Νέα αποκάλυψη εξωγήινης τεχνολογίας από τον Αμερικανικό Στρατό

Περίοδο αποκαλύψεων φαίνεται ότι διανύουμε, αφού μετά το ελαφρύτερο μέταλλο που σας παρουσιάσαμε πριν από λίγες μέρες, μια νέα ανακοίνωση του αμερικανικού στρατού έρχεται να επαληθεύση αυτό που ξέρουν όλοι. Την κατοχή εξωγήινης τεχνολογίας, την επεξεργασία της, και την εκμετάλλευση της.
Πιο συγκεκριμένα:

Ένα «κύμα αφόρητης θερμότητας» εμφανίζετε από το πουθενά και κάνει το στόχο να απομακρυνθεί έντρομος. Το αμερικανικό Πεντάγωνο επέδειξε στους δημοσιογράφους πριν από λίγες μέρες το «Σύστημα Ενεργού Άρνησης», ή ADS (Active Denial System), ένα νέο όπλο ηλεκτρομαγνητικών ακτίνων για την απώθηση εχθρών και διαδηλωτών. Όπως σχολίασε ο συνταγματάρχης Tafola, Διευθυντής της Κοινής Διεύθυνσης Μη Θανατηφόρων Όπλων του αμερικανικού Υπουργείου Άμυνας «Δεν θα το δεις, δεν θα το ακούσεις, δεν θα το μυρίσεις. Σίγουρα όμως θα το νοιώσεις».
Το ADS αναπτύχτηκε για λογαριασμό της υπηρεσίας από την εταιρία οπλικών συστημάτων Reytheon.

O τετράγωνος πομπός του ADS, σχεδιασμένος να τοποθετείτε πάνω σε οχήματα Humvee, εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά κύματα με μήκος κύματος μερικών χιλιοστών, τα οποία θερμαίνουν τα μόρια νερού και λίπους στο δέρμα του στόχου σε απόσταση μέχρι και ενός χιλιομέτρου. Η αρχή λειτουργίας είναι ίδια με αυτή στην οποία βασίζονται οι φούρνοι μικροκυμάτων. Η διαφορά είναι το μεγαλύτερο μήκος κύματος του ADS το οποίο εμποδίζει την ακτινοβολία να φτάσει σε βάθος μεγαλύτερο από 0,4 χιλιοστά μέσα στο δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι το όπλο είναι ασφαλές, παρόλο που η ισχύς του είναι 100 φορές μεγαλύτερη απ`ότι ο πομπός ενός φούρνου μικροκυμάτων. Το ADS θεωρείτε πλέον έτοιμο για χρήση. Επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί το 2010 στον πόλεμο του Αφγανιστάν, τελικά όμως αποσύρθηκε πριν τεθεί σε δράση.

Δεδομένου ότι το Πεντάγωνο συνεχίζει να επενδύει στα μη θανατηφόρα όπλα, το ADS προορίζεται να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο σε στρατιωτικές επιχειρήσεις, αλλά και σε σταθμούς ελέγχου σε δρόμους και σε λιμάνια, ακόμα και για τον έλεγχο του πλήθους σε διαδηλώσεις.
Πάμε να δούμε αν έχει χρησιμοποιηθεί αντίστοιχο όπλο στο παρελθόν και που. Όσοι είναι καλοί γνώστες της UFOλογίας, το μυαλό τους έχει αρχίσει και τρέχει ήδη προς την Βραζιλία και το πιο γνωστό και εντυπωσιακό περιστατικό 2ου τύπου: το φρούριο Itaipu. Ένα περιστατικό που υπάρχει σχεδόν σε όλα τα βιβλία UFOλογίας.
                                                                                                                                                           To φρούριο Itaipu σήμερα
  Στις 4 Νοεμβρίου 1957, στο φρούριο Itaipu, στην πόλη Praia Grande, της Βραζιλίας, στις 2.00 π.μ. περίπου, δύο φρουροί είδαν ένα λαμπερό φως να κατεβαίνει με μια τρομακτική ταχύτητα. Στην αρχή, σκέφτηκαν ότι ίσως να είναι αστέρι, αλλά μετά συνειδητοποίησαν ότι ήταν στην πραγματικότητα ένα αντικείμενο που κατέβαινε με μεγάλη ταχύτητα προς την κατεύθυνση του φρουρίου. Στα 1000 πόδια (330 μετρα), πάνω από το φρούριο, μείωσε ξαφνικά την ταχύτητά του.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Εκείνη τη στιγμή, οι φρουροί μπορούσαν να δουν ότι το αντικείμενο ήταν κυκλικό, περίπου 100 μέτρα διάμετρο, με έντονο πορτοκαλί φως. Το αντικείμενο σταμάτησε στα 50 περίπου μέτρα πάνω από τους φρουρούς , αλλά εκείνοι ήταν τόσο φοβισμένοι που δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Κάθε ένας από αυτούς ήταν οπλισμένος με ένα υπο πολυβόλο, αλλά κανείς δεν τόλμησε να το χρησιμοποιήσει ή να ενεργοποιήσει το συναγερμό του φρουρίου.
Ξαφνικά, το αντικείμενο άρχισε να εκπέμπει ένα ισχυρό βουητό, και ένα ισχυρό κύμα θερμότητας έπληξε τους φρουρούς, παρ ‘όλο που δεν υπήρχε καμία ορατή φλόγα ή φως.
Τα ρούχα τους άρχισαν να καίγονται ενώ ένας από αυτούς δεν μπόρεσε να αντισταθεί, έπεσε στα γόνατά του και λιποθύμησε. Ο άλλος πρόλαβε να καλυφτεί κάτω από ένα κανόνι που βρισκόταν κοντά του. Οι κραυγές τους ειδοποίησαν τους υπόλοιπους στρατιώτες που ήταν εκεί γύρω, αλλά πριν προλάβουν να αντιδράσουν όλα τα φώτα του φρουρίου έσβησαν για άγνωστο λόγο. Ένα λεπτό αργότερα, τα φώτα επέστρεψαν και αμέσως μετά το κύμα θερμότητας σταμάτησε. Ορισμένοι στρατιώτες πρόλαβαν να δουν το αντικείμενο να ανεβαίνει στον ουρανό.

Οι φρουροί που καίγονταν μεταφέρθηκαν μέσα στο φρούριο και έλαβαν ιατρική περίθαλψη. Αργότερα, ο διοικητής του φρουρίου έστειλε ένα μήνυμα στην έδρα του στρατού της Βραζιλίας. Οι φρουροί τραυματίστηκαν σοβαρά, και παρουσίασαν εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού στο 10% του σώματός τους..Δεδομένου ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν περισσότερη γνώση και εμπειρία με τα UFO, οι αρχές της Βραζιλίας ζήτησαν από την αμερικανική πρεσβεία βοήθεια σχετικά με τις έρευνες. Λίγο καιρό μετά ερευνητές της πολεμικής αεροπορίας της Βραζιλίας μαζί με προσωπικό της πολεμικής αεροπορίας τον ΗΠΑ πέταξαν στο φρούριο όπου και πήραν καταθέσεις από τους δυο τραυματισμένους φρουρούς αλλά και από άλλους στρατιώτες που πρόλαβαν και είδαν το αντικείμενο την ώρα που απομακρυνόταν.
Είναι η πρώτη φορά που ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο εξαπολύει επίθεση, και μάλιστα με κύματα ανυπόφορης θερμότητας.  


Η αναφορά της Αμερικάνικης πρεσβείας της Βραζιλίας
                                                      για το περιστατικό, που εστάλει στην Ουάσιγκτον
Φυσικά το περιστατικό στην Βραζιλία δεν είναι το μόνο στην ιστορία της UFOλογίας.
Σας είχαμε αναφέρει πριν από λίγες μέρες το περιστατικό του Stephen Michalak και την κατάληξη του. Εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού μετά από ένα κύμα θερμότητας κατά την απογείωση του UFO.
Αντίστοιχα περιστατικά μας αφηγείται ο John Keel στο βιβλίο του Operation Trojan Horse ,1970 (Επιχείρηση Δούρειος Ίππος). Σε ένα σημείο ο Keel αναφέρει: το τμήμα του φάσματος με τα μικροκύματα θα εξηγούσε τα κύματα ανυπόφορης θερμότητας που βιώσαν – για παράδειγμα ο άτυχος Βραζιλιάνος Salvador de Santos, την περίπτωση του οποίου ερεύνησε ο Ζακ Βαλλέ, και ο οποίος πέθανε με τη σάρκα του να “πέφτει” από τα κόκαλα σαν να είχε βράσει, μετά από εμπειρία που είχε με κύμα θερμότητας. Ο Keel παραθέτει επίσης την περίπτωση του Eddie Webb, ενός φορτηγατζή που καταδιώχτηκε από ένα λευκό φως στις 3 Οκτωβρίου 1973 στο νοτιοανατολικό Missouri και ο οποίος έβγαλε έξω το κεφάλι του για να κοιτάξει πίσω. Ακολούθησε μια εκτυφλωτική λάμψη. Ο ένας φακός είχε πέσει από τα γυαλιά του και ο σκελετός τους είχε λιώσει. Το αποτέλεσμα ήταν παροδική τύφλωση.
πηγή:

http://rr0.org/science/crypto/ufo/enquete/dossier/FortItapu/index.html
 Colin Wilson ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ – εκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επεξεργασία εξωγήινου μετάλλου από Αμερικανούς επιστήμονες
Με καθυστέρηση 64 χρόνων αμερικανοί επιστήμονες ανακοίνωσαν (με πλάγιο τρόπο ώστε να μην γίνει αντιληπτό από τον πολύ κόσμο), την επιτυχή επεξεργασία εξωγήινου μετάλλου, και την δημιουργία του πλέον σε ανθρώπινα εργαστήρια, με μικρές διαφοροποιήσεις για λόγους εκμετάλλευσης του υλικού. Η ανακοίνωση ήρθε τον Νοέμβριο του 2011, και πέρασε με ψιλά γράμματα από κανάλια, εφημερίδες και site αφού ελάχιστοι γνωρίζουν τι κρύβετε από πίσω.
Πιο συγκεκριμένα:
Μια ομάδα ερευνητών από το πανεπιστήμιο Irvine, τα εργαστήρια HRL και από το California Institute of Technology ανέπτυξαν το ελαφρύτερο μέταλλο στον κόσμο. Τα συμπεράσματα τους παρουσιάστηκαν στις 18 Νοεμβρίου 2011 στην έκδοση του Science. Το συγκεκριμένο μέταλλο δημιουργήθηκε από επιστήμονες νανοτεχνολογίας, και του οποίου η πυκνότητα είναι 0,9 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά κυβικό εκατοστό. Το υλικό είναι το ελαφρύτερο στον κόσμο και μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο, καθώς είναι εύκαμπτο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ηλεκτρόδια μπαταριών, συσκευές απορρόφησης ηχητικών δονήσεων ή ενεργειακών σοκ, και θερμομόνωση.
Με την έρευνα τους οι επιστήμονες πέτυχαν να φτάσουν σε τόσο χαμηλή πυκνότητα χρησιμοποιώντας μια μοναδική αρχιτεκτονική «μικρό-πλέγματος». Συγκεκριμένα κατασκεύασαν ένα πλέγμα διασυνδεδεμένων κοίλων νανοσωλήνων, οι οποίοι έχουν τοιχώματα πάχους 1000 φορές πιο λεπτά από μια ανθρώπινη τρίχα.
Η έρευνα τους χρηματοδοτήθηκε από υπηρεσία του πενταγώνου των ΗΠΑ, για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών.

Αναρωτιέστε πως συνδέετε το παραπάνω υλικό με εξωγήινη τεχνολογία; Πάμε πίσω 64 χρονιά στο γνωστό περιστατικό του Roswell. Μετά την πτώση του αντικειμένου  από τους πρώτους που φτάνουν στην περιοχή εκ μέρους του στρατού είναι ο Jesse Marcel που είναι ο επικεφαλής της επιχείρησης περισυλλογής των τμημάτων του σκάφους τα οποία είναι διάσπαρτα στο έδαφος. Ο Marcel είναι επίσης υπεύθυνος ασφαλείας του τμήματος πληροφοριών για τις πυρηνικές δοκιμές στις ΗΠΑ και στον Ειρηνικό, ενώ αργότερα θα τεθεί και επικεφαλής της επιχείρησης διάψευσης του περιστατικού του Roswell.
                                                                                                                                     Jesse Marcel
Ο Μarcel είναι ο πρώτος που μας μιλάει για το συγκεκριμένο μέταλλο το 1979 σε συνέντευξη του, ενώ μερικά χρόνια αργότερα ακολούθησε  και ο Συνταγματάρχης Φίλιπ Κόρσο ο οποίος θα μιλήσει για 2 μέταλλα, ένα μέταλλο πολύ ελαφρύ και ένα μέταλλο μνήμης. (βλέπε Roswell, στην σελίδα μας).
Συγκεκριμένα ο Μarcel αναφέρει: «κάτι όμως που με κατέπληξε ήταν ένα κομμάτι μετάλλου που βρήκαμε. Ήταν τόσο λεπτό όσο και το ασημόχαρτο που βρίσκετε στο πακέτο των τσιγάρων. Δεν έδωσα περισσότερη σημασία στο συγκεκριμένο κομμάτι αφού προσπαθούσαμε να βάλουμε μια τάξη στον όγκο των συντριμμιών  που συγκεντρώναμε. Κάποια στιγμή με πλησίασε ένα άτομο από το προσωπικό που βοηθούσε και με ρώτησε αν ξέρω κάτι για το κομμάτι του μετάλλου που βρήκαμε. Του απάντησα όχι και τότε μου αποκάλυψε ότι προσπάθησε για αρκετή ώρα να το λυγίσει τόσο λεπτό που ήταν αλλά δεν τα κατάφερε. Ούτε να το κάψει μπόρεσε αλλά ούτε και να του προκαλέσει έστω ένα μικρό βούλιαγμα όταν το χτύπησε με ένα μεγάλο σφυρί. Το μέταλλο παρέμενε όπως ακριβώς ήταν παρά το μηδαμινό βάρος του. Δεν ζύγιζε σχεδόν τίποτα. Δεν είχα λόγο να μην τον πιστέψω, και έμεινα προβληματισμένος για το τι θα μπορούσε να είναι αυτό το κομμάτι που το μήκος του δεν ξεπερνούσε τα 2 πόδια (60 εκατοστά), και το πλάτος του το πολύ μισό πόδι (15 εκατοστά). Ήταν ένα μυστήριο για εμένα την λύση του οποίου δεν βρήκα ποτέ».                                                           
Όχι πολύ καιρό μετά, σε συνέντευξη του στο National Geographic επαναλαμβάνει την ιστορία του. Δείτε το βίντεο παρακάτω όπου στην αρχή αναφέρετε στην εντολή που είχαν να διαψεύσουν την πτώση του αντικειμένου και να το δικαιολογήσουν ως μετεωρολογικό μπαλόνι ενώ στην συνέχεια του βίντεο από το 2.30 λεπτό και μετά μας μιλάει για το συγκεκριμένο μέταλλο…

http://erenzw.blogspot.com/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *