Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:28 - 09/12/2014

Μη εκλεγμένος πρώην πρόεδρος ΕΕ θα λαμβάνει 728.000 τα επόμενα χρονια

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο αχυράνθρωπος της Νέας Τάξης ο Βέλγος πρώην πρόεδρος της Νέοναζιστικης ΕΕ θα βγει με σύνταξη. Τα επόμενα 3 χρονια θα λάβει το αστρονομικό ποσο των 728.000 ευρώ, σκοτώνοντας μύγες. Η αγγλική εφημερίδα, the telegraph, αναφέρθηκε εκνευρισμένη στις αποδοχές του Ρομπάι.

Ο ‘δημοκρατικά’ εκλεγμένος αχυράνθρωπος όμως αμοίβεται για την συμμετοχή του στην συλλογική απάτη των ευρωπαίων για άλλη μια φορά.

Με την απαλλαγή φόρων προς το βελγικό κράτος!!! Ο αχυράνθρωπος πέφτει αυτόματα στην προστασία του community-tax που ισχύει μονο για τους δημόσιους υπαλλήλους της ΕΕ! Τι ακριβώς περικλείει αυτη η απαλλαγή φόρου;

As a European civil servant, your salary is not subject to national income tax. Instead, salaries paid by the Commission to its officials are directly subject to a Community tax which is paid directly back into the EU’s budget. This tax is levied progressively at a rate of between 8% and 45% of the taxable portion of your salary”

Επισης αυτο που η Αγγλική εφημερίδα The Telegraph δεν μας αναφέρει ειναι οτι στο Βέλγιο δικαιούται και την Βελγική σύνταξη σαν Βέλγος πολίτης. Με την πρώην ιδιότητα του στρατηγού της Γκεστάπο η αμοιβή πρέπει να ειναι αρκετα υψηλή.

Τωρα που οι Έλληνες συνταξιούχοι θα αναγκαστούν να δουν την σύνταξη τους να μειώνεται κι αλλο, ας θυμηθούμε οτι στον φασισμό που όλοι μας υπηρετούμε δεν συνέβη και κάτι το ασυνήθιστο!

Οι Νεοναζί εντολείς θα ζητήσουν απο τον Αξελ Τσιπρας να κόψει οτι μπορει να κόψει. Ο Αξελ θα κανει οτι χρειαστεί για να κοπούν οι φλέβες των Ελλήνων…

Ο ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 12/10/2014 @ 1:43 ΠΜ

    Kαι στο Κοράκι θα πω μια καληνύχτα. Και θα μοιραστώ μαζί του αυτό… Το τελευταίο λινκ (The Black Nobility) αναφέρεται στην Μαύρη (ή Βενετσιάνικη) Αδελφότητα.

    http://unspy.wordpress.com/2013/03/15/herman-van-rompuy-and-pope-francis-both-jesuits/

  2. Ανώνυμος 12/10/2014 @ 8:17 ΜΜ

    Κόβουν μισθούς, συντάξεις φορολογούν κινητά και ακίνητα, θέλουν να μας έχουν δούλους να μας παίρνουν το φαγητό των παιδιών μας για να δίνουν συντάξεις και μισθούς στα ρεζίλια παιδεραστές και πάσης φύσης ανώμαλους Βέλγους, Ολλανδούς, Φιλανδούς, Αυστριακούς και τους αρχιναζί Γερμανούς. Ουστ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. Έξω από την ευροζώνη και την νεοταξική ΕΕ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*