in ,

Οι ώρες είναι κρίσιμες οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν σύντομα!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορίου
Όσοι συμμετέχουν σε αυτή την βουλή είναι εξίσου συνένοχοι με
τους προδότες που κυβερνάνε σήμερα.
Όσοι είσαστε και αισθανόσαστε καθαροί παρατηθείτε για να οδηγηθούμε στις εξελίξεις που θα βοηθήσουν τον τόπο να βγει από αυτό το τέλμα, που τον έχει οδηγήσει ο ελεεινότερος προδότης όλων των εποχών Παπανδρέου!!

Δεν σας θέλει ο λαός ούτε έχετε καμία εν λευκώ εξουσιοδότηση να τον οδηγήσετε ερήμην του στα σύγχρονα κρεματόρια των διεθνών τοκογλύφων.
Δεν έχετε την πολιτική νομιμοποίηση να διαπραγματεύεστε με τους διεθνεις εγκληματίες τον τρόπο της σφαγής μας, εάν ανατρέξουμε στα γκάλοπ είσαστε σε πλήρη αναντιστοιχία με το εκλογικό σώμα αφού το ποσοστό σας στη καλύτερη των περιπτώσεων δεν υπερβαίνει το 15%.
Είσαστε κατάπτυστοι ψεύτες γιατί υφαρπάξατε την ψήφο του λαού λέγοντας λεφτά υπάρχουν και μετά μαγειρέψατε σε αγαστή συνεργασία με τους φίλους σας διεθνείς εγκληματίες τα στατιστικά στοιχεία, με απώτερο στόχο να φέρετε το ΔΝΤ και με το πρόσχημα του δήθεν χρέους να διεξάγετε γενοκτονία εναντίων του Ελληνικού λαού .
Είσαστε προδότες αν και μάλλον αυτή η λέξη ωχριά μπροστά στο μέγεθος του εγκλήματος που διαπράττετε εναντίον του λαού, εγώ θα πρότεινα στο λεξικό να προστεθεί η λέξη Παπανδρέου εάν θέλουμε να εννοήσουμε κάτι πολύ μεγαλύτερο από την απλή προδοσία. “Είσαστε Παπανδρέου λοιπόν”.
Πιέζετε διαρκώς τον λαό για μεγαλύτερες θυσίες λέγοντας του ότι είναι πατριωτικό να θυσιαστεί για να σώσει την πατρίδα. Αλήθεια τι είναι πατρίδα για εσάς? Δεν είναι η ελληνική οικογένεια που καταστρέφετε εσείς με τις εγκληματικές πράξεις σας σήμερα? Δεν είναι ο άνεργος που δεν μπορεί να επιβίωση?
Δεν είναι ο νέος που τον στέλνετε στη ξενιτιά?

Δεν ειναι ο συνταξιούχος που αδυνατεί να επιβιώσει εξαιτίας της δική σας προδοσίας? Δεν είναι οι κρατικές μονοπωλιακές επιχειρήσεις που θέλετε να τις ξεπουλήστε έναντι πινακίου φακής στους διεθνείς εγκληματίες φίλου σας?
Και τι θα μείνει μετά από αυτή την λαίλαπα για να το παρουσιάζουμε ως δική μας πατρίδα, εφόσον όλα θα τα έχετε παραχωρήσει στους συνεργάτες σας στο εξωτερικό?
Δώστε λοιπόν ξευτιλισμένοι προδότες τον νέο ορισμό της λέξης πατρίδα, πείτε μας τι διάολο σημαίνει για εσάς αυτή η λέξη για να καταλάβουμε και εμείς οι αδαείς την άρρωστη σκέψη σας.
Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν μπορείτε να αφήσετε στη μέση τη δουλειά που σας έχουν αναθέσει οι φίλοι σας διεθνείς εγκληματίες, γιατί δεν είναι μαλάκες σας κρατάνε από τα ανύπαρκτα αρχίδια σας και αν τολμήσετε να τους εγκαταλείψετε θα σας δώσουν στο λαό, ο όποιος θα σας εξαϋλώσει από την αγάπη που σας έχει, βγάζοντας οι ίδιοι οι φίλοι σας όλες τις βρώμικες συναλλαγές που έχετε κάνει μαζί τους κάτω από το τραπέζι. Πήγε να το κάνει ο Παπανδρέου πριν από την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και τον επανέφεραν στη τάξη, υπενθυμίζοντας του ότι οι συμφωνίες μεταξύ των μελλών της καμόρα πρέπει να εκτελούνται στο ακέραιο.
Είσαστε και είμαστε λοιπόν ο καθένας για του δικούς του λόγους σε πλήρες αδιέξοδο. Τι γίνεται λοιπόν από από και πέρα? Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του εσείς θέλετε να πάτε το σχέδιο σας ως το τέρμα, δε μπορείτε να κάνετε και κάτι άλλο γιατί οι φίλοι σας δε σας αφήνουν, ο Ελληνικός λαός δε μπορεί να αντέξει άλλο να τον ξεζουμίζουν χωρίς αποτέλεσμα και να παραμένει άπραγος .
Ο συνταγματικός νομοθέτης έχει βάλει πρόβλεψη για τέτοιες περιπτώσεις με το ακροτελεύτιο άρθρο του συντάγματος το όποιο αναφέρει ότι “ 4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.” και όταν λέει “Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων” δεν εννοεί μόνο τους άοπλους πολίτες, αλλά πολύ περισσότερο αυτούς που έχουν ταχτεί δίνοντας όρκο να υπερασπίζονται το σύνταγμα και τον λαό
Οι ώρες είναι κρίσιμες οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν σύντομα!

Πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δισφαινολη Α: Θανατος απο πλαστκο

Λακωνία: μία από τις αρχαιότερες βυθισμένες πόλεις, “αναδύεται” στην επιφάνεια!Βίντεο