ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΤΟΥ 2005 ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟ !!!

(ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ <ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ> ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ )Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ.ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ,ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ.ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.
ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ,ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΕΠΙ ΜΟΝΙΜΟΥ ΒΑΣΕΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.
ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΦΟΒΟΥ,ΦΑΝΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑ ΤΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΠΡΙΝ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ
ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ.
ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΑΣ.ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΥΞΗΣΑΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΑΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΗΡΕΜΟΙ.
Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΗΘΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Η ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΙΜΙΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΥΦΛΩΣΕΙ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ,ΥΠΗΡΞΕ Η ΕΝΩΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΑΙ Η ΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ.
ΕΡΡΩΣΘΕ !!!

ΝΟΤΕ Απο χρηστη στο FACEBOOK ΠΗΓΗ
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *