Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:46 - 12/09/2011

Γεώργιος Α. Παπανδρέου. Ο μεγαλύτερος και πιο ικανός πολιτικός για μένα. Είναι οριστικό. Κατέληξα.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μέχρι και σήμερα νόμιζα ότι είναι από τους πιο άχρηστους και ανίκανους πολιτικούς που έχουν περάσει από το παγκόσμιο πολιτικό στερέωμα. Σήμερα μετά από ένα παλιό βίντεο που έτυχε να δώ στο youtube……..σοκαρίστηκα!!!!!!!

Εγώ του βγάζω το καπέλο. Είναι πραγματικά ίσως ο πιο χαρισματικός πολιτικός που έχει υπάρξει ποτέ στον….

πολιτισμένο κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι κάποτε στην αίθουσα τύπου του IMF πίσω από τον εκάστοτε ομιλών θα έχει περίοπτη θέση ένα μεγάλο κάδρο με τον ΓΑΠ. Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν έχουν επιβάλει δανειστές κρατών τέτοιας έντασης και τέτοιου πρωτοφανούς μίσους μέτρα, χωρίς να χρειαστεί να φύγουν οι άρχοντες των χωρών αυτών με τις κλοτσιές ή με ελικόπτερα από πρωθυπουργικούς θώκους. Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν κατάφερε πολιτικός να πείσει τους πολίτες της χώρας τους να απενεργοποιηθούν οικονομικά από την ζωή και την κοινωνία, αναίμακτα.

Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν κατάφερε κυβερνήτης να ”ακυρώσει” τον μοναδικό εσωκομματικό του αντίπαλο, ”βάζοντάς τον στο κάδρο” της πολιτικής συνυπευθυνότητας. Πουθενά αλλού στον κόσμο κυβερνήτης δεν κατάφερε να ποδηγετήσει τόσο τέλεια τον συρφετό των opinion makers και σχεδόν ολόκληρης της εσωτερικής δημοσιογραφικής κοινότητας της χώρας του.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο……ούτε ακόμα και η έναρξη της συζήτησης για την αποποινικοποίηση του χασίς, σχεδόν ταυτόχρονα με την κορύφωση της βελούδινης επανάστασης της νεολαίας μέσα από το κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών. Είναι όλα τόσο τέλεια μελετημένα. Τόσο οργανωμένα. Που καμιά φορά απορείς ότι τα σχεδιάζει Ελληνική κυβέρνηση………….ή μήπως δεν τα σχεδιάζει όλα τα παρελκόμενα η πολιτική εξουσία στην Ελλάδα????

Όπως και να’χει εγώ του βγάζω το καπέλο, γιατί είτε εκτελεί εντολές δανειστών είτε σχεδιάζει ο ίδιος και εκτελεί………..το αποτέλεσμα μετράει και απ’ότι φαίνεται το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής είναι κάτι παραπάνω από επιτυχές!!!!!!!

Δείτε το βίντεο που με σόκαρε και ταυτόχρονα κατάλαβα ότι δεν τους νοιάζει ούτε η ρευστότητα, ούτε η ύφεση, ούτε η ανεργία, ούτε τίποτα……….το μόνο που μετράει είναι να τους δώσει αυτά που θέλουν (οι δανειστές) τώρα. Χωρίς να νοιάζει απολύτως κανέναν πόσες ζωές θα χρειαστεί να καταστραφούν προκειμένου οι τοκογλύφοι να κάνουν την δουλειά τους




Με λίγα λόγια ο ΓΑΠ μας λέει πρόπερσι αυτό που θέλει να γίνει φέτος. Θέλει να έρθει ο φαύλος κύκλος της κατάρρευσης!!!!! Είτε αρέσει σε μερικούς είτε όχι, η Ελληνική οικονομία θα καταρρεύσει γιατί έτσι είναι ο σχεδιασμός. Αν πάλι κάποιοι πιστεύουν ότι την επόμενη μέρα της κατάρρευσης το νόμισμα της χώρας θα είναι το ευρώ………είναι δικαίωμά τους.

ΥΓ. Αν παρ’όλη την κονιορτοποίηση της μεσαίας τάξης [προκειμένου να σωθεί ο υπερτροφικός (και στρατώνας ψήφων) δημόσιος τομέας], πτωχεύσει η χώρα……….θα είναι ο ίδιος μετά την Μικρασιατική καταστροφή, η μεγαλύτερη ζημιά που έχει γίνει ποτέ σ’αυτή τη χώρα! Τότε θα είναι όντως ο ίδιος (Ο ΓΑΠ) ότι χειρότερο (ότι πιο ύποπτο) και ότι πιο ηλίθιο υπάρχει και υπήρξε ποτέ πολιτικά στην Ελλάδα.

πηγη

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*