22:28 - 09/12/2014

Μη εκλεγμένος πρώην πρόεδρος ΕΕ θα λαμβάνει 728.000 τα επόμενα χρονια

Ο αχυράνθρωπος της Νέας Τάξης ο Βέλγος πρώην πρόεδρος της Νέοναζιστικης ΕΕ θα βγει με σύνταξη. Τα επόμενα 3 χρονια θα λάβει το αστρονομικό ποσο των 728.000 ευρώ, σκοτώνοντας μύγες. Η αγγλική εφημερίδα, the telegraph, αναφέρθηκε εκνευρισμένη στις αποδοχές του Ρομπάι.

Ο ‘δημοκρατικά’ εκλεγμένος αχυράνθρωπος όμως αμοίβεται για την συμμετοχή του στην συλλογική απάτη των ευρωπαίων για άλλη μια φορά.

Με την απαλλαγή φόρων προς το βελγικό κράτος!!! Ο αχυράνθρωπος πέφτει αυτόματα στην προστασία του community-tax που ισχύει μονο για τους δημόσιους υπαλλήλους της ΕΕ! Τι ακριβώς περικλείει αυτη η απαλλαγή φόρου;

As a European civil servant, your salary is not subject to national income tax. Instead, salaries paid by the Commission to its officials are directly subject to a Community tax which is paid directly back into the EU’s budget. This tax is levied progressively at a rate of between 8% and 45% of the taxable portion of your salary”

Επισης αυτο που η Αγγλική εφημερίδα The Telegraph δεν μας αναφέρει ειναι οτι στο Βέλγιο δικαιούται και την Βελγική σύνταξη σαν Βέλγος πολίτης. Με την πρώην ιδιότητα του στρατηγού της Γκεστάπο η αμοιβή πρέπει να ειναι αρκετα υψηλή.

Τωρα που οι Έλληνες συνταξιούχοι θα αναγκαστούν να δουν την σύνταξη τους να μειώνεται κι αλλο, ας θυμηθούμε οτι στον φασισμό που όλοι μας υπηρετούμε δεν συνέβη και κάτι το ασυνήθιστο!

Οι Νεοναζί εντολείς θα ζητήσουν απο τον Αξελ Τσιπρας να κόψει οτι μπορει να κόψει. Ο Αξελ θα κανει οτι χρειαστεί για να κοπούν οι φλέβες των Ελλήνων…

Ο ΚΟΡΑΞ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 0
  0
  Kαι στο Κοράκι θα πω μια καληνύχτα. Και θα μοιραστώ μαζί του αυτό… Το τελευταίο λινκ (The Black Nobility) αναφέρεται στην Μαύρη (ή Βενετσιάνικη) Αδελφότητα.

  http://unspy.wordpress.com/2013/03/15/herman-van-rompuy-and-pope-francis-both-jesuits/

 2. 0
  0
  Κόβουν μισθούς, συντάξεις φορολογούν κινητά και ακίνητα, θέλουν να μας έχουν δούλους να μας παίρνουν το φαγητό των παιδιών μας για να δίνουν συντάξεις και μισθούς στα ρεζίλια παιδεραστές και πάσης φύσης ανώμαλους Βέλγους, Ολλανδούς, Φιλανδούς, Αυστριακούς και τους αρχιναζί Γερμανούς. Ουστ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. Έξω από την ευροζώνη και την νεοταξική ΕΕ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί