ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ashtar 4/4/2012


Για λόγους σαφήνειας ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, θα σας πούμε αυτή τη στιγμή ότι, αν και θα υπάρξουν μερικές προσωρινές μετεγκαταστάσεις από περιοχές που έχουν αποδειχθεί επιρρεπείς στις πλημμύρες στο παρελθόν σας, τα γεγονότα αυτά δεν θα είναι τέτοιας φύσης που θα απαιτήσουν καμία ανάγκη να μετεγκατασταθείτε όλοι σας και δεν θα έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή των πόλεων και του κόσμου σας. Βλέπουμε αυτά τα γεγονότα περισσότερο ως μια ενόχληση που οφείλεται στο γεγονός ότι κάποιοι από εσάς θα πρέπει, ως προληπτικό μέτρο, να μεταφερθούν  προσωρινά. Αυτά τα γεγονότα δεν πρέπει να είναι τίποτε περισσότερο από αυτό, και να σας πούμε αυτή τη στιγμή ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να πέσετε σε κατάσταση πανικού ή να φοβηθείτε καθόλου για όλες τις ημέρες μπροστά σας.

 
Είμαστε αρκετά ικανοί για να σας βοηθήσουμε στις μετεγκαταστάσεις των ανθρώπων που ζουν στις περιοχές που ενδέχεται να επηρεαστούν, και έχουμε τα μέσα και άφθονο χρόνο για να μεταφέρουμε κάθε έναν από αυτούς τους κατοίκους στις περιοχές που θεωρούμε απολύτως ασφαλείς καθόλη τη διάρκεια αυτής της σύντομης περίοδου της σεισμικής δραστηριότητας. Τώρα που καταλαβαίνετε αυτό λίγο καλύτερα, θα σας ρωτήσουμε, τι υπάρχει να φοβάστε; Σας ρωτάμε, δεν έχετε δει άλλους να μεταφέρονται προσωρινά από περιοχές που βρίσκονται στην πορεία ενός τυφώνα ή ενός κυκλώνα; Δεν υπάρχει τίποτα για να ανησυχείτε όσον αφορά το μέλλον σας, και σας παρακαλούμε να προσπαθήσετε να παραμείνετε ήρεμοι και ισορροπημένοι καθώς δεν υπάρχουν εμπόδια πριν από σας που δεν μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν όταν εργαζόμαστε μαζί ως ομάδα. Σας ζητούμε να συνεχίσετε τη συνεργασία σας να παραμένετε στο κέντρο της ισορροπίας σας και να βοηθήσετε τους αδελφούς και τις αδελφές σας επίσης, να παραμείνουν σε μια ήρεμη και ισορροπημένη κατάσταση των συναισθημάτων τους. Δεν υπάρχει, και δεν θα υπάρξει τίποτα για να φοβάστε, και σας λέμε ότι το μέλλον σας είναι τόσο φωτεινό ακριβώς όπως το έχετε οραματιστεί διαβάζοντας πολλά από τα μηνύματα που μας έχουμε μοιραστεί μαζί σας.
 
Σας συμβουλεύουμε αυτή τη στιγμή να επικεντρωθείτε στα καθήκοντα που έχετε στά χέρια σας και να ανησυχείτε λιγότερο για τους μήνες μπροστά σας καθώς θα διασχίσουμε αυτή τη γέφυρα, όταν φτάσουμε σε αυτό. Σήμερα θα σας ζητηθεί να επικεντρωθείτε στις συλλήψεις των μελών της εγκληματικής σας Cabal που θα εγκλειστούν πολύ σύντομα, καθώς η επιχείρηση αυτή προβλέπεται να τεθεί σε κίνηση ανά πάσα στιγμή. Θα σας ζητηθεί αυτή τη στιγμή να λειτουργήσειτε ως μια λεωφόρος πληροφοριών, να προειδοποιήσειτε όσους περισσότερους μπορείτε γιά αυτές τις διαδικασίες, καθώς είναι πρόθεσή μας και θέλουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να παραμείνειτε σε μια ήρεμη και ισορροπημένη κατάσταση σε όλη αυτή την επιχείρηση.
 

Προς το παρόν, δεν υπάρχει σημαντική υποστήριξη των μέσων ενημέρωσης για τις προσπάθειές μας να ενημερώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους, οπότε το έργο αυτό βρίσκεται ξεκάθαρα στους ώμους σας και σας παρακαλούμε να αποβάλετε το μυαλό σας από τα γεγονότα που δεν θα διαφαίνονται για τους επόμενους μήνες του χρόνου και σε αυτό το σημείο να εστιάσετε σε αυτό το έργο, το οποίο είναι να ενημερώσετε όσους μπορείτε και να μοιραστείτε τις γνώσεις σας μαζί τους για τις προσεχείς επιχειρήσεις με τις συλλήψεις πολλών μελών και των συνεργατών της εγκληματικής σας Cabal. Αυτό είναι που σας ζητάμε να κάνετε αυτή τη στιγμή, και σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και τη βοήθειά σας.

 
Όπως σας έχουμε πει, έχουμε αρκετό χρόνο για να κάνουμε τις προετοιμασίες για τα γεγονότα που έρχονται αργότερα στο έτος σας, και πρέπει να προχωρήσουμε σύμφωνα με ένα καθορισμένο πρόγραμμα και να αντιμετωπίσουμε τα εμπόδια που παρουσιάζονται πρώτα από μόνα τους. Μετά τις εκπομπές αυτών των πολλών συλλήψεων, τότε θα προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο, και αυτό θα είναι οι προσπάθειές της αποκαλύψεως μας που θα περιλαμβάνει τις υπηρεσίες πολλών επιλεγμένων ατόμων που θα ενεργήσουν ως εκπρόσωποι του κόσμου σας. Οι εκπρόσωποι θα συναντηθούν μαζί μας στα σκάφη μας και θα καταγράψουν όσο περισσότερο υλικό από βίντεο και φωτογραφικές αποδείξεις θα ήθελαν, για να πάρουν πίσω στο σπίτι τους αυτά τα στοιχεία και να τα μοιραστούν με τους ανθρώπους του κόσμου σας με τα πρόσφατα απελευθερωμένα μέσα ενημέρωσης που θα έχουν ήδη συμφωνήσει να καλύψουν αυτές τις διαδικασίες. Αυτά τα γεγονότα σας παρουσιάζονται  σήμερα, και σας ζητούμε να επικεντρωθείτε σε αυτά τα θέματα που έχετε στα χέρια σας.
 
Παρακαλούμε αφιερώστε τον ανάλογο χρόνο από το πρόγραμμά σας που γνωρίζουμε ότι είναι απασχολημένο ιδιαίτερα για να μας βοηθήσετε στη διάδοση της πληροφόρησης όσο το δυνατόν ευρύτερα μπορείτε. Δεν θέλουμε να δούμε τον φόβο και τη σύγχυση από την εξάπλωση των ειδήσεων αυτών των συλλήψεων, αντ ‘αυτού, θα θέλαμε να δούμε, πως πολλοί από τον κόσμο σας θα γίνουν όσο το δυνατόν πιό στέρεα θεμέλια των πληροφοριών για να επιτρέψουν και σε άλλους να αντιληφθούν αυτά τα γεγονότα και να τα δούν ως μια καλή είδηση… Διότι πράγματι, αυτό ακριβώς θα είναι.
 
Όσοι από εσάς έχετε αφιερώσει το χρόνο για να ενημερωθείτε οι ίδιοι, θα κληθείτε στο προσκήνιο και θα σας ζητηθεί να λάμψει το φως σας ως φάρος για όλους εκείνους που έχουν ακόμη δρόμο για να καταλήξουν σε μια κατανόηση αυτών των επερχόμενων γεγονότων. Μετά τις πρώτες εκπομπές αυτών των συλλήψεων, πολλοί θα βρίσκονται σε σύγχυση και θα περιμένουν από εσάς και άλλους σαν εσάς για απαντήσεις, και σας ζητάμε να είστε η πηγή της αλήθειας και να μοιραστείτε όλα αυτά για τα οποία έχετε αφιερώσει χρόνο μαθαίνοντας για αυτές τις διαδικασίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί από εσάς είναι εδώ αυτή τη στιγμή, και σας ζητάμε να απαντήσετε στην κλήση του καθήκοντος και να  εκπληρώσετε την αποστολή σας. Είμαστε πολύ σίγουροι ότι θα κάνετε ακριβώς αυτό.
 
Θα σταθούμε δίπλα σας με πλήρη υποστήριξή στους αδελφούς και τις αδελφές μας που θα είναι στην πρώτη γραμμή και θα διεξάγουν αυτές τις πολλές συλλήψεις, και τους λέμε αυτή τη στιγμή ότι μπορείτε να είστε σίγουροι για μας και στις δυνατότητές μας και να γνωρίζετε ότι θα κάνουμε όλοι ότι περνά από το χέρι μας για να σας προστατεύσουμε και να εξασφαλίσουμε την ασφάλειά σας με κάθε δυνατό τρόπο. Οι φατρίες των στρατών που είναι ακόμα εναρμονισμένες με την εγκληματική Cabal έχουν πλήρως προειδοποιηθεί ότι τυχόν αντίποινα από αυτούς θα καλυφθούν με άμεση δράση από εμάς, και τους έχει πλήρως εξηγηθεί ότι δεν θα ανεχθούμε καμία ενέργεια που θα θεωρούμε ως παρέμβαση από  μέρους τους. Έχετε το λόγο μας ότι θα προσέχουμε κάθε βήμα της πορείας σας μέσω αυτών των διαδικασιών, και καμία παρέμβαση εκ μέρους των ενόπλων δυνάμεων που είναι ακόμα εναρμονισμένοι με την εγκληματική Cabal θα επιτραπεί  σε οποιοδήποτε επίπεδο. Εμείς σας λέμε αυτή τη στιγμή ότι είμαστε έτοιμοι και πλήρως προετοιμασμένοι για να ξεκινήσουμε με την επόμενη φάση της επιχειρήσεως, και περιμένουμε μόνο να μας κάνετε την κλήση ότι είναι καιρός να κάνουμε την κίνησή μας.
 
Σας ευχόμαστε, αδελφοί και αδελφές μας, μεγάλη επιτυχία στην αποστολή σας για να ελευθερώσετε το λαό του κόσμου σας από την τυραννία και από εκείνους που έχουν κυβερνήσει πάνω τους για τόσο πολύ καιρό. Τόσοι πολλοί από τον κόσμο σας δεν έχουν ιδέα της χαράς και της ελευθερίας που τους περιμένει, και ευχαριστούμε τον καθένα από εσάς για τις τεράστιες προσπάθειες σας να κάνετε αυτό το όνειρο πραγματικότητα για όλους εσάς. Χαρά και ευτυχία θα ρέουν σαν ποτάμια μέσα από κάθε δρόμο και σε κάθε γωνιά του κόσμου σας, και λέμε αφήστε αυτή τη  ροή των ποταμών, καθώς  είναι καιρός να αρχίσετε το νέο ταξίδι σας που θα σας μεταφέρει στους προορισμούς που πολλοί από εσάς ούτε έχετε ονειρευτεί ποτέ. Έχει έρθει η ώρα για το νέο σας ξεκίνημα, καθώς οι δρόμοι που έχετε ταξιδέψει για τόσο πολύ καιρό τώρα έχουν φθάσει στο τέλος τους, και είναι καιρός να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στην νέα πορεία σας που θα σας παραδώσει στο νέο σας σπίτι.
 
Είμαστε η οικογένεια σας του Φωτός από τα αστέρια.
 
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ…Greg Giles

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *