Οι Μασόνοι γίνονται ριάλιτι στην Αυστραλία!

Οι Ελευθεροτέκτονες είχαν ανέκαθεν ένα «προβληματάκι» με την εικόνα που έβγαζαν προς τα έξω. Το γιατί είναι αυτονόητο: προφανώς, μία μυστική αδελφότητα στις τάξεις της οποίας συγκαταλέγονται ηγέτες κρατών και πανίσχυροι οικονομικοί παράγοντες και η οποία επιδίδεται σε μυστικιστικές τελετουργίες δεν δημιουργεί και τις καλύτερες συνθήκες πρόσληψης από την κοινή γνώμη.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο, τις τελευταίες δεκαετίες, μασονικές οργανώσεις από όλο τον κόσμο έχουν προσπαθήσει να αλλάξουν την κυρίαρχη γνώμη για τις δραστηριότητές τους.

Στο πλαίσιο αυτής της λογικής δημοσίων σχέσων κινείται και μία νέα τηλεοπτική σειρά 26 επεισοδίων με τίτλο ‘Freemasons: The Inside Story’ (Ελευθεροτέκτονες: Η ιστορία εκ των έσω), η οποία εστιάζει σε μασόνους της Βικτόρια της Αυστραλίας και υπόσχεται στους τηλεθεατές «άνευ προηγουμένου πρόσβαση στην αλήθεια του Ελευθεροτεκτονισμού, στους ανθρώπους της, στο σκοπό της και στο παρελθόν της».
Διάβασε και:

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Μεγάλη αύξηση γνωρίζουν οι Μασόνοι με νέους και άτομα διαφορετικών θρησκειών που ενώνονται κάτω από την πίστη σε ένα «υπέρτατο ον»

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: iefimerida.gr (η είδηση από εδώ)

Loading...

One thought on “Οι Μασόνοι γίνονται ριάλιτι στην Αυστραλία!

  1. Ανώνυμος says:

    Ναι, και σιγά μη δείξουν τους πραγματικούς σκοπούς τους. Θα τα παρουσιάσουν όλα ιδανικά και ωραιοποιημένα κι έτσι θα περάσουν έμμεσα στον κόσμο το μήνυμα ότι οι μασόνοι είναι καλοί, κάνουν αγαθοεργίες και δεν αποτελούν απειλή για τους απλούς ανθρώπους. Κανένας δεν πρέπει να το παρακολουθήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *