Μεγάλη αλητεία από τους αγανακτισμένους οργανωτές στην Αλεξανδρούπολη

Τραγικές κατάστασης συνέβησαν σήμερα στην Αλεξανδρούπολη με τους δήθεν οργανωτές της πορείας που μας την πέσαν με τραμπουκισμούς επειδή σαν Έλληνες πήραμε Ελληνικές σημαίες για να διαδηλώσουμε.Από την ώρα που πήγαμε στο σημείο του φάρου μας κοιτούσαν όλοι με μισό μάτι και μας είπαν με την μία ότι στην συνέλευση πήρανε απόφαση ότι δεν θέλουν κανένα…
εθνικό σύμβολό(Το αστείο τις υπόθεσης είναι ότι η συνέλευση που έγινε χτές είχε γύρω στα 30 άτομα και….

σήμερα ήμασταν καμία 400)Μας έλεγαν ότι για να πάμε μαζί τους στην πορεία έπρεπε να μήν κουνάμε της σημαίες και να της κρύψουμε και δεν μα ήθελαν αλλιώς μαζί τους,μας έλεγαν σαν πρόφαση ότι αν φέρουν μαι σημαία αντιναζί ή μια σημαία της Τουρκίας και μας ρωτούσαν αν θα μας πείραζε,και μας λέγανε και φασίστες χωρίς να έχουμε πει τίποτα γι αυτούς.Η κατάσταση με το κίνημα στην Αλεξανδρούπολη πιστεύω πως έχει καπελωθεί φουλ από αριστερές οργάνωσης και από πράκτορες που το μόνο που θέλουν είναι να περάσουν μηνύματα που είναι εις βάρος της Ελλάδας.Εγώ προσωπικά είμαι πολύ αγανακτισμένος με όλους αυτούς.


Υ.Γ Σαν ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και ΕΛΛΗΝΑΣ έκανα την πορεία μου με την Ελληνική σημαία και είναι τιμή μου που ήμουν εγώ και ο φίλος οι μοναδικοί που είχαμε σημαίες.

http://epanastasi-gr.blogspot.com/
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *