ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΜΕ Α.Τ.Ι.Α. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ UFO, ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟΝ 17ο ΑΙΩΝΑ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Ένα ακόμα περιστατικό Α.Τ.Ι.Α., στη Γαλλία του 17ο αιώνα, καταγράφηκε σε αρκετά νομίσματα jetons. Τα νομίσματα κόπηκαν από το 1648 έως το 1680 σε διάφορες περιοχές, αποκαλύπτοντας ότι το περιστατικό απασχόλησε αρκετά χρόνια τους κατοίκους της χώρας.

Ο Kenneth Bressett, στο Colorado Springs, πρώην πρόεδρος της Αμερικανικής Νομισματικής Ένωσης, κατέληξε στο ότι το σχέδιο, όντως, δείχνει ένα «Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο»!«Το νόμισμα που έχω στη κατοχή μου κατασκευάστηκε στο 1680 στην Γαλλία και η μία πλευρά φαίνεται να παρουσιάζει έναν ιπτάμενο δίσκο που πετάει μέσα στα σύννεφα, πάνω από το έδαφος,
ή μια συμβολική αναπαράσταση του Βιβλικού Τροχού του Ιεζεκιήλ που δεν μοιάζει όμως με κανένα άλλο παρόμοιο σχέδιο του.» λέει ο Kenneth E. Bressett, του οποίου η έρευνα του πήρε μισό αιώνα και δεν μπόρεσε να φτάσει σε άλλο συμπέρασμα.

Αρκετοί, όμως, σύγχρονοι ιστορικοί και ερευνητές έχουν διαφορετική άποψη. Πιστεύουν ότι πρόκειται για την ιερή ασπίδα που έστειλε ο Δίας στο βασιλιά της Ρώμης, Numa Pompilius, χωρίς και πάλι βέβαια το σχήμα να έχει σχέση με την συγκεκριμένη ασπίδα…

Two ufo jetons from Burgundy, 1648.

Two ufo jetons from Bouclier, 1656.

Two ufo jetons from 1656 and 1680.

http://ufotruth-gr.blogspot.com/

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *