Να και το »Πανευρωπαϊκό κάλεσμα «Αγανακτισμένων» – Κάτι πολυ χοντρό ετοιμάζεται

Δείτε τι γράφει ο »επαναστάτης» ταρζάν… 
Ακόμα μαζικότερη φαίνεται πως γίνεται μέρα με τη μέρα η αφύπνιση των πολιτών μέσω της μεθόδου… «click με click». Σε νέο group της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, Ευρωπαίοι πολίτες καλούν σε ειρηνική διαμαρτυρία συμπολίτες τους με κεντρικό σύνθημα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ».

Δίνοντας ραντεβού σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης, για τις 29 Μαΐου, ζητούν…
από τους πολίτες να βγουν στους δρόμους και να….
ζητήσουν- τι άλλο- να ανακτήσουν το αγαθό της Δημοκρατίας.


και αλλού…


Στο Facebook έκανε την εμφάνιση ένα γκρουπ που καλεί σε κινητοποίηση πολιτών σε όλες τις πόλεις της Ευρώπης, για την προσεχή Κυριακή (29/5).


Το πρόταγμα των διοργανωτών στο διαδικτυακό κάλεσμα αναφέρει: «Λαοί της Ευρώπης ξυπνήστε. Ας φτιάξουμε μία καλύτερη ζωή. Ας μιλήσουμε, ας συναντηθούμε, ας αλλάξουμε τα πάντα».


Στα χνάρια των Ισπανών και των Ελλήνων «Αγανακτισμένων», ζητούν «Πραγματική Δημοκρατία Τώρα», σημειώνοντας ότι «δεν είμαστε εμπόρευμα στα χέρια των πολιτικών και των τραπεζιτών».


Κατηγορούν τις οικονομικές και πολιτικές δυνάμεις για τη δυσχερή κατάσταση και απαιτούν τις απαραίτητες αλλαγές.


Τέλος καλούν όλους τους ευρωπαίους πολίτες να βγουν στους δρόμους, ασχέτως με τις πολιτικές τους απόψεις προκειμένου να ακουστούν με μία ενιαία φωνή.


Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πολλοί μη Ευρωπαίοι διαμαρτύρονταν για το γεγονός ότι το κάλεσμα απευθύνεται μόνο στη Γηραιά Ήπειρο και δεν λαμβάνει παγκόσμιες διαστάσεις.


Σχόλιο egersis:
Κάτι πολύ χοντρό ετοιμάζουν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές. Όλα γίνονται με απώτερο σκοπό τη »Παγκόσμια Διακυβέρνηση». Θα το ξαναπούμε για άλλη μια φορά. Δεν πιστεύουμε σ αυτό το ξαφνικό κύμα »αγανακτισμένων». Δεν είμαστε χτεσινοί στους Εθνικούς Αγώνες. Δεν περιμέναμε το μνημόνιο για να αγανακτήσουμε. Δεν κατεβήκαμε για πρώτη φορά σε διαδήλωση προχτές όπως δεκάδες χιλιάδες που με την παρακίνηση των καθεστωτικών μέσων κατέβηκαν πλανώμενοι πως »επαναστατούν» . Όχι δεν θα συμμετάσχουμε στο σχέδιό τους. Δεν μας ελέγχει κανείς και δε θα μας πει κανένας Τριανταφυλλόπουλος πότε και πως θα βγούμε στους δρόμους. Προτιμούμε να είμαστε οι κακοί της υπόθεσης λαμβάνοντας ξεκάθαρα εχθρική στάση απέναντι στους »αόρατους» διοργανωτές. Αντίθετα, κατανοούμε τους πλανεμένους συμπολίτες μας που κατεβαίνουν αγνά δίχως να γνωρίζουν και να υποψιάζονται τι κρύβεται από πίσω. Καθήκον μας είναι να τους ενημερώσουμε και να τους δείξουμε την πραγματικότητα μέσα στη ζάλη του »επαναστατικού» ενθουσιασμού. Με όποιο κόστος…

http://egersis2.blogspot.com/

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *