07:10 - 18/01/2013

Νέα Υόρκη: Μυστηριώδεις ήχους ακούνε πολλοί κάτοικοι του Long Island

Για τουλάχιστον τρεις μήνες στο Montauk της Νέας Υόρκης, ακούνε μυστηριώδεις ήχους. Όπως αναφέρεται από τις αρχές της αστυνομίας το φαινόμενο αυτό παρατηρείται συχνά κατά τις βραδινές ώρες, και το τελευταίο μήνυμα που έλαβαν τα κέντρα των τμημάτων χρονολογείται την Κυριακή 13 Ιανουαρίου του 2013.

Οι αρχές δεν έχουν εντοπίσει την πηγή αυτών των θορύβων, και κάποιοι κάτοικοι συχνά αναφέρονται σε αυτό το φαινόμενο που συνοδεύεται από λάμψεις φωτός, σαν αυτές που πηδούν από μετασχηματιστές υψηλής τάσης, και γενικά επικρατεί μία ανησυχία στους κατοίκους, οι οποίοι υποστηρίζουν ακόμα ότι αυτοί οι ήχοι είναι τόσο ισχυροί που τρέμουν ακόμα και τα τζάμια από τα παράθυρα τους.

Οι εκθέσεις των αρχών είναι πολυάριθμες και συνεχίζουν να καταφθάνουν.

Περιέργως, αυτές τις ημέρες στο Long Island, που δεν απέχει και πολύ από την περιοχή που επηρεάζεται από αυτούς τους ήχους, δύο τεράστιες φάλαινες βρέθηκαν νεκρές στις παραλίες, αλλά αυτό μπορεί να είναι και μία σύμπτωση;

ΠΗΓΗ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh