Οι φυσικοί ήχοι σε άλλους πλανήτες

Τις γνώσεις του ανθρώπου στα μαθηματικά και τη φυσική επιστράτευσε επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον για να αναπαράγει φυσικούς ήχους από άλλους κόσμους, όπως εκείνους που παράγουν οι αστραπές στην Αφροδίτη έως, οι τυφώνες στον Άρη και τα ηφαίστεια πάγου στον Τιτάνα, μεγαλύτερο δορυφόρο του Κρόνου.

Κατάφεραν επίσης να «μοντελοποιήσουν» την επίδραση διαφορετικής ατμόσφαιρας, πίεσης και θερμοκρασίας στην ανθρώπινη φωνή και βρήκαν πως στην Αφροδίτη οι άνθρωποι θα ακούγονταν σαν τα γνωστά μας στρουμφ.


Στην Αφροδίτη η φωνή του ανθρώπου θα ήταν «βαθύτερη» καθώς η πυκνή ατμόσφαιρα του πλανήτη προκαλεί την επιβράδυνση της δόνησης των
φωνητικών χορδών.

sourta
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *