ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ» ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ

Καμαρώστε τον:

Τι λε ρε αθεόφοβε; Έτσι σου είπαν να γράψεις ρε σούργελο; Ο στρατιωτικός είναι σοβαρός άνθρωπος για να κάνει τον ψευτοεπαναστάτη, ορθόδοξε/πατριώτη της κακιάς ώρας. Ο στρατιωτικός είναι όργανο της εκτελεστικής εξουσίας που ΕΣΥ ψηφίζεις αχρείε. Για να φτάσει σε αυτές τις ενέργειες, ο απόστρατος, δεν είναι «ο μισθουλάκος του» μόνο. Μη μας κάνεις μαθήματα πατριωτισμού γιατί μάλλον δεν τα ξέρεις καλά. Αν λοιπόν δεν μπορείς να ανεχθείς ότι ο στρατιωτικός βγαίνει στη σύνταξη νωρίς, να το πεις ξεκάθαρα, ότι έχεις αυτή την εμπάθεια και όχι ότι ενδιαφερόμαστε για τη «μάσα μας», ξεφτιλισμένε.

Κάποια πράγματα που ίσως ισχύουν για τις ενίοτε στρατιωτικές ηγεσίες που ανήκουν στον κομματικό στρατό των κομμάτων εξουσίας, όχι όμως για την συντριπτική πλειοψηφεία των στρατιωτικών. Αν ο ελληνικός λαός επιμένει να θεωρεί τους στρατιωτικούς χουντικούς, τους αστυνομικούς γουρούνια, και τον Γιωργάκη πρωθυπουργό, τότε να υποστεί τις συνέπειες των επιλογών του. Να μην περιμένει από κάποιους να τον σώσουν. Και εν πάσει περιπτώσει υπάρχει στα σκαριά η Πρωτοβουλία των αποστράτων αξιωματικών για την Ίδρυση πολιτικού κόμματος. Και εσύ λοιπόν τι έκανες γι’ αυτό που κατηγορείς ότι δεν έκαναν οι στρατιωτικοί; Μήπως θα προτιμούσες ένα συνδικαλιστικό όργανο στρατιωτικών ή θα ήθελες οι στρατιωτικοί να έχουν εξουσίες ανάλογες αυτών της Τουρκίας ; Τι περισσότερο ή καλύτερο ή διαφορετικό έχουν οι απόστρατοι σε σχέση με άλλες επαγγελματικές ή συνδικαλιστικές ομάδες πίεσης; Γιατί πράγμα θα πρέπει να απολογηθούν; Μετά από αυτά, ως απόστρατος σε καλώ να επανορθώσεις τις «ανορθογραφίες» σου, ειδεμή είσαι χειρότερος αυτών που κατά καιρούς κατηγορείς. Υποκριτής και φαρισαίος. ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Σοβαρά μεγάλε και τρανέ απόστρατε; Ώστε δεν είναι μόνο ο μισθουλάκος και η σύνταξη οι αιτίες του σημερινού σας «ντου» μέσα στο Υπουργείο;Γιατί εμείς έτσι διαβάζουμε π.χ στο πανό της φωτογραφίας!

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν αυτά που γράψαμε στη σχετική μας ανάρτηση:

-Δεν σας είδαμε να τα σπάτε για τα Ίμια!

-Δεν σας είδαμε να τα σπάτε για τον Ηλιάκη και τους άλλους συναδέλφους σας που έπεσαν νεκροί στο καθήκον!

-Δεν σας είδαμε να ορμάτε στους πολιτικάντηδες όταν εκείνοι έκαναν…πάρτυ με τις μίζες υποβρυχίων, μαχητικών κλπ!

-Δεν σας είδαμε να κάνετε ντου ακόμα και για το Μνημόνιο, που σαφώς καταλύει την Εθνική Κυριαρχία που εσείς υπερασπίζεστε!

ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ;


Αλήθεια, αν ο Υπουργός ικανοποιήσει τα αιτήματά σας, τι θα κάνετε; Δεν θα σταματήσετε τη διαμαρτυρία; Είναι λοιπόν αυτή νοοτροπία ΒΟΛΕΨΑΚΙΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Όσο για τα συνδικαλιστικά όργανα, φυσικά και υπάρχουν στο Στράτευμα: Αυτά σας…φάγανε!
πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *