Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:59 - 17/01/2013

Οι τούρκοι στρατηγοί θα ανατίναζαν και την γέφυρα του Βοσπόρου

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Απίστευτα σχέδια εναντίον της κυβέρνησης Ερντογάν φαίνεται πως είχε ετοιμάσει και η «Μονάδα Ειδικού Πολέμου» των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύμφωνα με την έκθεση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (MIT), η οποία εστάλη σε επιτροπή του Κοινοβουλίου που εξετάζει τα πραξικοπήματα που είχαν πραγματοποιηθεί ή σχεδιαστεί, ο τουρκικός στρατός είχε ετοιμάσει σχέδιο αποδυνάμωσης της κυβέρνησης Ερντογάν με ένα συστηματικό σχέδιο που είχε ετοιμάσει η «Μονάδα Ειδικού Πολέμου».

Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, το οποίο αποκαλύπτει η Milliyet, ο τουρκικός στρατός σχεδίαζε «να τοποθετηθούν βόμβες στις γέφυρες του Βοσπόρου , σε πλοίο αλλά και στο τούνελ αυτοκινητοδρομου στην περιοχή Μπόλου για να μειωθεί η εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση». Παράλληλα το σχέδιο προέβλεπε «τη συκοφάντηση τυ Ερντογάν και του Γκιούλ αλλά και των γυναικών τους από τα μεσα ενημέρωσης.».

Άλλο μέρος του σχεδίου προέβλεπε « την οργάνωση διαδηλώσεων και επεισοδίων που θα χρεώνονταν στους φανατικούς ισλαμιστές», όπως και «επίθεση στο Μαυσωλείο του Κεμάλ» που θα αποδίδονταν στα μέλη του κυβερνώντος κόμματος.

Τα σχέδια αυτά αποκαλύπτονται σιγα σιγά και δείχνουν μέχρι ποιο ακραίο σημείο ήταν έτοιμοι οι τούρκοι στρατηγοί για να πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους.

Oπως και με το σχέδιο “Βαριοπούλα” που προέβλεπε την εισβολή στο Βόρειο Εβρο αλλά και τη κατάρριχη τουρκικού μαχητικού που θα αποδίοδνταν στην Ελλάδα για την πρόληση θερμού επεισοδίου με την Ελλάδα για την αποδυνάμωση της κυβέρνησης Ερντογάν.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*