω την ομοιομορφία. Ορκίζομαι να μην θέλω να αλλάξει τίποτα, παρά μόνο κανάλι στην ΤΙΒΙ.
Ορκίζομαι, να αποδέχομαι, όλα τα μέτρα, όλα τα πακέτα μέτρων που θα πάρουν, στο άμεσο ή στο απώτερο μέλλον. Ορκίζομαι να υποδεχτώ με τον καλύτερο και θερμότερο τρόπο, τα μέτρα του Ιουνίου, καλωσορίζοντας τα με χαρά και ενθουσιασμό. Ορκίζομαι πάντα, να μην σκέφτομαι. Να καταναλώνω συνεχώς και αν δεν έχω λεφτά για να καταναλώνω, να ονειρεύομαι ότι καταναλώνω.
Ορκίζομαι, να θέλω μόνο αυτούς και μόνο αυτά. Τίποτα περισσότερο από την δική τους ικανοποίηση και ευχαρίστηση.
Ορκίζομαι να μην θέλω να είμαι εγώ. Και πάντα να είμαι αυτό που θέλουν αυτοί, να είμαι».
(Το παραπάνω κείμενο βρέθηκε λαξεμένο σε σκληρό υπολογιστή, το έτος 2456 μΧ και χρονολογείται από το έτος 2012, στην περιοχή της Ελλάδας)

πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ..

ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΠΙ ΑΡΧΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΦΑΝΤΟΥ 410πχ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ.«Θα συντελέσω με λόγια και με έργα και με την ψήφο και με το ίδιο μου το χέρι, αν μπορώ, στην θανάτωση εκείνου που θα καταλύσει τη Δημοκρατία στην Αθήνα.
Τα ίδια θα πράξω και για όποιον καταλάβει κάποιο αξίωμα, αφού θα έχει καταλυθεί η Δημοκρατία και για όποιον επιχειρήσει να γίνει τύραννος ή συνεργήσει στην επιβολή τυραννίας.
Και αν κάποιος τον σκοτώσει θα τον θεωρήσω αναμάρτητο μπροστά σε θεούς και δαίμονες γιατί σκότωσε εχθρούς των Αθηναίων. Και αφού ξεπουλήσω ολόκληρη την περιουσία του σκοτωμένου θα δώσω τα μισά σε αυτόν που τον σκότωσε χωρίς να του στερήσω τίποτα. Και αν κάποιος καθώς θα σκότωνε κάποιον απ αυτούς τους τυράννους χάσει τη ζωή του, θα εκδηλώσω την ευγνωμοσύνη μου σε αυτόν και στα παιδιά του, όπως στον Αρμόδιο και τον Αριστογείτονα, και στους απογόνους τους.. Τους όρκους που έχουν δοθεί στην Αθήνα ή στο στρατόπεδο ή οπουδήποτε αλλού εναντίον του Δήμου των Αθηναίων τους καταργώ και τους ακυρώνω.
Για τους πάρα πάνω όλοι οι Αθηναίοι να δώσουν τον νόμιμο όρκο προ των Διονυσίων, θυσιάζοντας ζωντανά σφάγια και να εύχονται όποιος τηρεί τον όρκο του να δει πολλά καλά ενώ ο επίορκος να καταστραφεί ο ίδιος και η οικογένειά του»

——————————————————————————————————-

Όρκος Αθηναίων οπλιτών

Κρατώντας τα όπλα που του εμπιστεύονταν η Πατρίδα, ο Αθηναίος έφηβος μπροστά στο ναό της Αγραύλου έδινε τον παρακάτω όρκο……

Δε θα ντροπιάσω τα όπλα μου,
ούτε θα εγκαταλείψω τον συμπολεμιστή μου
όπου κι αν ταχθώ να πολεμήσω,
θα υπερασπίζω τα ιερά και τα όσια,
και μόνος και με πολλούς,
και την πατρίδα δε θα παραδώσω μικρότερη,
αλλά μεγαλύτερη και καλύτερη απ’ όση θα μου παραδοθεί.
Θα πιστεύω στους Θεούς
και στους ισχύοντες νόμους θα υπακούω,
και σε όσους άλλους νόμιμα θεσπισθούν.
Κι αν κάποιος αναιρέσει ή αμφισβητήσει
τους θεσμούς δεν θα το επιτρέψω,
θα τον πολεμήσω είτε μόνος είτε με όλους.
Και τις ιερές παρακαταθήκες των πατέρων θα τιμήσω.
Μάρτυρές μου οι θεοί
Άγραυλος, Ενυάλιος, Άρης, Ζεύς, Θαλλώ, Αυξώ, Ηγεμόνη

——————————————————————————————————–


 Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ 2012


ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ,

ΟΤΙ ΕΓΩ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,

ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ,

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ,

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ 100% ΑΥΤΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ,

ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ,

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΛΛΗΝΟΠΡΟΣΩΠΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ,

ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ, ΣΥΝΟΜΩΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ

«ΣΥΝΘΗΚΗ» ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ,

ΠΟΥ ΑΜΑΧΗΤΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,

ΠΟΥ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΟΥ..

Σε κάθε ξένο ή εγχώριο που επιβουλεύεται την Πατρίδα μας,στον αλβανό που εγείρει θέμα τσάμηδων,στον σκοπιανό που προκλητικά οικειοποιείται την γή των μακεδόνων, και στον τούρκο που καταδυναστεύει την Κύπρο και επιβουλεύεται την Θράκη και το Αιγαίο,ΑΡΝΙΕΜΑΙ να είσαι εσύ και όχι εγώ που την δική μου μοίρα διαφεντεύεις με την ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΑΡΝΙΕΜΑΙ στους τούρκους να δηλώσω υποταγή, ΑΡΝΙΕΜΑΙ σε οποιονδήποτε να δώσω εγώ από την δική μου γη μια σπιθαμή..

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ…

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *