Μην αμφιβάλλετε ούτε για μία στιγμή, για την ικανότητά σας

Όλα αυτά που ήταν κρυμμένα αποκαλύπτονται. Σας ενθαρρύνουμε, να μοιραστείτε τις ανακαλύψεις σας, με τους άλλους. Δεν θα δείτε αναφορά γι αυτά, στο κύριο τηλεοπτικό δίκτυο ακόμα. Τα μέσα ενημέρωσης, δεν επιτρέπεται να σας δώσουν την πλήρη εικόνα, του τι πραγματικά συμβαίνει. Εκείνοι που έχουν μάτια και βλέπουν, αντιλαμβάνονται, ότι η ελίτ έχει μπελάδες. Έχουν πάθει σοκ; Δεν μπορούν να πιστέψουν, ότι τα σχέδιά τους για το 2012, δεν θα πραγματοποιηθούν πλέον. Μεγαλύτερες δυνάμεις από τις δικές τους, δεν τους επιτρέπουν την εκκίνηση του ‘3ου Παγκόσμιου Πολέμου’. Θα πρέπει να δεχθούν το γεγονός ότι δεν είναι ανίκητοι, τελικά. Για να σώσουν την υπόληψή τους, τώρα θέλουν να πιστέψετε ότι έχουν αλλάξει τα σχέδιά τους,
και ότι τώρα σχεδιάζουν να επιτεθούν στο Ιράν την άνοιξη. Καλά. . . θα δούμε τι θα αποκαλυφθεί την άνοιξη, έτσι; Απέτυχαν να αναγνωρίσουν, ότι όταν οι ευφυείς άνθρωποι ξυπνούν και βλέπουν καθαρά τι τους συμβαίνει, σμίγουν και καλούν βοήθεια. Το αίτημα τους εισακούστηκε και η βοήθεια ήλθε, από όλες τις κατευθύνσεις. Ακριβώς επειδή εσείς δεν το βλέπετε στις τηλεοράσεις σας, δεν σημαίνει ότι δεν θα σωθείτε από την τρομερή μοίρα, που η Cabal είχε σχεδιάσει για εσάς.

Δεν υπάρχει τιμή μεταξύ της ελίτ. Εναντιώνεται ο ένας στον άλλο, τώρα καθημερινά, εκθέτοντας έτσι όλο και περισσότερο, τη διαφθορά στην οποία εμπλέκονται. Ο Απρίλιος θα αποδειχθεί, ένας ενδιαφέρον μήνας. Οι πύλες ανοίγουν. Θα πρέπει να ασχοληθείτε, με την πραγματική αλήθεια. Η πρώτη αντίδραση της κοινής γνώμης, θα είναι ο θυμός.


Ζητώ να ξεπεράσετε αυτό το θυμό, καθώς μόνο θα σας καθυστερήσει. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μερικές τρομερές αλήθειες, σχετικά με το τι έχει γίνει στην ανθρωπότητα, στο DNA σας, στο μυαλό σας, κλπ. Όλα αυτά θα διορθωθούν. Θα αποκατασταθούν πλήρως. Ότι είχατε αποδεχθεί ως πραγματικότητα, θα αλλάξει εντελώς. Ήρθε η ώρα, να σταματήσει η ταλαιπωρία και η ειρήνη να βασιλεύσει για μια ακόμη φορά. Υπάρχουν ομάδες ανθρώπων σε όλο τον κόσμο σας, έτοιμοι και εξοπλισμένοι, να αναλάβουν [την εξουσία] από τη διαφθορά. Χρειάστηκαν μερικά χρόνια, για να μπουν τα πάντα στη θέση τους. Το κακό σε βάρος του ανθρώπινου γένους, θα σοκάρει όσους δεν έχουν ακόμη ξυπνήσει.

Το Εντατικό Πρόγραμμα για την Ιερή Γεωμετρία, που κάνατε την περασμένη εβδομάδα, ήταν το πλέον επωφελές, καθώς και απολαυστικό. Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνδέονται, με την αληθινή τους ταυτότητα, μέσω της Ιερής Γεωμετρίας, κλπ., που θα τους απελευθερώσει από την τυραννία της ελίτ.  

“Η ανθρωπότητα είναι ένα γενετικό πείραμα, μια αθάνατη φυλή παγιδευμένη σε θανάσιμο κατεστημένο, μια ηλιακή φυλή κλειδωμένη σε σεληνιακή πραγματικότητα, ένας κλεμμένος αγώνας για ένα κλεμμένο πλανήτη. Η διαφθορά βρίσκεται στο μεταλλαγμένο πλέγμα, στη συστηματική αποτυχία, που διέπει τις λειτουργίες της Γης και στην απώλεια της εξελικτικής συμβίωσης, που συνέβη όταν αυτό το παρασιτικό είδος, αποσύνδεσε ηλεκτρομαγνητικά την ανθρωπότητα και τον πλανήτη, τη μητέρα του, από τη θεία αθάνατη συνέχεια, καθιστώντας τη Γη σε μια πορεία οριακής παρακμής.

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ “ΠΤΩΣΗ” ΜΑΣ ΕΣΠΡΩΞΑΝ. 

“ΚΑΘΩΣ ΞΕΤΥΛΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟ-ΧΡΟΝΟΥ. “ 

Worldbridger. Juliet and Jiva Carter, Sowelu Publishing (2007). 

Ήθελα να μοιραστώ αυτές τις λέξεις με όλους.

Γι’ αυτό επιστρέψατε, να φέρετε αυτό στη Γη . Θα επιτύχετε! Ποτέ ξανά η ανθρωπότητα, δεν θα επιτραπεί να περιοριστεί, σε αυτό το επίπεδο ύπαρξης. Ποτέ ξανά τα ανθρώπινα όντα δεν θα είναι πεινασμένα ή άστεγα ή θα ζουν στην εξαθλίωση. Όλοι οι άνθρωποι θα είναι ίσοι, όπως είναι ενώπιον του Θεού. Όλα αυτά θα επιτευχθούν ειρηνικά και με αξιοπρέπεια, όσο είναι δυνατόν. Ποτέ μην πέσετε στο επίπεδο της Cabal, δεν είναι απαραίτητο.

Μην αμφιβάλλετε ούτε για μία στιγμή, για την ικανότητά σας να επαναφέρετε την ανθρωπότητα και τον πλανήτη Γη. Είναι το γεγονός που ακριβώς, τα πάντα θα μπουν στη θέση τους, όταν έλθει η κατάλληλη στιγμή. Το 2012 ήταν το έτος, που επιλέχθηκε να μπουν όλα στη θέση τους, τότε που ο άνθρωπος θα μάθει ποιος είναι και τι είναι ικανός να κάνει. Όλες οι πληροφορίες είναι άμεσα διαθέσιμες, είναι στο χέρι του καθενός από εσάς, να προετοιμαστεί για αυτή τη μεγάλη μετάβαση.

Η ενέργεια του κόσμου σας, ξανά-αφυπνίζεται. Απελευθερώνεται καθαρή ενέργεια, για ακόμη μια φορά. Πιστέψτε, μόνο εκείνους που εμπιστεύεστε. Ακολουθήστε το ένστικτό σας. Η Cabal θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει της φυσικές αλλαγές, ώστε να προκαλέσει το φόβο. Θυμηθείτε, ότι ο φόβος, είναι το οξυγόνο της ζωής τους. Σας χρειάζονται, εντός του φόβου.

Είναι για λύπηση. 2000 χρόνων σχέδια, τα βλέπουν τώρα να καταρρέουν και είναι ανίκανοι να το αλλάξουν. Θα πρέπει να λογοδοτήσουν για την ανθρώπινη δυστυχία που έχουν προκαλέσει σε αυτό το διάστημα. Η ανθρωπότητα θα είναι ο κριτής τους. Δυστυχώς, η ανθρωπότητα έπεσε σε καλοστημένη παγίδα από την Cabal, όλα αυτά τα χρόνια. Από τότε ο άνθρωπος πήρε, μερικά σκληρά μαθήματα. Τώρα που οι άνθρωποι, το συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο κάθε μέρα, θέλουν ένα τέλος, στην κυριαρχία της Cabal. Ήρθε η ώρα που το 99%, θα προχωρήσει μπροστά και θα διεκδικήσει, ότι είναι δικαιωματικά δικό του. Τα σχέδια της Cabal, είναι τόσο ΣΚΟΤΕΙΝΑ – πολύ πέρα από οτιδήποτε η ανθρωπότητα, θα μπορούσε να φανταστεί. Θα είναι δύσκολο, όταν όλα αυτά έλθουν στο φως. Θα προκαλέσουν θλίψη, σε όλους όσους τους είχαν εμπιστευτεί και σεβαστεί.

Ανυπομονώ για την ειρήνη και την εκμάθηση της πραγματικής σας ιστορίας. Θα μάθετε την αλήθεια, για τον κόσμο σας. Θα μάθετε πότε και πώς, παρασυρθήκατε και την κακή πρόθεση, αυτών που έβαλαν τα σχέδιά τους σε κίνηση. Ζείτε σε ένα πλανήτη φυλακή. Κοιτάξτε με την αγάπη στις καρδιές σας, μια ζωή ελευθερίας, που όμοιά της δεν είχατε ποτέ γνωρίσει.

Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείτε, καθώς η μάχη κερδίζεται. Μαζί, θα ακτινοβολήσουμε το λαμπρό φως της αγάπης, στη Γη σας. Μιλήστε, ο ένας στον άλλο. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας, τις ελπίδες και τα όνειρά σας, και σύντομα θα γίνουν πραγματικότητα.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *