Οι Γερμανοί μας πτώχευσαν … ελεγχόμενα και η κυβέρνηση άδει!

Μας πτωχεύουν και μας αφαιρούν και την εθνική κυριαρχία και ακόμα οι δημοσιογράφοι της κυβέρνησης μεταδίδουν ότι «Πρέπει να επιβληθούν νέοι φόροι για να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις»! Συγκλονιστικές δηλώσεις από τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ που μπορούν να περιγραφούν μόνο από την λέξη «σαδισμός»! Ενώ η κυβέρνηση κάθε ημέρα επιβάλλει και ένα νέο φόρο στο εξαντλημένο σώμα των Ελλήνων πολιτών, έρχεται η γερμναική κυβέρνηση και μας … πτωχεύει!

Η νέα δήλωση ανήκει στον υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ, ο οποίος δήλωσε ότι «Για να διασωθεί το ευρώ πρέπει να πτωχεύσει η Ελλάδα, έστω με ελεγχόμενη χρεοκοπίας»!


Και ο Γ.Παπανδρέου, Ε.Βενιζέλος κλπ, σήμερα «σφυρίζαν αδιάφορα» στη ΔΕΘ για την δήλωση αυτή, κάνοντας ότι δεν την έχουν ακούσει!


«Προκειμένου να σταθεροποιηθεί το ευρώ, δεν πρέπει να υπάρχει πλέον ακόμη και βραχυπρόθεσμα καμία απαγόρευση σκέψεων», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Ρέσλερ σε άρθρο που φιλοξενεί η εφημερίδα «Die Welt» στην έκδοση της Δευτέρας.


Ο κ. Ρέσλερ συμπεριλαμβάνει στις ενδεχόμενες ενέργειες «εν ανάγκη και μία συντεταγμένη πτώχευση της Ελλάδας, εάν υπάρχουν τα απαραίτητα προς τούτο εργαλεία».


Ζητεί μάλιστα να καταστεί εφικτή η συντεταγμένη πτώχευση. Στόχος της ελληνικής πτώχευσης είναι «να αποκατασταθεί η λειτουργικότητα του πληττόμενου κράτους, ενδεχομένως και μέσω της περιοδικής περιστολής κυριαρχικών δικαιωμάτων», γράφει ο κ. Ρέσλερ.


Σύμφωνα με τον Γερμανό υπουργό, στη διαδικασία αυτή κατά τον υπουργό θα πρέπει να υπάρχει και «ουσιαστική συμμετοχή» των ιδιωτών πιστωτών, η οποία απέτυχε όμως αφού έφτασε μόλις το 75%.


Ο Ρέσλερ ασκεί κριτική στις χώρες που βρίσκονται σε κρίση χρέους για ανεπαρκείς προσπάθειες εξυγίανσης, που υποσκάπτουν την εμπιστοσύνη των πολιτών και των αγορών στο κοινό νόμισμα, όπως λέει. «Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να γνωρίζει ότι εμείς συναρτούμε τη συμφωνηθείσα βοήθεια με τη δραστηριοποίηση της ίδιας της Ελλάδας για μεταρρυθμίσεις». Και μετά την πτωχεύουμε!

 defencenet.gr

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *