Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:58 - 23/06/2014

Νοβορόσια: «Πως θα εμπλέξουν τη Ρωσία στην Ουκρανία»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σενάριο συνωμοσίας, όπως το βλέπει το νέο “πρακτορείο ειδήσεων” της Νέας Ρωσίας

Ιούνιος 23, 2014.

«Η Ουάσιγκτον συνειδητοποίησε ότι ο χρόνος, είναι, τελικά, με την πλευρά της Ρωσίας. Έτσι για τις επόμενες δύο ή τρεις ημέρες μπορεί να εκδηλωθεί μια ριζική αλλαγή στην ανάπτυξη της ουκρανικής διένεξης.

Στην Ουάσιγκτον έχουν την πεποίθηση ότι με αυτόν τον τρόπο θα αναγκάσουν τη Ρωσία να παρέμβει», σημειώνει το δημοσίευμα και συνεχίζει:

Ο Πέτρο Ποροσένκο ανέλαβε πρωτοβουλία με την ενίσχυση της φιλειρηνικής ρητορικής για κατάπαυση του πυρός, ενώ τη στιγμή που το λέει, υπάρχουν ομάδες μισθοφόρων στην περιοχή.

Από τις 20 Ιουνίου που υποσχέθηκε κατάπαυση, παρουσιάζεται η μεγαλύτερη δραστηριότητα στο Μίσκολτς. Μεταφέρονται όπλα και εξοπλισμός σε φορτηγά, στα οποία είναι μισά φορτωμένα με στρατό και μισά με άνδρες με πολιτικά. Σε κάθε όχημα υπάρχουν 60 με 80. Επίσης μεταφορές γίνονται και οδικώς και σιδηροδρομικώς. Μιλάμε για μεταφορά στην νότιο ανατολική Ουκρανία περίπου 10 χιλιάδες από καλά εξοπλισμένους μαχητές, χωρίς να υπολογίζουμε το προσωπικό της έδρας και του λογισμικού της, γράφει το δημοσίευμα.

Πριν από όποια επιχείρηση θα ξεκινήσει σε πλήρη κλίμακα εθνοκάθαρσης του ρωσόφωνου πληθυσμού.

Η προπαγανδιστική εκστρατεία θα αρχίσει μέσω της αμερικανικής μηχανής με προπαγανδιστική εκστρατεία στο ευρωπαϊκό κοινό.

Θα ανακοινωθούν οι σφαγές που διαπράχθηκαν από τους αυτονομιστές που υποστηρίζονται από τη Ρωσία.

Στόχος τους είναι να πείσουν το δυτικό κόσμο ότι τα πράγματα είναι έτσι. Θα προσπαθήσουν να ενσπείρουν αμφιβολίες και να προκαλέσουν σύγχυση.

Η όλη επιχείρηση έχει προγραμματισθεί και είναι προσανατολισμένη για τους εκπροσώπους των δυτικών μέσων ενημέρωσης που δεν έχουν το χρόνο να καταλάβουν ποιος και γιατί αντιστέκεται. Την ίδια χρονική περίοδο, οι Ρώσοι ανταποκριτές- αμυνόμενοι- θα δημιουργήσουν την εντύπωση ότι οι θηριωδίες διαπράχθηκαν από τους Ουκρανούς.

Και συνεχίζει το δημοσίευμα:

Στόχος και σκοπός όλων αυτών είναι η πρόκληση κύματος αγανάκτησης στη Ρωσία για τις «ουκρανικές θηριωδίες» και θα αναγκάσουν την κυβέρνηση να στείλει στρατεύματα, για να πουν, τελικά ότι τα γεγονότα προκλήθηκαν από τη Ρωσία για να δικαιολογήσουν την εισβολή.

Η ένταση που θα δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια ενδεχόμενης σφαγής θα διαταράξει το ρωσικό λαό και η προσφυγή στο διεθνές δικαστήριο με το αίτημα των αιτιών της αποστολής στην νοτιο ανατολική Ουκρανία στρατευμάτων, από την ανεξάρτητη επιτροπή θα θεωρηθεί ως αδυναμία του Κρεμλίνου, αν όχι προδοσία.

Θα πρέπει να επισημανθεί- γράφει το δημοσίευμα- ότι η πλειοψηφία των μισθοφόρων που έχουν εκπαιδευτεί για αυτό το σενάριο μιλούν τη ρωσική γλώσσα.

echedoros-a.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*