ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!!!

Η βλακεία πάει σύννεφο στους «δημοσιογράφους» την ανθελληνικής εφημερίδας. Με ένα ακόμη εμετικό δημοσίευμα στάζουν για ακόμη μια φορά χολή κατά του Ελληνισμού. Αυτή τη φορά τα σαΐνια της εφημερίδας «ανακαλύπτουν» ότι υπάρχουν ονόματα Αλβανικών πόλεων στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Hasan Luçi, αυτό αποτελεί απόδειξη τους Ελληνικού σοβινισμού και της Μεγάλης Ιδέας, την οποία το Ελληνικό κράτος δεν ξέχασε ποτέ. Όπως λέει ο ίδιος, μπροστά από το μνημείο παρελαύνουν οι τσολιάδες με τις εθνικές παραδοσιακές Αλβανικές φουστανέλες!!!

Ο δημοσιογράφος είναι και ανιστόρητος, καθώς θεωρεί ότι η αναφορά σε Πρεμετής, Πογραδέτς, Τομόρι, Χιμάρα, Αργυροκάστρου παραπέμπει στα σύνορα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας!!!! (και που να ήξερε ποιά είναι τα πραγματικά της σύνορα) την οποία λέει, το ελληνικό κράτος και οι σημερινοί Έλληνες θέλουν να αναβιώσουν.
Ενώ ξεκινάει το δημοσίευμα με την αναφορά των πόλεων που αναγράφονται στο μνημείο:


-«Këlcyra – Përmet – Ostrovica – Pogradec – Rupeh – Perigori – Kreta – El – Alamin – Rimini – Rubik – Dodekanozi – Korea – Qipros» -Pindi – Borova – Korça – Kallamas – Tomorri – Trebeshina – Himara – Gjirokastër 731 = Bubesi – Kalibaqi»!


Δηλαδή: -ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ – ΠΡΕΜΕΤΗ – ΟΣΤΡΟΒΙΤΣΑ – ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ – ΡΟΥΠΕΛ – ΠΕΡΙΘΩΡΙ – ΚΡΗΤΗ – ΕΛ-ΑΛΑΜΕΪΝ – ΡΙΜΙΝΙ – ΡΟΥΒΙΚΩΝ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ – ΚΟΡΕΑ – ΚΥΠΡΟΣ -ΠΙΝΔΟΣ -ΜΟΡΟΒΑ – ΚΟΡΥΤΣΑ – ΚΑΛΑΜΑΣ – ΤΟΜΟΡΟΣ – ΤΡΕΜΠΕΣΙΝΑ – ΧΕΙΜΑΡΡΑ – ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΝ 743 – ΜΠΟΥΜΠΕΣΙ – ΚΑΛΠΑΚΙ

Δεν του κάνει καμία εντύπωση, η ΚΟΡΕΑ, το ΕΛ ΑΛΑΜΕΙΝ η το ΡΙΜΙΝΙ!!!
Το μακροσκελές δημοσίευμα που λόγω της «σημαντικότητάς» του, η εφημερίδα το τοποθέτησε στο πρωτοσέλιδο, συνεχίζει παραποιώντας το σύνολο της Ελληνική ιστορίας. (πραγματικά δεν αξίζει να επεκταθούμε)


Φυσικά η αλήθεια είναι ότι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη είναι χαραγμένες οι τοποθεσίες όπου έδωσε τις ηρωικές του μάχες ο Ελληνικός Στρατός!
ΣΗΜ. «ΣΤΟΧΟΥ»: ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΑΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ.


elnewsgr
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *