Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:53 - 27/04/2012

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Έχουν γίνει μάστιγα σε όλες τις ιστοσελίδες οι διαφημήσεις των πολιτικών κομμάτων και προκαλούν τον κόσμο και την κοινωνία με την θρασύτητα που έχουν να επικαλούνται ότι από μια μεριά δεν υπάρχουν λεφτά για μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, υγεία, φάρμακα και παιδεία και από την άλλη να σπαταλούν εκατομμύρια ευρώ σε διαφημήσεις παντός είδους για να προσελκύσουν τούς ψηφοφόρους, οι οποίοι με τη σταδιακή πλύση εγκεφάλου που τους κάνουν με το πιό εξειδικευμένο επιστημονικό τρόπο από όλα τα μέσα ΜΜΕ, να τους κάνουν υποσυνείδητα νέους Εφιάλτες που θα προδώσουν και αυτοί με την σειρά τους ακόμη μία φορά την μάχη και την πατρίδα.

Μα θα μου πείτε για ποιά μάχη μου μιλάς ρε φίλε και ποιά πατρίδα όταν τα έχουν ξεπουλήσει όλα;


Απαντώ ευθέως και ειλικρινά ότι δεν πρόκειται για τη μάχη τη δικιά μας αλλά τη μάχη των παιδιών μας και το μέλλον τους. Θα αναγκάσουν όλα τα Ελληνόπουλα να ξενιτευθούν και όσοι μείνουν θα γίνουν τα γκαρσόνια των αδίστακτων Ευρωπαίων και οι ευνούχοι αυλικοί ενός πολιτικού κατεστημένου που όμοιο του δεν υπήρχε ποτέ στο κόσμο γιατί είμαστε τα πρώτα πειραματόζωα σε ένα απάνθρωπο πείραμα που το ονόμασαν οικονομική κατοχή.


Εμείς όσοι είμαστε μέσα στο κικαιώνα του εργασιακού βίου βλέπουμε πράγματα και θαύματα παραμένοντας στο κρεβάτι του προκρούστη όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και αυτοί που βγήκαν σε σύνταξη είδαν τους χειρότερους εφιάλτες που μπορούσαν να φαντασθούν και θα σας εξηγήσω γιατί.


Όταν κάποιος δουλεύει επί 30 και 35 χρόνια σε οποιοδήποτε επάγγελμα και του βαστούν ένα σωρό κρατήσεις για σύνταξη, εφάπαξ, υγειονομική περίθαλψη, εφορία….. και στο τέλος του λένε μας συγχωρείς πατριώτη αλλά το μαγαζί πού λέγεται χώρα έκλεισε γιατί τα παίξαμε όλα στο χρηματιστήριο και τις μίζες τότε όχι μόνο δεν τρελαίνεσαι αλλά μπορείς να κάνεις και πολύ χειρότερα πράγματα.

Ο Έλληνας όμως δεν συγχωρεί και ούτε παθαίνει εύκολα αμνησία γιατί δεν ξεχνάει ούτε τα εντεταλμένα κόμματα που ψήφισαν τα μνημόνια της προδοσίας, δεν ξεχνάει τους εργατοπατέρες του συνδικαλιστικού κινήματος της χώρας που κάνουν τις πάπιες τώρα, δεν ξεχνάει τους πουλημένους ευρωβουλευτές όλων των κομμάτων που κάνουν διακοπές στο εξωτερικό με τα χρήματα των φορολογουμένων Ελλήνων, δεν ξεχνάει ότι κάποτε φώναζαν ο κατώτατος μισθός στα 1500 ευρώ και τώρα μουγκαμάρα από παντού, δεν ξεχνάει ότι κάθε 4 χρόνια δήθεν του δίνουν ψεύτικη και απατηλή ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, γιατί αυτό είναι το μασονικό μυστικό των διεφθαρμένων πολιτικών.


Φαντασθείτε ότι σε 10 εκλογικές αναμετρήσεις ανά 4 χρόνια σου έδωσαν 10 διαφορετικές υποσχέσεις, πότε με τη μάσκα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής, πότε με τη σοσιαλιστική μάσκα και πότε με την δικτατορία όχι του προλεταριάτου αλλά επί του προλεταριάτου


‘Eτσι φίλε μου περάσανε τόσα χρόνια, έφθασες…. 53 χρόνων και οι ίδιες απατηλές υποσχέσεις συνεχίζονται και θα συνεχίζονται για πάντα όσο αυτοί εξουσιάζουν τα ΜΜΕ και εσύ δεν κάνεις τίποτα να ακουσθείς για μια φορά εφ`όσον σου παρουσιάζεται η ευκαιρία κάθε 4 χρόνια.


Δεν σου είπανε ποτέ στα σχολεία ότι σε όλες τις εγκυκλοπαίδειες εμείς που ψηφίζουμε αυτά τα γελοία υποκείμενα μας γράφουν σαν πλήθος, όχλος, και μάζα.


Δείξε τους λοιπόν αυτή τη κρίσιμη φορά ποιός είναι ο όχλος, η μάζα και το πλήθος.


Δείξε στα ΜΜΕ ότι δεν σε κατευθύνουν άλλο.


Μη ξαναγοράσεις εφημερίδες και περιοδικά με τους δημοσιογράφους που παίρνουν εντολές από τις κυβερνήσεις της οικονομικής κατοχής.


ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΣ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ.


http://alithina.gr/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*