Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:25 - 29/05/2013

Ολλανδία: Κανίβαλοι στο βωμό της τηλεθέασης..Τελικά πιο διαβολικό πράγμα απο την τηλεόραση δεν υπάρχει.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κοινού, οι παρουσιαστές εκπομπής στο κανάλι BNN της Ολλανδίας τηγάνισαν και έφαγαν ο ένας κομμάτι του σώματος του άλλου.

Οι παρουσιαστές Valerio Zeno και Dennis Storm αποφάσισαν- στα πλαίσια της της εκπομπής τους- να ανταποκριθούν σε μια από τις προκλήσεις του κοινού τους.. Eίχε προηγηθεί σε μικρή χειρουργική επέμβαση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο ένας έκοψε ένα κομμάτι από την πίσω πλευρά του και ο άλλος από την κοιλιά του.

Όπως δήλωσαν στη συνέχεια οι ίδιοι “ήταν λίγο περίεργο να κοιτάς στα μάτια τον άλλον και να τρως το σώμα του αλλά ήταν πολύ μικρό το κομμάτι και τηγανισμένο, αποτελώντας μια μοναδική εμπειρία”.

Το επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί την Τετάρτη το βράδυ, όπως αναφέρει το ABC News. Σύμφωνα μάλιστα με έναν δικηγόρο, η προβολή του θα μπορούσε να δημιουργήσει νομικά προβλήματα στην παραγωγή.

Ακολουθεί απόσπασμα από την εκπομπή:

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (25)

  1. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 11:41 ΠΜ

    σοκ! τόσους αιώνες βέβαια που τρώμε ο ένας τον άλλο δεν υπήρχε η τηλεόραση και δεν ήταν σοκ!

  2. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 11:45 ΠΜ

    πρόσθετα: ειδικά ο δυτικός πολιτισμός εγκαθιδρυθής από ψυχοπαθείς βασιλείς και λοιπούς άρχοντες είναι κατεξοχήν κανιβαλικός, κτηνοβατικός, δολοφονικός, αιμοποτικός, αιμοκεντρικός, εν ολίγοις προερχόμενος από ψυχοπαθείς περιέχει την ψυχοπάθεια των εμπνευστών του.

  3. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 11:46 ΠΜ

    ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΕΛΕΓΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!!!!!!!!! ΑΙ. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!tasven

  4. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 12:01 ΜΜ

    ΡΕ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ…..ΡΕ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ….ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΤΑ ΨΙΨΙΨΙΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΟΨΟΨΑ….ΑΧΧΧΧ ΠΑΕΙ…..ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

  5. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 12:14 ΜΜ

    να πάνε στον αγύριστο οι ανώμαλοι βρωμιάρηδες, κανίβαλοι ήταν κανίβαλοι θα παραμείνουν. έχουμε όμως καταιγισμό από τέτοιες ειδήσεις και δεν καταλαβαίνω το γιατί, ή μάλλον το καταλαβαίνω, σιγά σιγά όλα θα μας φαίνονται φυσιολογικά και θα τα δεχόμαστε σαν δεδομένα, ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ, στον αγύριστο να πάτε.

  6. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 12:26 ΜΜ

    ΕΛΕΕΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ!!!!!!!1

  7. ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ, ΒΑΡΒΑΡΟΣ. Και στα καλαμπαλικια μου αν ακουστω ρατσιστης.

  8. Η προβολη τετοιων πραξεων δημοσιως αποσκοπει στην εξαπλωση κρονιων συνηθειων…

  9. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 1:32 ΜΜ

    ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΝΕΟΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΔΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΕΡΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΔΕΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΡΣΙΝΓΚ, ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΒΡΩΣΗ Ο ΕΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ)ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ, ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΧΟΡΌ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΑΝ ΝΑ ΞΕΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ.
    [ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΦΟΝΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΧΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΟΥΤΕ ΠΙΡΣΙΝΓΚ, ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΒΑΡΒΑΡΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΟΦΟΤΕΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ.. ΚΙ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ, ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΥΣΙΑΖΑΝ. Η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΗΤΑΝ ΜΥΘΟΣ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΑΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΕΝΟΣ -ΕΝ ΜΕΡΗ- ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) ΓΕΝΟΥΣ, ΤΩΝ ΤΡΩΩΝ.]

  10. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 1:40 ΜΜ

    ανωνυμε 2.45 αυτα που λες ισχυουν για τον δυτικο πολιτισμο οχι για τον ελληνικο οκ μην τα μπερδευουμε!!! παρε τωρα και μια δοση απο ανατολικο πολιτισμο!!!!

    http://www.triklopodia.gr/2013/05/blog-post_5187.html

  11. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 4:12 ΜΜ

    το ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΖΩΑ γραφετε με αλφα το αντε??

  12. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 4:14 ΜΜ

    Θυμαμαι ενα βιντεο που ειχαν φτοιαξει οι ''''αξιοτιμοι'''' Ολλανδοι περιγελωντας την Ελλαδα. Μεταξυ αλλων μας ελεγαν τεμπεληδες. Διαπιστωνω βεβαια πως τι και αν περασαν τα χρονια τι και αν εξελιγθηκε ο πολιτισμος τι και αν τους εκπολιτισαμε και αυτους και πολλους αλλους λαους. Τελικα μερικα πραγματα ειναι μεσα στο πετσι των ανθρωπων. Εμεις θελετε τεμπεληδες?? Οκ τεμπεληδες αγαπητοι μας Ολλανδοι. Και φιλοσοφοι μαζι γιατι οποιος εχει χρονο φιλοσοφει και τα γευματα στηη αρχαια Ελλαδα διαρκουσαν καπου 6 ωρες οπου πολλα λεγονταν και συζητιουνταν. Αλλα κανιβαλοι???? Οχι κανιβαλοι δεν θα γινουμε ποτε. Κοιταξτε τα μαυρα σας χαλια σαν χωρα που η σαρκα πωλειται παντου και παντα και αφηστε τα αυτα για την Ελλαδα. Τι θα περιμενε βεβαια καποιος απο ανθρωπους που γεμιζουν το σωμα τους με ουσιες καθως τα ναρκωτικα ειναι παντου? που πινουν την θαλασσα? και που το σωμα ειναι σε κοινη θεα στις βιτρινες??? Να μιλατε λοιπον οταν εσεις αποτελειτε παραδειγμα προς μιμηση οχι οταν ειστε οι αισχροι των αισχρων

  13. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 7:43 ΜΜ

    Καλύτερα να τους κολλήσει λύσσα κακιά και να φαγωθούν μεταξύ τους,παρά να τρώνε τους άλλους λαούς.

  14. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 7:45 ΜΜ

    STRAKA-STROUKAS
    ENOS LEPTOY SIGI…

  15. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 9:29 ΜΜ

    Δεν θα ηταν κι ασχημα να αρχισουν κυριολεκτικα πια , να τρωγοντε μεταξυ τους οι υπερπολιτισμενοι ευρωπαιοι "φιλοι" μας . D.N.E ειναι αυτο , δε χανεται καναμε οτι μπορουσαμε για να γινουν ανθρωποι , αλλα αποδεικνιεται οτι δεν το χουν…

  16. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 2:40 ΠΜ

    Αφου δεν εβγαλαν τα συκωτια τους να κανουν μαγειριτσα παλι καλα…ΤΑ ΖΩΑ.

  17. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 7:05 ΠΜ

    γιατί ανώνυμε 4.40 αυτό που ζεις τώρα είναι "ελληνικός πολιτισμός"; και κάνε και μια ενδοσκόπηση. Πώς ακριβώς τον εννοείς εσύ προσωπικά τον "ελληνικό πολιτισμό"; διότι π.χ. εγώ θεωρώ πολιτισμό(με την ετυμολογική έννοια του όρου) μονάχα τον ξεχασμένο και παραγνωρισμένο και πολύ μπροστά για την εποχή του ιωνικό πολιτισμό. όλους τους άλλους τους θεωρώ αντιπολιτισμούς βαρβάρων, άξεστων, θρησκόληπτων ψυχοπαθών.

  18. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 7:59 ΠΜ

    29 Μαΐου 2013 – 3:41 μ.μ.

    Μεγάλε, στο έχουμε πει πολλές φορές ότι σε αδικεί το όνομα που έχεις διαλέξει….. εν ανάγκη, αν στα αλήθεια είχες την ατυχία να είσαι συνώνυμος με δαύτον, βάλε ένα ψευδώνυμο για το ίντερνετ ή πήγαινε στο ληξιαρχείο και άλλαξε το οριστικά γιατί αν ξεκινήσει καμιά επανάσταση και ξεσηκωμός θα σε μπερδέψουν και δεν ξέρω αν προλάβεις να πεις: "απλή συνωνυμία" !!!!

  19. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 8:25 ΠΜ

    προς γνώση και ενδοσκόπηση: ανθρωποθυσίες στο δωδεκάθεο… (τα ιερατεία ονόματα αλλάζουν όχι συνήθειες)
    http://www.oodegr.com/neopaganismos/arxaio_xali/anthrwpothysies_3.htm
    προτού καταλήξει κάποιος σε δογματικά αφθαίρετα συμπεράσματα καλό είναι να ερευνά.

  20. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 9:36 ΠΜ

    Η Ολανδία είναι μακράν η πιό παρακμιακή χώρα της Ευρώπης. Μια χώρα που η σαπίλα και η ανωμαλία παρουσιάζονται σαν πρωτοπορεία.

  21. Ολα βασει σχεδιου, εξωτερικευουν οτι ηδη πραττουν στα κρυφα για να συνηθισει ο μεσος ανθρωπος στην ανθρωποφαγια σε λιγο ολα στηεπιφανεια ανοκτα στα σαλονια τους και τις δημοκρατιες τους. Αυτοι ειναι που θα πολεμησουν εναντια στον Ιησου Χριστο ΕμμανουΕλ για το¨δικαιωμα¨να πρατουν οτι θελουν σε μια κοινωνια της παρακμης με τον αντιχριστο τουςπου ολα παιζουν . Οταν θα ανοιξουν οι πυλες και βγουν οι Νεφελιμ παλι εξω τοτε θα τρωνε τους Ανθρωπους οπως τα εξηγησε ο Ενωχ και για αυτο θα ειναι εδω παλι μαζι με τον Ηλια.

  22. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 12:36 ΜΜ

    φιλε [29 Μαιου]2 45 συμφωνω εν μερει μαζι σου αλλα οχι απολυτα.Τετοια περιστατικα εμας ως Ελληνες,που πιστευω και θελω να πιστευω οτι διατηρουμε ορισμενες αξιες μεσα σε αυτη τη γενικοτερη παγκοσμια παρακμη,θα πρεπει περισσοτερο να μας θλιβουν για την καταντια της ανθρωποτητας παρα να μας δινουν την αφορμη να τους κατηγορουμε ως απολιτιστους.Ο πολιτισμος για μενα ειναι ανθρωπια τιποτα παρισσοτερο τιποτα λιγοτερο.Αν εχουμε λοιπον τον ελληνισμο μεσα μας θα πρεπει να παλεψουμε για τα ιδανικα του,δεν ειναι ελληνικοι οι αφορισμοι.ΤΟΝ ΕΧΘΡΟΝ ΦΙΛΟΝ ΠΟΙΕΙΝ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΙΝ[Κλεοβουλος ο Ροδιος]

  23. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 2:20 ΜΜ

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ:30 Μαΐου 2013 – 11:25 π.μ.

    ΛΙΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΘΕΟΛΟΓΟ:
    http://www.hellinon.net/ANEOMENA/Anthropothisies.htm

    ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE:
    http://www.youtube.com/watch?v=xSH960byobI

    ΕΠΙΣΗΣ:
    http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_kunena&Itemid=2&func=view&catid=99&id=6696&lang=el

    ΚΑΙ:
    http://www.pare-dose.net/4589 ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΠΡΑΓΜΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ SCRIBD

  24. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 6:01 ΜΜ

    ΕΦΟΣΟΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ ΕΠΟΝΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΤΕΛΙΚΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΚΟΜΑ.Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ κλπούς,ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΟΤΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΒΑΛΑΝ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΒΡΙΑ ΠΟΥ ΦΟΝΕΥΟΥΝ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ "ΙΑΤΡΟΙ"ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΥΤΤΑΡΑ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ.

    ΑΝΤΕ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!

  25. Ανώνυμος 06/04/2013 @ 2:30 ΜΜ

    Δεν είμαστε καλά….Φαντάσου για να το βλέπουμε αυτό live, τι δίνουν σε εμάς να τρώμε….τι αηδίες κυκλοφοράνε στα supermarket…τέλος, από εδώ και πέρα μόνο από τον κήπο μας και από τον τσοπάνη…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*