18:26 - 07/03/2015

Μυστήριος καταναλωτής ..

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Τα τελευταία πέντε χρόνια έχει υπάρξει μια υπηρεσία στο παγκόσμιο ιντερνετ η οποία λέγεται mystery shopping .

Σε αυτή την υπηρεσία πολλοί άνθρωποι που ψάχνουν για δουλειά μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον και να προσληφθούν από εταιρείες που κάνουν mystery shopping έτσι ώστε να δίνουν πληροφορίες για το πως αποδίδουν τα καταστήματα μεγάλων εταιρειών ή να κάνουν εσωτερική ανάλυση προβλημάτων για μεγάλες εταιρείες.

Αυτή τη λύση πρότεινε ο Βαρουφάκης, να γίνει ο Έλληνας μυστήριος καταναλωτής έτσι ώστε να πατάξουμε την φοροδιαφυγή.

Σου εχω ξαναπεί ότι η σωστή ερώτηση φέρνει και την σωστή απάντηση η λάθος ερώτησή φέρνει λάθος απαντήσεις .

Η φοροδιαφυγή έκανε την Ελλάδα να έχει γονατίσει μπροστά στους τοκογλύφους του κόσμου;

Αναγνωρίζω ότι είμαι Έλληνας, αναγνωρίζω ότι ο λαός μου είναι οι Έλληνες,αναγνωρίζω την πατρίδα μου ότι είναι η Ελλάδα αλλά δεν αναγνωρίζω πια το κράτος μου .

Είναι το κράτος αυτό ελληνικό; Εντολές δίνουν αυτοί που εγώ επέλεξα να είναι πάνω για να κοιτάζουν το συμφέρον μου; Είναι κράτος η είναι ακόμα μία εταιρεία;

Πριν λίγες μέρες κατά τύχη στην τηλεόραση είδα ένα από αυτά καθάρματα με τις γραβάτες που το παίζουνε παντογνώστες ότι δήλωσε το εξής…. ‘αν θέλει η Ελλάδα να πάρει την επόμενη βοήθεια τότε πρέπει ο Τσίπρας να κάνει πίσω, να πάρει πίσω όλα όσα προεκλογικά υποσχέθηκε!’.

Δηλαδή μας λένε μέσα στα μούτρα ότι η δημοκρατία σας δεν υπάρχει, δεν μας νοιάζει τι επιλέξατε εσείς να έχετε, είναι ανούσιο τι θέλετε, μας ενδιαφέρει να κάνετε αυτό που σας λέμε εμείς.

Αντί λοιπόν σαν Έλληνες να τους πούμε εμείς συνομιλούμε μόνο με ανθρώπους οι οποίοι αναγνωρίζουν τι είναι δημοκρατία και σέβονται απόλυτα το τι θέλει ο λαός και να ζητήσουν για πολλούς από αυτούς την εξαίρεσή τους και να έρθουν καινούριοι για συζητήσεις οι οποίες θα σέβονται τι σημαίνει δημοκρατία γονατίζουμε και κάνουμε προτάσεις για μυστήριους καταναλωτές ! .

Ένα άλλο, που μου ταλανίζει το κεφάλι είναι πως και περιμένουμε άνθρωποι οι οποίοι έχουν την οικονομική ικανότητα να έχουν χρήματα στο εξωτερικό να κάνουν σωστή διαπραγμάτευση ;;!

Τι εννοώ είναι απλό, δε θα πρέπει εκεί να έχουμε στείλει εναν άνθρωπο όποιος δεν έχει μία; εναν που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και ο όποιος θα πάει μόνο με αίμα Ελληνικό να πει τι πραγματικά θέλουμε και τι όχι ;

Γιατί όπως και να το κάνεις απ’ τη στιγμή που στέλνουμε ανθρώπους που έχουν την οικονομική δυνατότητα να κερδίσουν προσωπικά από οποιαδήποτε έκβαση της διαπραγμάτευσις …είναι σαν να βάζουμε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα !(Άσε που με αυτό το γαϊτανάκι συνεχίζουμε να κάνουμε πλουσιότερους τους πλούσιους κοκ)

Και ένας πολιτικός δεν είναι μόνο τι έχει στην τσέπη του η στο λογαριασμό του στην Ελβετία ..αλλά είναι και ποιος είναι ο από πισω χορηγός! Γνωρίζεται πόσα χρήματα μπορούν να βγουν σε μια λάθος είδηση ..πχ ότι βγαίνουμε από το ευρώ; Πόσα χρήματα έχουν κλαπεί ..από τους ροθτσαιλντ με το γνωστό…Ο Ναπολέων έχασε; (η κέρδισε δεν θυμάμαι) !

Επιμένω για να το κάνεις κτήμα σου…η σωστή ερώτηση φέρνει και σωστή απάντηση…όταν θα έχουν στήσει όλα τα “χαρτιά” για την μεγάλη κονόμα ….ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ..οι δήθεν σωτήρες σου …θα σου το πλασάρουν κάπως έτσι….

Εμείς προσπαθήσαμε για το καλύτερο αλλά όπως βλέπεται η Ευρώπη είναι εναντίον μας ..αρα μια λύση υπάρχει …να περάσουμε σε δημοψήφισμα …και να επιλέξει ο λαός….ΝΑΙ η ΟΧΙ στο ευρώ!

Εδώ λοιπόν ξεκινάνε και οι παγίδες …

Σωστές ερωτήσεις δημοψηφίσματος είναι μόνο οι…. ΕΛΕΓΧΟΣ ΧΡΕΟΥΣ ; ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΑΤΟΣ ; ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ Η ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ; ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΎΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΟΣ; ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ; ΚΟΚ ΚΟΚ ΚΟΚ ..ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ …ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ … !

Μυστήριος καταναλωτής ο Έλληνας τελικά, όλα μπροστά του και είναι όλα τόσο οξυμωρα που βγάζουν μάτι αλλά δεν θέλει να δει ποτέ πέρα απο την ταμπέλα του.

Stranger…

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (16)

 1. ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΤΡΑΨΑ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ " ΧΑΡΙΣΟΥΝ " ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ , ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΠΑΓΑΝΙΑ ΝΑ ΨΥΧΟΜΕΤΡΗΣΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ-ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ- ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΑΠΟΨΕΙΣ . ΡΩΤΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ 30 ΑΤΟΜΑ -ΠΟΥ ΟΛΑ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ-ΑΝ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ " ΔΟΥΛΕΙΑ" . ΟΙ 20 ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΚΟΦΤΟ ΟΧΙ , ΕΓΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ . ΑΛΛΟΙ 7 ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΝΟΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 3 ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑΙ . Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΠΑ : ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ . ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ; ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ , ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ 150-200 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΕΘΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ; ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΚΥΦΤΟ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ Η ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΟΥΣ ; Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΚΙ Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ,Η ΕΓΩ Η ΕΣΕΙΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ; ΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΦΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ; ΑΞΙΖΕΙ ΡΕ ; Ε ΑΞΙΖΕΙ ; ΟΧΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ . ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ . ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ , ΜΕ 250 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΖΩ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ . ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ , ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ . ΕΓΚΑΡΔΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ .

  • μπράβο κούκλα μου!! συμφωνώ απόλυτα με τον τρόπο σκέψης σου !!

  • ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ?? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΚΟΒΩΝΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΩ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΝ ΦΠΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ?? ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΧΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΤΡΟΙΚΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ..ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΕΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΜΙΣΘΟΥ?? ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ Ο ΜΙΣΘΩΤΟΣ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΓΚΙΣΕ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ??? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟ?? ΠΡΟ 20 ΕΤΙΑΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 75% ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ.ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 25% ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΑΝ ΠΟΣΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΑΠΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ 'Η' ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ.ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΓΑΤΙΖΑΝ.ΟΤΑΝ ΔΕ ΠΕΘΑΝΕ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΩΝΙΑ ΜΟΥ ( ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ) ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΡΑΤΗΘΗΤΑΙ 3 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΝ.ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΗΜΑΣΤΕ ΑΣ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΒΩΛΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

  • ΒΙΚΥ. Ειμαι ενας οπου ζει στην πηγη του κακου, εκει οπου οσο πιο κατα του συστηματος εισαι τοσο πιο πολυ κοιτανε να σε εξαθλιοσουν με οποιονδηποτε τροπο και προτιμουν την ψυχικη εξαθλιοση.

   Ετσι απο μεγαλη εμπειρια σου λεω πως αυτο που τωωρα πανε να κανουν ειναι να σρισουν τα γερα θεμελεια που θα πατησει πανω τους ο δηθεν εμφυλιος.

   Στα πηθικια εχχουν περασει στο μυαλο τους το "ο θανατος σου η ζωη μου".
   το κοτσομπολιο, τους το πασαρουν στο γαμημενο το κονσερβοκουτι απο της πρωινες εκπομπες μεχρι τα βραδυνα σιριαλ.

   Πες μου τωρα οταν θα μας εχουν παρει τα παντα [ στα @@ρια μου για το χρημα δεν εχει καμια αξια. αλλα τα χωματα των ΕΛΛΗΝ; ] τι νωμιζεις πως θα κρατανε για μαστιγειο;

   ετσι λοιπον απο αυτο εδω το γαμημενω συστημα σου λεω πως αυτο που βλεπω εγω ειναι πως ολοι αυτοι οι αλλοδαποι πηθικοι πολεμηστες τωρα εχουν το δικαιομα να μας κανουν και οικονομικο πολεμο [χαρτοπολεμος].

   Μας εχουν φερει εδω μεσα ολων των ειδων τους αυστραλοπηθικους τους εχουν δωσει αξια που εμεις δεν μπορουμε να την φανταστουμε.

   εαν λοιπον ΒΙΚΥ εκανες αυτην την ερωτηση σε μενα θα σου απαντουσα στο τετ α τετ πολυ ανοιχτα και θα σου ελεγα:

   Κοιτα να δεις, αυτο το συστημα που εφερε ο το ερπετοειδες απογαμηδι ειναι ενα οπλο στο να καταστρεψουν με τους ρουφιανους τους τους λιγους ΕΛΛΗΝ οπου δεν ειναι ανθελληνες και κατεχουν μια μικρη επιχειρισει και να αποδυναμοσει με τροπο πλαγιομετοπικο αυτους που χρονια τωρα τροφωδοτουσε με χαρτινη δυναμη.

   Ετσι λοιπον αφου εγω για εμενα το αντιλαμβανομαι ετσι αυτκ το οικομηκο οπλο τους θα το χρεισημοποιησω εναντιων ολων αυτων που δεν θελω να βλεπω στην ΕΛΛΑΣ.

   Δηλαδη;

   θα κανω πεσιμο καθημερινο σε εβραιους καταστηματαρχες, σε αλβανους, ρωσους, βλαχους και καθε ειδους ανθελληνες.

   Οπως εσυ, ετσι και εγω σηζητω με τον κοσμο και εχω και γω οπως ολοι οσοθ ειναι ξυπνιοι βαλλει τους στοχους μου σε ξενους.

   μπορεις λιγο να το φανταστεις εαν ολοι οι ελληνες νομικα πλεων κηνιγουσαν ολους τους εβραιους καταστηματαρχες; τους βλαχους εκ τοις μολδοβλαχιας;

   εαν εχω λαθος θα χαρω να με διωρθοσεται εκτως τα ορθογραφικα.

  • ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΗΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΩΔΙΟΜΕΝΟΣ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΟΦΙΑΝΕΒΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ . ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ , ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΜΩ ΕΚΑΝΑΝ ; ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΑΠΛΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΚΑΛΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Ε ; ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΑΥΤΟΙ . ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΟΜΑΛΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ , ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΝΔΡΩΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΑ ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ -ΙΚΑ , ΕΦΟΡΙΑ.ΣΔΟΕ ΚΛΠ-ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ Η ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ Η ΕΙΝΑΙ ΦΑΚΕΛΟΛΑΓΝΟΙ , ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ , ΝΑ ΑΠΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΔΕ ΚΑΙ ΧΑΣΤΟΥΚΑΚΙΑ . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ , ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΞΕΦΤΕΛΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΣ ΨΙΧΟΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ . ΑΝ ΤΟ ΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ-ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ , ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ . ΟΤΑΝ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΑΝ ΠΑΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΙΚΑ Η ΕΠΟΠΤΗ ΚΛΠ , ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΠΟΤΕ…ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΩΡΑ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ . ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ , ΤΟ ΙΔΙΟ " ΜΙΛΗΜΕΝΑ-ΞΗΓΗΜΕΝΑ" ΟΛΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ …ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ , ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΣΥΔΟΤΟ ; ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ , ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ . ΟΧΙ ΠΟΛΛΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΣΩΣΤΟΥΣ . ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ .

  • Eίσαι πραγματική Ελληνίδα και όχι λαμόγιο των διαπλεκομένων της παγκοσμιοποίησης. ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ " ΜΠΡΑΒΟ " !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • @ Ανώνυμος8 Μαρτίου 2015 – 10:00 π.μ.
   Τα λες & εσύ πολύ ωραία, όπως & η κοπελιά.
   Σε παρακαλώ πολύ, όμως, πρόσεξε τις 2 σημαντικές λέξεις ΕΛΛΗΝ & ΕΛΛΑΣ.
   Πες, πως παραβλέπω τις όποιες ανορθογραφίες, όμως όχι & σ` αυτές τις 2 λέξεις.
   Αν μας νοιάζει για την Πατρίδα & το Έθνος όλο, πρέπει τουλάχιστον να θυμόμαστε, πως αυτές οι 2 λέξεις ΚΛΙΝΟΝΤΑΙ, να ξέρουμε το πώς & να το δείχνουμε.
   Δεν φταις εσύ, που δεν στο έμαθε το στραβό σχολειό, ούτε τόσοι άλλοι, που δεν το ξέρουν.
   Είναι, όμως, εύκολο. Δες…

   ενικός αιτιατική

   Κουίζ , Η…
   Παροιμία Λόγια φράση
   Γνωμικό Φράση Ν.Ε….της ημέρας,
   Προς μαθητές: δείτε εδώ πώς πανεύκολα έχετε λύσεις των αρχαίων.Είσαι μαθητής ή εκπαιδευτικός; Τα πάντα για το μάθημά σου εντελώς δωρεάν. Κλικ εδώ.
   ὁ Ἕλλην
   τοῦ Ἕλληνος ή του Έλληνα
   τῷ Ἕλληνι
   τόν Ἕλληνα
   (ὦ) Ἕλλην
   οἱ Ἕλληνες
   τῶν Ἑλλήνων
   τοῖς Ἕλλησι / Ἕλλησιν
   τούς Ἕλληνας ή τους Έλληνες
   (ὦ) Ἕλληνες

   η Ελλάδα
   η Ελλάς (κ. λόγ.)
   της Ελλάδας
   της Ελλάδος (κ. λόγ.)
   τη Ελλάδι (κ. λόγ.)
   την Ελλάδα
   ω Ελλάδα
   ω Ελλάς (κ. λόγ.)

   με αγάπη

 2. ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ STRANGER , ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Γ ΑΥΤΟ …

  ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κ ΘΑΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ , ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ .

  ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΕΙΣ ?

  Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ STRANGER , ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΑΣΕΝ – ΕΠΙΑΣΕΝ …

 3. Θείε καλά τα λες αλλά το φορμάρισμα του εγκεφάλου του που γίνεται από γεννησιμιού του είναι ένα μεγάλο θέμα!!!
  Άρα πρέπει βήμα βήμα να εξηγούνται όλα για να γίνεται κτήμα η πληροφορία!!!
  Σημαίνει πρακτικά αυτό:
  -Πληροφορία (σωστή βέβαια)
  -Γνώση(μεταμόρφωση της Πληροφορίας)
  -Φιλοσοφία(μεταμόρφωση της Γνώσης)
  Απλά δεν ξέρω αν μας φτάνει ο υπόλοιπος χρόνος για όπλα αυτά!!!;;;;
  Ανιψιός

 4. Με το που το είπε αυτό ο Μπαρουφάκης,
  στο Eurogroup γελάσανε και τα κουνούπια!!!!!

 5. Ακομη μια αποδειξη πως κυνηγουν την ψυχη του ελληνα και οχι την τσεπη του…

 6. Αυτά τα ερωτήματα που έθεσες στο τέλος με κεφαλαια, αναρωτιέμαι αν τα θέταμε σε όλους αυτούς που κοιμούνται σε χαρτόκουτα, τι θα μας απαντούσαν.

  Εγώ λέω να κλείσουμε όλες τις g@"μημενες τις τράπεζες. Όλες, σε όλον τον κόσμο.

  Αν το κάναμε αυτό και υποθέτοντας ότι η νέα κυβέρνηση τότε θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο…για την Ελλάδα τουλάχιστον, γιατί διεθνώς…δεν νομίζω, τότε ίσως να μην είχαμε τόσους αστεγους και τόση δυστυχία και πεινα…

  Αν δεν το κάνουμε αυτό και απλά περιμένουμε να βγούν οι προφητείες τους αληθινές, τίποτε δεν θα αλλάξει και θα πάμε από το κακό στο χειρότερο.

  Οι πολλοί έχουν ήδη ξεβολευτεί, ας ξεβολευτούμε κι οι υπόλοιποι και ας τους ξετινάξουμε στον αέρα.
  Ούτε αιματηρές εμπλοκές ούτε τίποτα. Απλώς να κλείσουμε τις τράπεζες….

  Αυτό παιδιά θα συμβεί.Θα υπάρξει μέρα που δεν θα ξαναπάτε στη δουλειά, δεν θα υπάρχει μαγαζί ανοιχτό, ούτε τραπeζες για ανάληψη χρημάτων. Ότι υπάρχει στο σπίτι θα έχετε για την επιβίωση. Που ίσως να μην είναι αρκετό τότε, λόγο της επανειλημμένης εξαθλίωσης που θα μες επιβληθεί.

  Γιατί να περιμένουμε μέχρι εκείνη τη ημερα που αυτοί θέλουν και προσχεδίασαν και να μην τους αιφνιδιάσουμε τώρα που δεν το περιμένουν και είμαστε πολύ πιο δυνατοί;

 7. ΑΓΑΠΗΤΕ/Η 10-00 ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ -ΚΑΠΟΙΟ
  ΛΑΘΟΣ ΘΑΚΑΝΕΣ-ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ
  ΒΙΚΥ ΝΑΥΠΛΙΟΝ

 8. προς παχυα ασπρα προβατα.

  Γνωριζω πολυ καλα πως εδω μεσα υπαρχουν οτι και εξω στην πραγματηκοτητα, δηλαδη, ρουφιανοι τσατσοι προδοτες που λογοδοτουν σε καποιον ανθελληνα και αυτος με την σηρα του σε καποιον μασονο εβραιο.

  Ετσι λοιπον σημερα αφου καποιος δικος σας προσπαθησε να παιξει με την οργη μου, θελωντας να μαθει που ανοικω και νωμιζωντας με το μικρο και φτωχο μυαλο του πως δεν γνωριζα τι προσπαθουσε να παρει με τροπο, ολους εσας ενα εχω να σας πω:

  οσο πουστικα και αν προσπαθειτε για να παρετε κατι απο οποιονδηποτε ΕΛΛΗΝ οτι και αν διαστρεβλωσεται απο τα λεγομενα τους στους αφενταδες σας για να σας τιμησουν με κανενα ψευτικο χρημα παραπανο πρεπει να γνωριζεται πως πολυ πολυ συντομα θα βρεθητε σε ενα πεδιο βολων οπου απο την μια για τους εβραιους ανθελληνες αφενταδες σας θα ησαστε απλα αναλωσιμοι [γιατι την ρουφιανια πολυ αγαπησαν των ρουφιανο ομως κανεις και πολους αλλους λογους] χωρις κανενα ηθυκο φραγμο απεναντι σας και απο την αλλη μερια θα εχετε τους ΕΛΛΗΝ που θα σας βλεπουν οπως ενα πενταχρονο στο παρκο η τον παιδοτοπο. Τρεχατε τωρα μιζερα ανθρωπαρια να πειτε αυτα στους σιωνιστες αφενταδες σας.

  Οσο για την ερωτηση που μου εκανε καποιος : τι ειναι ελληνας εχω να του πω το εξης:

  ΑΠΟ ΚΑΤΩ

 9. ελληνας ειναι ο βλαχος ο γυφτος ο τουρκος ο μογγολος και ολοι οσοι υπαρχουν στην ελλαδα που με μια υπογραφη σημερα τους αποκαλουν ελληνες. Αυτοι ειναι οι ελληνες για εμενα και σε αυτους τους ελληνες θεωρω πως απευθηνετε και εταιρα κυβερνηση που πολυ ψυφισατε.

  η σωστη ερωτηση επρεπε να διατυποθη ετσι.

  ΤΙ ΕΣΤΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΛ-ΛΗΝ;

  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΡΓΗ, ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΑ [ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΙΛΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝ ΜΕΤΑ ΑΡΧΗΖΕΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΙΕΣΗ-ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ, ΑΡΑ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΩΤΕΡΗ ΑΥΤΟΠΕΠΗΘΗΣΕΙ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ] ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ, ΒΡΗΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΠΙΣΤΤΕΥΩ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΑΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΝΟΗΜΟΣΕΙΝΗΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΑΣ.

  Υ.Γ. ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ.

  ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΚΩΤΑΔΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΡΤΟ.

  ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ-ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΦΙΛΟΤΥΜΟ. ΠΕΡΝΑΣ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΘΕΟΥ [ΚΑΘΩΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΥΧΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΥΛΟΙ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΧΡΥΣΟ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ-ΟΙΚΟ ΚΟΡΜΙ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΝΑ] .

  ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΥΚΛΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΦΙΛΟΤΥΜΟ ΕΔΩΣΕ ΟΛΟΚΛΥΡΩΤΗΚΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ.

  ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ Η ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ '21 ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΕΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ [ ΟΣΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΤΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΗΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥΣ βλ. δωδεκαθειστικη προπαγανδηστικη μυθολογια ο κρονος ετρωγε τα παιδια του. κρονος= συστημα -σιων
  τα παιδια του= αυτη/το που τους εξηπυρετουν.
  ΝΤΑΞ; Αντε στα γαμηδια τωρα.

  Α.Ρ.Τ.Ε.Μ.Ι.Σ.

 10. ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΙΔΑ-ΜΑΣ ΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ–ΚΑΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΧΤΑΡΜΑΣ–ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ–ΝΑΤΑΜΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ—ΦΕΓΓΑΡΟΚΤΥΠΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΗΛΙΟΚΑΜΕΝΗ—ΑΡΤ—-ΕΜΙΣ ΟΠΟΥ ΑΡΤ ΨΑΞΕ ΒΡΕΣΤΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕΤΟ——

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*