ΜΕ 55 ΕΥΡΩ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΣΚΛΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ (ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, 33 ΕΥΡΩ)

Η κινεζική αστυνομία απελευθέρωσε 30 ανθρώπους με σωματικές και πνευματικές αναπηρίες που εργάζονταν υπό απάνθρωπες συνθήκες σε παράνομους φούρνους κατασκευής τούβλων, στην επαρχία Χενάν, μια από τις φτωχότερες της χώρας.
Οι εργάτες κακοποιούνταν καθημερινά και ορισμένοι δούλευαν για επτά ολόκληρα χρόνια χωρίς να πληρώνονται. Ανάμεσά τους ήταν τυφλοί και κωφάλαλοι.


Άλλοι δεν μπορούσαν καν να αρθρώσουν μια ολόκληρη φράση.
«Δεν συμπεριφέρονταν ως φυσιολογικοί άνθρωποι», δήλωσε ο τοπικός υποδιευθυντής προπαγάνδας. Άνθρωποι εξακολουθούν να πωλούνται όπως τα προϊόντα. Οι συγκεκριμένοι, μάλιστα, ήταν φτηνοί, προφανώς επειδή είναι ανάπηροι: η τιμή τους κυμαινόταν από 33 έως 55 ευρώ.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ανακαλύπτονται σκλάβοι στην Κίνα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι «ελεύθεροι» εργάζονται σε ανθρώπινες συνθήκες. Οι ισχυροί της γης όμως, την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων την αναζητούν σε χώρες, όπου οι ηγέτες τους είναι «δύσκολοι».

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *