Νοβορόσια: «Πως θα εμπλέξουν τη Ρωσία στην Ουκρανία»

Σενάριο συνωμοσίας, όπως το βλέπει το νέο “πρακτορείο ειδήσεων” της Νέας Ρωσίας

Ιούνιος 23, 2014.

«Η Ουάσιγκτον συνειδητοποίησε ότι ο χρόνος, είναι, τελικά, με την πλευρά της Ρωσίας. Έτσι για τις επόμενες δύο ή τρεις ημέρες μπορεί να εκδηλωθεί μια ριζική αλλαγή στην ανάπτυξη της ουκρανικής διένεξης.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Στην Ουάσιγκτον έχουν την πεποίθηση ότι με αυτόν τον τρόπο θα αναγκάσουν τη Ρωσία να παρέμβει», σημειώνει το δημοσίευμα και συνεχίζει:

Ο Πέτρο Ποροσένκο ανέλαβε πρωτοβουλία με την ενίσχυση της φιλειρηνικής ρητορικής για κατάπαυση του πυρός, ενώ τη στιγμή που το λέει, υπάρχουν ομάδες μισθοφόρων στην περιοχή.

Από τις 20 Ιουνίου που υποσχέθηκε κατάπαυση, παρουσιάζεται η μεγαλύτερη δραστηριότητα στο Μίσκολτς. Μεταφέρονται όπλα και εξοπλισμός σε φορτηγά, στα οποία είναι μισά φορτωμένα με στρατό και μισά με άνδρες με πολιτικά. Σε κάθε όχημα υπάρχουν 60 με 80. Επίσης μεταφορές γίνονται και οδικώς και σιδηροδρομικώς. Μιλάμε για μεταφορά στην νότιο ανατολική Ουκρανία περίπου 10 χιλιάδες από καλά εξοπλισμένους μαχητές, χωρίς να υπολογίζουμε το προσωπικό της έδρας και του λογισμικού της, γράφει το δημοσίευμα.

Πριν από όποια επιχείρηση θα ξεκινήσει σε πλήρη κλίμακα εθνοκάθαρσης του ρωσόφωνου πληθυσμού.

Η προπαγανδιστική εκστρατεία θα αρχίσει μέσω της αμερικανικής μηχανής με προπαγανδιστική εκστρατεία στο ευρωπαϊκό κοινό.

Θα ανακοινωθούν οι σφαγές που διαπράχθηκαν από τους αυτονομιστές που υποστηρίζονται από τη Ρωσία.

Στόχος τους είναι να πείσουν το δυτικό κόσμο ότι τα πράγματα είναι έτσι. Θα προσπαθήσουν να ενσπείρουν αμφιβολίες και να προκαλέσουν σύγχυση.

Η όλη επιχείρηση έχει προγραμματισθεί και είναι προσανατολισμένη για τους εκπροσώπους των δυτικών μέσων ενημέρωσης που δεν έχουν το χρόνο να καταλάβουν ποιος και γιατί αντιστέκεται. Την ίδια χρονική περίοδο, οι Ρώσοι ανταποκριτές- αμυνόμενοι- θα δημιουργήσουν την εντύπωση ότι οι θηριωδίες διαπράχθηκαν από τους Ουκρανούς.

Και συνεχίζει το δημοσίευμα:

Στόχος και σκοπός όλων αυτών είναι η πρόκληση κύματος αγανάκτησης στη Ρωσία για τις «ουκρανικές θηριωδίες» και θα αναγκάσουν την κυβέρνηση να στείλει στρατεύματα, για να πουν, τελικά ότι τα γεγονότα προκλήθηκαν από τη Ρωσία για να δικαιολογήσουν την εισβολή.

Η ένταση που θα δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια ενδεχόμενης σφαγής θα διαταράξει το ρωσικό λαό και η προσφυγή στο διεθνές δικαστήριο με το αίτημα των αιτιών της αποστολής στην νοτιο ανατολική Ουκρανία στρατευμάτων, από την ανεξάρτητη επιτροπή θα θεωρηθεί ως αδυναμία του Κρεμλίνου, αν όχι προδοσία.

Θα πρέπει να επισημανθεί- γράφει το δημοσίευμα- ότι η πλειοψηφία των μισθοφόρων που έχουν εκπαιδευτεί για αυτό το σενάριο μιλούν τη ρωσική γλώσσα.

echedoros-a.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *