Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:53 - 19/02/2013

Οι Μασόνοι γίνονται ριάλιτι στην Αυστραλία!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι Ελευθεροτέκτονες είχαν ανέκαθεν ένα «προβληματάκι» με την εικόνα που έβγαζαν προς τα έξω. Το γιατί είναι αυτονόητο: προφανώς, μία μυστική αδελφότητα στις τάξεις της οποίας συγκαταλέγονται ηγέτες κρατών και πανίσχυροι οικονομικοί παράγοντες και η οποία επιδίδεται σε μυστικιστικές τελετουργίες δεν δημιουργεί και τις καλύτερες συνθήκες πρόσληψης από την κοινή γνώμη.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο, τις τελευταίες δεκαετίες, μασονικές οργανώσεις από όλο τον κόσμο έχουν προσπαθήσει να αλλάξουν την κυρίαρχη γνώμη για τις δραστηριότητές τους.

Στο πλαίσιο αυτής της λογικής δημοσίων σχέσων κινείται και μία νέα τηλεοπτική σειρά 26 επεισοδίων με τίτλο ‘Freemasons: The Inside Story’ (Ελευθεροτέκτονες: Η ιστορία εκ των έσω), η οποία εστιάζει σε μασόνους της Βικτόρια της Αυστραλίας και υπόσχεται στους τηλεθεατές «άνευ προηγουμένου πρόσβαση στην αλήθεια του Ελευθεροτεκτονισμού, στους ανθρώπους της, στο σκοπό της και στο παρελθόν της».
Διάβασε και:

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Μεγάλη αύξηση γνωρίζουν οι Μασόνοι με νέους και άτομα διαφορετικών θρησκειών που ενώνονται κάτω από την πίστη σε ένα «υπέρτατο ον»

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: iefimerida.gr (η είδηση από εδώ)



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 02/20/2013 @ 12:46 ΜΜ

    Ναι, και σιγά μη δείξουν τους πραγματικούς σκοπούς τους. Θα τα παρουσιάσουν όλα ιδανικά και ωραιοποιημένα κι έτσι θα περάσουν έμμεσα στον κόσμο το μήνυμα ότι οι μασόνοι είναι καλοί, κάνουν αγαθοεργίες και δεν αποτελούν απειλή για τους απλούς ανθρώπους. Κανένας δεν πρέπει να το παρακολουθήσει.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*