Μασόνοι, τράπεζες και ζώνες. Η Εγκληματική Υπερδομή. Η ευρωπαϊκή ιστορία που δεν σας δίδαξαν στο γαμιολοσχολείο – Μέρος ΣΤ

13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 9012

Μέρος  ΣΤ :  Επιμύθιο.

Οι “καλοί” μπάτσοι του νεο-ελληνικού τεκτονισμού στις ιστοσελίδες τους το παίζουν “πατριώτες”, “εθνικιστές” και “αξιοκράτες” .  Και φυσικά στην πραγματική ζωή κάνουν πράξη όλα τα παραπάνω τρώγοντας, πίνοντας, συνομιλώντας και βγάζοντας χαμογελαστές φωτογραφίες με τα νέα Waffen SS, τους εκτελεστές και τους βασανιστές της χώρας τους.  Άμα δεν ξέρουν τι ρόλο παίζουν ο Μπαρρόζο, ο Φαν Ρομπάι και ο Μπούζεκ, ας ανοίξουν τα στραβά τους να μάθουν.  Όμως η “αλήθεια” που αναζητούν αυτοί οι κύριοι στα σκοτεινά είναι μάλλον διαφορετική από την “αλήθεια” όπως την εννοεί ο μέσος πολίτης.


 
…Μήπως όμως οι τέκτονες είναι οι μοναδικοί που έχουν πιάσει το πραγματικό νόημα της φιλοφατρίας;

…Μήπως σκοπεύουν να διαβρώσουν το Ευρωπαϊκό Συνδικάτο του Τοκογλυφικού Εγκλήματος εκ των έσω;

…Μήπως κάνουν καθυστέρηση ώσπου να αφιχθεί εκ του Σειρίου η αρμάδα των ΕΛ;

Και καλά αυτοί…


Οι “κακοί” μπάτσοι και οι ΜΥΣΤΙΚΟΙ μπάτσοι, τι να σκαρώνουν άραγε όλον αυτόν τον καιρό;


…Λέτε να έχουν παραιτηθεί από την αναζήτηση της αλήθειας;


…Μήπως το παρακράτος είναι εφεύρημα των αντιεξουσιαστών;

…Μπάς και όλα όσα γράφονται εδώ είναι φούμαρα ενός ακόμα συνομωσιολόγου;


…Μήπως τα έχουμε παρεξηγήσει τα κακόμοιρα τα μασόνια που τα κυνηγούν όλοι και τα πογκρομιάζουν τόσους αιώνες; (Κάτι μου θυμίζει αυτό… και κάποιους άλλους καταδιώκουν άδικα οι λαοί στην αιωνιότητα, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποιους).Τα ράσα από την άλλη, μετά από αιώνες ανθελληνικής δράσης για ορισμένες εκφάνσεις της οποίας έχουν φτάσει να κοκορεύονται, εξακολουθούν να λένε ψέματα για όλα τα θέματα της ατζέντας.  Για τους “ορθόδοξους” η ιστορία είναι καταπέλτης. Πρόκειται για οργανωμένη συμμορία τύπου Cosa Nostra (το Δικό μας Πράγμα). Εδώ και δύο χιλιετίες εκβιάζουν, τρομοκρατούν, δολοφονούν, συκοφαντούν, εξαπατούν, μηχανορραφούν, ρουφιανεύουν, χαρατσώνουν, εισπράττουν άδικο χρήμα. Έχουν ποδοπατήσει όλους σχεδόν τους γραπτούς και άγραφους νόμους, το Σύνταγμα , όποιον κανόνα ηθικής και όποιον έντιμο άνθρωπο βρέθηκε στο διάβα τους. Πάντα με το σταυρό στο χέρι και τα λόγια “αγάπης” στο στόμα έχουν κάνει περισσότερο κακό από οποιονδήποτε άλλον σε αυτό το δύσμοιρο έθνος για να αποκτήσουν την κηδεμονία του. Την ίδια κηδεμονία που τώρα διεκδικούν τα σκοτεινά αφεντικά των πολιτικάντηδων.  
Αν οι ποδίτσες και τα ράσα δεν έχουν καμία ανάμιξη στις μπίζνες της εξουσιαστικής κλίκας,  άραγε ποιος διοικεί το νεοελληνικό μπουρδέλο τόσες δεκαετίες;  (19 τον αριθμό).  


…Μήπως οι διάφοροι καρπαζοεισπράκτορες πολιτικάντηδες;


…Μήπως οι ένστολοι γελωτοποιοί  με τα ψεύτικα παράσημα;


…Μήπως ο ρουσφετοπολίτης με την λιγδιασμένη ψήφο του; 


Υπάρχουν ρομαντικά κορόιδα που πιστεύουν ότι την επανάσταση του 8821 την έκανε το ελληνικό έθνος και οι Έλληνες ακτήμονες γεωργοβοσκοί.


Δυστυχώς πατριωτάκια μου θα σας απογοητεύσω.  Άμα την είχαν κάνει αυτοί, θα είχαν διώξει μαζί με τους κωλότουρκους, τους κοτζαμπάσηδες, τους παπάδες και τους μασόνους ΑΠΟ ΤΟΤΕ.  Και μπορεί ως συνέπεια ο Καραϊσκάκης και ο Καποδίστριας να είχαν πεθάνει από γεράματα κι όχι από σφαίρες.  Κι ο Κολοκοτρώνης και ο Μακρυγιάννης να ήταν πρόεδροι Δημοκρατίας έστω και αν ο πρώτος ήταν μασόνος. Μια εξεγερσούλα έκαναν οι υπόδουλοι ραγιάδες που θα είχε την τύχη όλων των προηγούμενων αν κάποιοι Αγγλοεβραίοι τέκτονες δεν είχαν στήσει την Φιλική Μασονοεταιρεία.  Αυτοί οργάνωσαν και στήριξαν το κίνημα των ταλαίπωρων εγωπαθών που από τότε που τους επιβλήθηκε η μαζοχοθρησκεία του Γιόσουα , για 1800 χρόνια έτρωγαν φάπες. Μήπως κι όταν όλα κόντεψαν να πάνε στράφι, οι διεθνείς τοκογλύφοι δεν ήταν που έστειλαν τους στόλους τους στο Ναυαρίνο για να μην πάει χαμένη η επένδυσή τους; Τελικά ούτε οι κοτζαμπάσηδες εκδιώχτηκαν, ούτε το παπαδαριό, ούτε οι ποδίτσες, ούτε καν οι Τούρκοι. Γεμάτη από τους τελευταίους δεν είναι η Θράκη;  Τα χρέη του Σουλτάνου δεν πληρώνουμε ως σήμερα; Οι κοτζαμπάσηδες με την παπαδοσυμμορία δεν κουμαντάρουν το έθνος;  Αρχίδια επανάσταση έγινε δηλαδή. Σκλαβωμένοι είμαστε ακόμα και απόδειξη είναι ότι οι τύραννοι μας βάζουν χαράτσια όποτε γουστάρουν.  

Κι ύστερα γιατί έχουν βαλθεί όλοι να στήσουν κάγκελα στο διαδίκτυο; Γιατί σχεδιάζουν να βάλουν τους διαδικτυακούς αντιφρονούντες στα μπουντρούμια με ψεύτικες μηνύσεις από παρακρατικούς;  Από τον Καρατζαχέστη ως τα πνευματικά κουνάβια τύπου Χειμωνά που μας πασάρει κάθε τόσο ως “κουλτούρα” ο κληρονόμος της ΔΟΛιας συμμορίας, ο βδελυρός μάγος Ξεψυχάρης, όλοι έχουν τον ίδιο στόχο.  Ο Καρατζατούμπας είναι ένας ημιμαθής ανθυποδημαγωγός και δεν περιμένει κανείς τίποτα καλύτερο από δαύτον.  Όμως ο έτερος είναι συγγραφέας και υποτίθεται ότι θα έπρεπε να υποστηρίζει αν μη τι άλλο την ελευθερία του λόγου. Συγγραφείς, ποιητές και χύσχια σάπια. Η άλλη γερο-ξυνίλα απ’ την Θεσσαλονίκη πριν λίγο καιρό έσταζε μέλι για το σκουπίδι τον Μεταξά.  Το άσπρο μαύρο πάνε να κάνουν όλες αυτές οι βρωμούσες της …διανόησης.

Χαλαρώστε παιδιά. Ένα σμήνος παπαγαλάκια είναι.  Με την πρώτη ντουφεκιά θα πεθάνουν από τον φόβο τους.  Όλοι αυτοί οι διανοούμενοι του απευθυσμένου ανήκουν στην άτυπη (;) λίγκα των “αντιπροσώπων”.  Αυτών που έχουν στόχο την μόνιμη νηπιοποίηση και κηδεμονία του έλληνα πολίτη. Οι κύριοι αυτοί κατά τα γραφόμενά τους θεωρούν ότι κανείς μας δεν έχει την δυνατότητα να διακρίνει το καλό από το κακό, το σωστό από το λάθος, το δίκαιο από το άδικο.  Συμπερασματικά μόνο οι ίδιοι και η κλίκα τους του βλαχοκολλεγίου Αθηνών έχουν το προνόμιο της νοημοσύνης και της έκφρασης απόψεων.  Μόνο αυτοί έχουν το δικαίωμα να αποφασίζουν για τον εαυτό τους αλλά και για εμάς. Εμείς οι υπόλοιποι είμαστε αιώνιοι ανήλικοι, εκτεθειμένοι στην κακοήθεια των “φούφουτων” του διαδικτύου.  Τα αφεντικά τους μάλλον έχουν χάσει το μονοπώλιο στο ψέμα και στην παραπληροφόρηση και δεν ξέρουν πιά τι να κάνουν. Εφόσον δεν μπορούν πλέον να “διαμορφώσουν” την κοινή γνώμη τα κρατικά μπαξίσια μειώθηκαν και όπως πάει το πράγμα σε λίγο όλες οι χυσοφυλλάδες τους θα βάλουν λουκέτο.  Οι διαδικτυακοί “τρελοί” με μηδέν έσοδα τους έχουν πάρει τα σώβρακα και τα κολάν.  Οι χρυσοί κονδυλοφόροι του αλητοτραπεζικού συστήματος οδεύουν προς την ανεργία.  Και είχαμε κάτι φαγούρες που δεν την αγαπάς πιά ρε άθλιε χατζηαβάτη…

 Πηγή: http://www.tanea.gr/gnomes/?aid=4682515 
Κάποιοι γκουρουτσουρουφλισμένοι κάνουν σχόλια σε capita-ληστρικό ιστοχώρο σχετικά με τον “επικίνδυνο” δρόμο που έχει πάρει η χώρα. Ονειρεύονται οικονομικές χούντες και ισόβιες κυβερνήσεις του ΔΝΤ. Παλαιότερα οι ίδιοι μπινέδες εξέφραζαν τον …προβληματισμό τους για τις “επικίνδυνες” απόψεις που εκφράζονται εδώ.  Ας κάνουν όσα σχόλια θέλουν οι καριόλες.  Είναι ξεκάθαρο σε ποιούς ανήκουν όλοι αυτοί οι “καθιερωμένοι” ιστοχώροι που προωθούν -με το αζημίωτο- τα τοκογλυφικά ιδεώδη και την χρηματιστηριακή “εξυπνάδα”.  Αυτά τα πληρωμένα πουτσοβιολιά που έχουν λυσσάξει να πείσουν τον κόσμο πως για όλα φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι (οι μόνοι μαλάκες που δεν μπορούν να κρύψουν ούτε σέντ από την εφορία) και όχι αυτοί που τους διόρισαν, να είναι βέβαια ότι θα λογοδοτήσουν για την βρωμερή προπαγάνδα τους και την συνεισφορά τους στο διαίρει και βασίλευε.  Οι εκψωλιασμένοι αυτοί αλήτες της σωμόν δημοσιογραφίας θα ανακριθούν, όλες οι “χορηγίες” θα αποκωδικοποιηθούν και ένας λαϊκός δικαστής θα μοιράσει ποινές. Κάποιοι που δεν κατάφεραν να βρούν δουλειά ούτε ως υπάλληλοι στους καμπινέδες της Goldman Sachs, γράφουν περισπούδαστες αναλύσεις για την οικονομική κατάσταση. Μοιραία οι καταχρεωμένοι άπουτσοι που τις διαβάζουν έχουν μυαλά τόσο πηγμένα στα σκατά που θα ήταν χάσιμο χρόνου να τους επισημάνω προς τα πού φυσάει. Και μόνο ότι ασχολούνται με το χρηματιστήριο μετά από τόσες καρπαζιές, τα λέει όλα. Λίγο υπομονή ακόμα παικταράδες μου… Στα 100 μνημόνια, οι τοκογλύφοι θα σας κάνουν ένα bull market δώρο ! 

Ερώτηση Κρίσεως αρ. 9 :  Τι ξημερώνει αύριο;  Είναι δυνατή η κατεδάφιση αυτού του τερατώδους οικοδομήματος και αν ναι με ποιόν τρόπο θα γίνει αυτό;


Ένας (ακόμη) βλάκας εδώ θα απορούσε: “Τι στο διάολο συμβαίνει; Τόσο σημαντικοί είμαστε που όλοι θέλουν να μας έχουν στο χέρι;”

Άλλοι στέκονται μόνο στους γεωπολιτικούς λόγους για να θολώσουν ακόμα περισσότερο τα νερά: “Η στρατηγική θέση της χώρας τους ενδιαφέρει… Tο υπέδαφος θέλουν… Tα πετρέλαια των ΑΟΖ γυρεύουν… Tις πρώτες ύλες κυνηγούν…”


Υποψιασμένοι αναγνώστες μου, άμα ήθελαν το υπέδαφος, θα το είχαν ήδη πάρει. Ούτε τα πετρέλαια, ούτε τα λεφτά, ούτε τους τόκους σας χρειάζονται. Ούτε για σκλάβους σας θέλουν, γιατί έχουν καλύτερους, φτηνότερους και πιο ήσυχους. Αυτό που θέλουν είναι να σβήσουν από τον χάρτη οτιδήποτε έχει μέσα του έστω και 1% Αρχαία Ελλάδα.  Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημά τους.  Ότι δεν σβήνει εύκολα αυτό το γαμημένο “ελαττωματικό” γονίδιο.  Ούτε με τον ψυχολογικό ούτε με τον οικονομικό, ούτε με τον κανονικό πόλεμο. Και οι τέκτονες και οι ρασοφόροι το γνωρίζουν πολύ καλά κι ας κάνουν τις πάπιες.  Το γνωρίζουν καλά γιατί αμφότεροι είναι σφετεριστές της περιουσίας του αρχαίου μακαρίτη. Πάνω στα επιτεύγματα των αρχαίων αμφισβητιών έχτισαν οι κοπρώνυμοι σκατοφάγοι τις αδειανές αυτοκρατορίες τους.   
Η εκστρατεία που έχει ξεκινήσει η ΝΤΠ δεν έχει μόνο οικονομικούς στόχους.  Ο κύριος σκοπός είναι η φυσική εξόντωση ΟΛΩΝ των Ελλήνων.  Αυτή η μπασταρδεμένη άθλια ράτσα που λέγεται Νεοέλληνες έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα: Αντί να βγάζει μόνο ευρωμούλικα, μαστούρηδες, λεσβιοπουτάνες και πούστηδες, βγάζει “τρελούς” πολεμιστές και πολεμίστριες.  Και τώρα τελευταία μόνο τέτοια κομμάτια βγάζει.  Τρέμει το κουλούρι των γυφτόσογων και των τυράννων την εμφάνιση της ηγετικής ομάδας που θα βάλει τέλος στην πορνεία του Έθνους.  Τα γουρούνια του Μπατσόκ και της πουστο-ΝΔ κλειδαμπαρώνονται στα οχυρά τους και στέλνουν κι άλλο χρήμα έξω για να έχουν την ημέρα της μεγάλης φυγής.  Τους πληροφορώ ότι η ομάδα είναι ήδη εδώ.  Οι διαχρονικοί Σπαρτιάτες έφτασαν έγκαιρα στην συνάντηση και ακονίζουν αγριεμένοι τα σπαθιά τους.  Το μεγάλο ξεκαθάρισμα έρχεται μέσα στη χρονιά που διανύουμε.


  


Ο ανεπρόκοπος γεροντόπουστας ο Γλείψμπουργκ κάνει αυτή την στιγμή περιοδεία στην Στερεά Ελλάδα με ένα τσούρμο σεκιουριτάδες, γαμώ το μουνί της ψωλοφτυσμένης οικογένειάς του.  Πάντα μετά από Εθνική Καταστροφή οι μασόνοι μας κουβαλάνε τον γαμημένο βασιλιά. Τώρα τον ειδοποίησαν να ετοιμάζεται και φαντασιώνεται θρόνο ο πρωκτογαμιόλας.  Χίλιοι άρρωστοι κροκόδειλοι να χύσουν μέσα στην ποντικοχεσμένη βρωμερή κορώνα του και μετά να την φορέσει ο γερμανόπουστας, να κάνει ντούς με τα χύσκια!  Η χώρα έχει γίνει ένα απέραντο σφαγείο κι αυτός γυρνάει σαν τον γύπα περιμένοντας να τραφεί από τα σαπισμένα πτώματα.  Στις πόλεις οι τρελαμένοι άνεργοι πολίτες αυτοκτονούν με ρυθμό 3 την ημέρα, γαμώ την τρέλα τους κι αυτωνών.  Άμα ο καθένας τους έπαιρνε από 2-3 λαμόγια μαζί του στο θάνατο, θα είχαμε ξεβρωμίσει.


Όλες ανεξαιρέτως οι κωλοφυλλάδες και τα βοθροκάναλα της διαπλοκής προσπαθούν να μας πλασάρουν τα μπάζα του πολιτικού νεκροταφείου ως “επιλογή”.  Ούτε λέξη για τους αντιμνημονιακούς.  Το Ε.ΠΑ.Μ. έγινε κόμμα και έκανε το πρώτο του τριήμερο συνέδριο στο ΣΕΦ και ούτε σε μονόστηλο δεν αναφέρθηκε.  Κουβέντα πουθενά.  Οι ζητιάνοι της Ομόνοιας να είχαν κάνει συγκέντρωση, κάπου θα είχε γραφτεί ως είδηση.  Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι Πειρατές ούτε που ακούγονται. Αν αυτό δεν είναι ολοκληρωτισμός, ας ορίσει κάποιος την έννοια.  Ο ΠΑΝΙΚΟΣ της άρχουσας συμμορίας είναι ολοφάνερος.  Ακόμα και η απλή αναφορά στην πραγματική αντιπολίτευση είναι απαγορευμένη.  Τόσο πολύ φοβούνται τα ερπετοειδή αιδοία!  Οι χεσμένες κωλοτρυπίδες του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ παρόλη την τρομοκρατία και την λογοκρισία δεν πρόκειται να μαζέψουν ούτε 40 %  και οι τρεις πουτσοτραμπαλέτες μαζί.  Μάνος, Βαλλιανάτος, Μπάρμπα, Κύρτσος, έχουν ξεσαλώσει όλες οι πεσόβυζες τσιρκολάνες. Κανονική στρατιωτική χούντα σχεδιάζουν οι εξουσιαστές.  Το “πότε” παίζει.  Ψάχνουν να βρουν την κατάλληλη στιγμή.  Πιθανόν στην ακυβερνησία που θα προκύψει μετά τις βρωμο-εκλογές.  Χούντα θέλουμε κι εμείς ρε γαμώταφες σερβιέτες να γίνουν οι δυνάστες ορατοί και να ξεμπερδεύουμε μαζί τους μια για πάντα. Ο λαός είναι έτοιμος. Λίγο πρεσάρισμα και πείνα ακόμα και το ηφαίστειο θα εκραγεί.

Λύσεις υπάρχουν πολλές και τις ξέρουμε. Μόνο εμείς οι Έλληνες μπορούμε να τις δώσουμε. Η Ελλάδα φώτιζε τον κόσμο της επιστήμης όταν οι αιμομίκτες πρόγονοι του Ράιχενμπαχ και του Σόιμπλε ήταν ακόμα κανίβαλοι των δασών.  Η χώρα χρειάζεται ενδοσκόπηση μακριά από όλους αυτούς τους σαπρόφυτους ανατοκιστές.  Δουλειά μας είναι να ξυπνήσουμε τους συμπατριώτες μας που νομίζουν ότι οι χασάπηδες θα τους αφήσουν να επιζήσουν. Και μετά όλοι μαζί να ταράξουμε τον ύπνο των υπόλοιπων προβάτων και βοοειδών στα γειτονικά έθνη.  Οι πάντες θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν τον κυκλώνα που έρχεται και να κάνουν ό,τι μπορούν για να μείνουν ζωντανοί. Και φυσικά, η πασχαλινή κωμωδία της σύλληψης Τσοχατζόπουστα δεν πείθει κανέναν.  Συμφωνία έχουν κάνει με τον κλανόγερο του Πλαστόκ.  Θα τον ταλαιπωρήσουν λίγο ώσπου να γίνουν οι εκλογές και μετά θα τον αθωώσουν πανηγυρικά.  Θέατρο του πρωκτού είναι όπως και η δίωξη της Μητσοτακικής έχιδνας για το ψωρο-εκατομμύριο. Πάνε να περισώσουν ό,τι πεο-ψηφαλάκι μπορούν οι γαμώσπιτοι προδότες.  Μουνόπανα να μας περιμένετε στα έδρανα της Βουλής.  Εκεί θα φάτε το πουτσόξυλο.  Η Πλατεία Συντάγματος θα μπεί μέσα και θα σας αλλάξει τα γαμημένα φώτα.  Τέρμα τα ψέματα και η ξύλινη γλώσσα. Τώρα θα έχει αληθινό ματσούκι, ανόθευτο. 

Υπάρχει μια φουρνιά ψευδελλήνων που ξεχάστηκε λίγο παραπάνω στην φωτιά και βγήκε ελαφρά καρβουνιασμένη.  Αυτά τα μουστοκούλουρα του μωχαμέτη θα παίξουν σημαντικό ρόλο και στις εκλογές του Μαΐου, οι οποίες θα είναι ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑΣ.  Όποιος νομίζει ότι οι “Ανεξάρτητοι Βδέλληνες” και η “Χρυσή Ψωλή” είναι αντιμνημονιακοί σχηματισμοί καλύτερα να πάει να ψηφίσει από τώρα Σαμαρά και Βενιζέλο.  Οι ψευτο-εθνικιστές και οι νεοναζί ήταν ανέκαθεν οι πρωταθλητές της κωλοτούμπας και θα το διαπιστώσετε σύντομα. 
Κανείς πουσταράς δεν μας ρώτησε ούτε μας έδωσε το δικαίωμα να ψηφίσουμε για την είσοδο ή όχι στην Ευρώπη, στην Ευρωζώνη , στο ευρώ, στις διάφορες ευρωσυνθήκες και τώρα στα ευρωμνημόνια.  Το αν υπάρχει δημοκρατία είναι μια ανούσια συζήτηση, υπό το φώς των τελευταίων πουτσοεξελίξεων. Το γεγονός είναι ότι μας κορόιδεψαν, μας παραπληροφόρησαν, μας έκρυψαν την αλήθεια, μας είπαν ψέματα, μας λήστεψαν,  και τώρα μας τρομοκρατούν και μας απειλούν για να μην ζητήσουμε πλήρη έλεγχο των πεπραγμένων τους. Όλα τα παραπάνω δεν έγιναν τυχαία. Έγιναν κατόπιν λεπτομερών προσυνεννοήσεων και αποτελούν ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ σχέδιο.  Δεν υπάρχει ούτε ένας από δαύτους που να μην ήξερε τι υπόγραφε. Δεν υπάρχει ούτε ένας που να είναι “άμοιρος ευθυνών” όπως ισχυρίζεται. Κι όσοι δεν ήξεραν τότε είναι γιατί δεν μπήκαν στον κόπο να ανοίξουν ένα γαμημένο βιβλίο ή μια ξεσκισμένη ιστοσελίδα. ΟΛΟΙ οι ΕΥΡΩΜΑΣΟΝΟΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ , τα διεθνή κλασοπορνίδια των τοκογλύφων του Σίτυ που παριστάνουν τους γνώστες και οι νεοέλληνες ΕΥΡΩΜΠΙΝΕΔΕΣ πολιτικάντηδες, όχι μόνο ήταν ενήμεροι για το τι συνέβαινε στην ελληνική οικονομία αλλά συνέβαλαν τα μέγιστα για να φτάσουμε στην σημερινή κατάσταση. Αυτό αποδεικνύεται πανεύκολα φτάνει να βρεθεί κάποιος να διατάξει επιτέλους την στάση πληρωμών και την επανεξέταση του δημόσιου χρέους ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.  Στις εκλογές που έρχονται δεν φτάνει κανείς να δηλώνει ότι είναι “αντιμνημονιακός”.  Οφείλει να ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ για την παραδειγματική τιμωρία των προδοτών και την αμετάκλητη δήμευση περιουσιών όσων εμπλέκονται στην λεηλασία της χώρας.  Οφείλει να δεσμευτεί για περισσότερη δημοκρατία, περισσότερη αλήθεια, περισσότερες αποφάσεις στα χέρια των πολιτών, περισσότερη ΟΥΣΙΑ.   Όλα τα μέτρα, όλοι οι φόροι, πότε θα μας χαρατσώσουν, πόσα θα μας πάρουν, πώς θα μας τα πάρουν, ακόμα και οι δικαιολογίες που θα χρησιμοποιήσουν έρχονται έτοιμα απέξω, από τα μασονικά δαιμονομάγαζα της διεθνούς τσιφουτο-συμμορίας. Αυτός ο πόλεμος που έρχεται θα είναι ο Πόλεμος των Θεών.  Οι δικοί μας Θεοί του Φωτός εναντίον των δικών τους Θεών του Σκότους.


  


Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου. Όχι από αδιαφορία ή απολίτικη στάση, αλλά επειδή γνώριζα από πρώτο χέρι το βάθος της διαπλοκής και της λαμογιάς όλων των ψευτο-κομμάτων.  Δεν τους είχα ανάγκη ποτέ τους πουσταράδες ούτε και τώρα τους έχω. Δεν χρωστάω σε κανέναν. Ούτε λεφτά, ούτε χάρες, ούτε προσκυνήματα.  Τώρα για πρώτη φορά θα πάω να ψηφίσω γιατί μου έχουν ζαλίσει τ’ αρχίδια οι ξένοι παπαγάλοι με το θράσος τους.  Δαγκωτό σε αντιμνημονιακό κόμμα που να έχει για σημαία του την τιμωρία των υπευθύνων για την παράδοση της χώρας στους τοκογλύφους.  Όλων των υπευθύνων, ανεξαρτήτως κόμματος, αξιώματος και ονόματος. Και αν αυτό το κόμμα κάνει την μαλακία και ξεκόψει από τον δρόμο που ορίζει η ιστορία, θα το πάρει ο διάολος. Δεν έχω αυταπάτες. Οι εκλογές αυτές θα είναι άδικες και μεροληπτικές όπως ήταν πάντα. Απέναντι στην ψήφο μου θα βρώ τις ψήφους των Πακιστανών, τις ψήφους των νεο-γερμανοτσολιάδων, τις ψήφους των διαπλεκομένων, τις ψήφους των τρομοκρατημένων, τις ψήφους των ηλιθίων και τις ψήφους των κάδων.Ακόμα κι έτσι, καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και στα μπάσταρδά τους. Καμία ψήφος σε κεντρο-αριστερούς που είναι υπέρ του μνημονίου.  Καμία ψήφος σε φασίστες, κωλοτούμπες και προδότες-συνεργάτες των κατακτητών.  Δεν μένουν και πολλοί σχηματισμοί να διαλέξει κανείς.  Κι είναι σίγουρο ότι τα ξεκωλιασμένα λαμόγια βρίσκονται παντού.  Ακόμα και στα κόμματα που δεν έχουν ιδρυθεί. 
Ύστερα όλα είναι καταγραμμένα. Ποιος έχει πάρει τι και ποιος έχει δώσει διεθνή δάνεια καταργώντας ή παρακάμπτοντας όλους τους καθιερωμένους κανόνες και ελέγχους.  Οι οικονομικές αλλαξοπαρτούζες της Goldman Sachs είναι περασμένες στα βιβλία. Αυτό που προσπαθεί να κάνει η άρχουσα γυφτοσυμμορία στη χώρα μας σε λίγα χρόνια θα διδάσκεται στις Νομικές και Οικονομικές σχολές των πανεπιστημίων.  


  

Αυτά που “έφαγαν” με επιδόματα οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι απατεωνίσκοι τύπου Γαβαλά και τα ταξιδιωτικά γραφεία της ΓΕΝΟΠ είναι ψίχουλα μπροστά στη μεγάλη μάσα. Ο εχθρός δεν είναι οι φοροφυγάδες γάμα κατηγορίας, οι ψιλικατζήδες που έκλεβαν ψίχουλα με ψεύτικες υπερωρίες και οι τσίπηδες που πήγαιναν τζάμπα διακοπές.  Αυτοί τακτοποιούνται σε μισή ωρίτσα. Ο αληθινός εχθρός είναι οι τραπεζίτες, οι ψευτο-επιχειρηματίες και τα λαμόγια των κομμάτων.  Αυτοί έφαγαν τα δις και διέλυσαν και πούλησαν την χώρα.  Κι αυτοί είναι ακόμα στα πράγματα και σχεδιάζουν πραξικοπήματα και δικτατορίες.  Εδώ θα πάρει λίγο χρόνο γιατί θα πάνε για τουλάχιστον 50 αδικήματα ο καθένας.Ήρθε η ώρα να φύγει η σαπίλα.  Όχι για τα σαλέ που έχει χτίσει με τα κλεμμένα στο εξωτερικό αλλά για τα κάτεργα και για τον άλλο κόσμο.  Όχι μόνο δεν χρωστάμε τίποτα σε κανένα τραπεζίτη αλλά αυτοί μας οφείλουν ως χώρες, ως οργανισμοί και ως εταιρείες τα πανωτόκια που εισέπραξαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ με ψεύτικα συμβόλαια λαδώνοντας τους σκατοβρωμιάρηδες λουγκροπολιτικάντηδες.  Όλοι αυτοί οι μασονόπουστες υποχρεούνται σε αποζημίωση για την ηθική και υλική βλάβη που υπέστη η χώρα εξαιτίας της προπαγάνδας τους.   
  

Κάποιοι βουτάνε ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ κάθε μέρα για να έχουν κάποιοι άλλοι κοπρίτες το εισόδημά τους άκοπα και να βλέπουν τις περιουσίες τους να αυξάνονται όταν την ίδια στιγμή οι δίπλα τους δεν έχουν να φάνε.  Και τα παιδιά αυτών των “εισοδηματιών” μπορούν να πίνουν τα ποτάκια τους πρώτο τραπέζι πίστα, ανέμελα και γελαστά ακόμα και σε περίοδο ξένης κατοχής.  Έννοιες όπως Πατρίδα, Αξιοπρέπεια, Εντιμότητα είναι γι αυτούς ψιλά γράμματα. Η ζωή τους είναι γεμάτη καλαμπούρια, σεξ και κόκα.  Τους έχω νέα: Το τζάμπα πάρτι τελείωσε. Τώρα θα πρέπει να στρώσουν κώλο όχι να δουλέψουν αλλά για να τους γαμήσουν.  Όλοι οι φόροι που βάζει ο Πουστοδήμος και η ευρωπαϊκή μαφία δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να φουντώνουν το ταξικό μίσος.  Οι φτωχοί είναι πολλοί και νταβραντισμένοι. Και οι αρχηγοί τους είναι οι πιο καταρτισμένοι που είχαν ποτέ. Η άμυνα τελείωσε. Ήρθε η ώρα για αντεπίθεση. Η στιγμή του μεγάλου μπάμ έρχεται σαν αφηνιασμένο τραίνο. Μερικοί μιλάνε για αναίμακτη “επανάσταση”.  Και ότι δεν έχει νόημα η εκδίκηση. Μόλις ακούω κάτι τέτοια, με πιάνουν τα γέλια.  Έχω κάνει και στην Αργεντινή και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι εκτός από το ποδόσφαιρο, δεν τσαμπουκαλεύονται εύκολα για άλλα θέματα.  Εάν εκεί είχαν 20.000 νεκρούς, εδώ πάμε για βαρβάτη ‘κατοστάρα.  Και αν πέσουν τόσοι, θέλω να δώ ποιος θα βγεί να αντιμετωπίσει τους συγγενείς τους.  Μήπως έχει κανείς την εντύπωση ότι ρίχνοντας ένα ψηφοδέλτιο στην κάλπη, έχει γκρεμίσει κατεστημένο αιώνων;  Αν έχει τέτοια άποψη γι αυτό που έρχεται, ας βάλει και μερικά ντεπόν στην τσέπη.


  


Η μάχη ή ορθότερα οι μάχες θα είναι αιματηρές και θα διαρκέσουν πολύ.  Πάρτε το είδηση: Εδώ δεν είναι Αργεντινή, δεν κλωτσάμε τόπια για να περάσουμε την ώρα μας. Εμείς είμαστε το τόπι.  Μας κλωτσάνε και μας δολοφονούν επί εκατοντάδες χρόνια και τώρα ήρθε η γαμημένη στιγμή που όλα μπορούν να έρθουν τούμπα αν το θελήσουμε.  Δεν φτάνει όμως μόνο η βούληση, χρειάζεται και προσπάθεια.  Δεν φτάνουν τα ψηφοδέλτια για να κερδίσουμε το στημένο πόκερ της ψευτο-δημοκρατίας.  Όταν η διεθνής ληστοσυμμορία διαπιστώσει πως ούτε με βία και νοθεία δεν μπορεί να διατηρήσει την εξουσία της να είστε βέβαιοι ότι θα καταφύγει στα όπλα.  Γι αυτό ετοιμάζονται οι πράκτορες και οι οπλαποθήκες σε όλη την χώρα. Νομοτελειακά πάμε σε ένοπλη σύγκρουση.   Η κατάσταση θα είναι τόσο μπερδεμένη που δεν θα ξέρουμε ποιος είναι ο σύμμαχος και ποιος ο εχθρός.  Γι αυτό έχει σημασία τώρα να συσφίξουμε τις σχέσεις μας με συγγενείς, φίλους, γνωστούς, γείτονες, συμπολίτες, συμπατριώτες.  Ό,τι διαφορές και να έχουμε μαζί τους θα τις κουβεντιάσουμε όταν περάσει η καταιγίδα και ηρεμήσουν τα πράγματα.  Τώρα το σημαντικό είναι η ενότητα εναντίον των εισβολέων.  Δεν παίζεται πιά η οποιαδήποτε “ελευθερία”.  Αυτό που διακυβεύεται είναι η ελευθερία να αναπνέουμε, η ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

  

Κάποιος γνωστός μου μνημονιακός είπε : “Να πάει να γαμηθεί η Ελλάδα, εμένα μόνο η πάρτη μου με ενδιαφέρει.”  Ρετάλια αυτού του τύπου είναι νεκρά από τώρα. Ας αυτοκτονήσουν άμεσα γιατί ούτε σκοινί δεν αξίζει να χαραμίσει κανείς για δαύτους.


  


Κι ύστερα ποιος μίλησε για εκδίκηση;  Ο θυμός επηρεάζει την κρίση.  Όταν η οργή καταλαγιάζει κάποιοι που άξιζαν να τιμωρηθούν, βρίσκουν την ευκαιρία να την σκαπουλάρουν. Το ζητούμενο είναι η αδιάφορη και επί ίσοις όροις εκτέλεση της ποινής: Κανένα πάθος, κανένα συναίσθημα, καμία τύψη.  Όπως λιώνεις ένα κουνούπι στο μπράτσο σου που ετοιμάζεται να σε τσιμπήσει.  


 Για έλεος είμαι ο εντελώς αναρμόδιος.

Η ώρα της απόλυτης Κρίσης ήρθε. Ας σταματήσει η άσκοπη κλάψα και ας κάνει ο καθένας αυτό που πρέπει.  Η βρώμα πρέπει να καθαρίσει.

Αν μαζί με τα ξερά καούν και μερικά χλωρά, κανένα πρόβλημα.

http://aorata-gegonota.blogspot.com/2012/04/blog-post_2502.html

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Μασόνοι, τράπεζες και ζώνες. Η Εγκληματική Υπερδομή. Η ευρωπαϊκή ιστορία που δεν σας δίδαξαν στο γαμιολοσχολείο – Μέρος Γ
31 ΜΑΡΤΙΟΥ 9012

ΜΕΡΟΣ  Γ.  Η τραπεζική “αναγκαιότητα”.

Μετά από 6 ημέρες δαπανηρών κατασκευών και μια αργία, ο Ύψιστος ξέμεινε από λεφτά.  Την 8η ημέρα της δημιουργίας, ο Παντοδύναμος έπλασε την Κεντρική Τράπεζα για να μπορεί να δανείζεται.  Πριν περάσει ο μήνας, η Τράπεζα που είχε διευθυντή ένα φίδι του είχε κάνει κατάσχεση στον Παράδεισο και σε όλα τα περιουσιακά στοιχεία.  Οι δικαστικοί επιμελητές πέταξαν στο δρόμο τον Παντογνώστη καθώς και ένα νεαρό ζευγάρι που φιλοξενούσε.  Τα υπόλοιπα είναι γνωστά…       


Ερώτηση Κρίσεως αρ. 4 : Ποιος είναι ο βασικός μέτοχος της Τράπεζας της Ελλάδος;  Ποιος έχει την πλειοψηφία των μετοχών του ιδρύματος που είναι υπεύθυνο (στο πλαίσιο του ευρωσυστήματος) για την χρηματοπιστωτική σταθερότητα της χώρας;
Αν αυτό που ζούμε από τότε που μπήκαμε στο ευρώ λέγεται “χρηματοπιστωτική σταθερότητα” μάλλον έχουμε χάσει το νόημα ακόμα και των απλών λέξεων.  Όταν κάποιοι “αόρατοι” βαφτίζουν τις κομπίνες τους με ωραία ονόματα που συνήθως είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που συμβαίνει, τότε δεν φτάνει μόνο να ανησυχούμε, πρέπει να παίρνουμε τα όπλα.


Η μετατροπή της χώρας σε προτεκτοράτο-πουτάνα των διεθνών τοκογλύφων δεδομένου ότι έγινε σε στάδια, στοιχειοθετεί ευθύνες και για άλλα πρόσωπα πέρα από τους τέκτονες της πολιτικής σφαίρας.  Βάσει του νομικού πλαισίου λειτουργίας της ίδιας της Τράπεζας, όλοι όσοι υπήρξαν διοικητές, διευθυντικά στελέχη και μέλη του Δ.Σ. της είναι συνυπεύθυνοι για την δόλια χρεοκοπία του τόπου και πρέπει να δικαστούν μαζί με τους πολικάντηδες όταν αποκατασταθεί η δημοκρατία.  Το ότι είναι κι αυτοί διακεκριμένοι παράγοντες …μορφωτικών συλλόγων είναι περιττό να το αναφέρω. 
 
 

Όσο για τον βασικό μέτοχο της Τράπεζας της Μασονο-Ελλάδος, ειλικρινά δεν τον ξέρω γιατί ούτε ο ίδιος ο ξεκωλιάρης διοικητής της δεν τον ξέρει. Όμως δεν μου είναι δύσκολο να τον μαντέψω τον γαμιόλη. Το δύσκολο είναι αυτοί που “διοικούν” αυτήν την γαμημένη μπανανία να εφαρμόσουν επιτέλους τους πισωγλέντικους Νόμους και το κωλομπαρεμένο Σύνταγμα.  Ας βγούν επιτέλους αυτοί οι σοβαροφανείς βρωμεροί πρωκτοί που ληστεύουν τους πολίτες από το 8821 να απαντήσουν ποιος είναι ο λόγος που η κεντρική τράπεζα πρέπει να έχει διαπραγματευόμενες ανώνυμες μετοχές. Ποιόν ακριβώς εξυπηρετεί αυτή η ανωνυμία; Όταν το Δημόσιο έχει το 8,93 % , ποιος έχει το υπόλοιπο 91,07 % ; Γιατί το μετοχολόγιο δεν υπάρχει πουθενά στην ιστοσελίδα του τραπεζικού αυτού εκτρώματος; Ρίχτε μια ματιά στο πετσοκομμένο απόσπασμα εδώ (http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Bank/shareholders.aspx) να πάρετε μια τζούρα με τι όρους ξεκίνησε η κομπίνα στη Γενεύη το ’27  και τι συμφέροντα κρύβονται πίσω από το άλλο βδέλυγμα που λέγεται Εθνική Μασονοτράπεζα.  Η δεύτερη διαθέτει στην ιστοσελίδα της μια υποψία μετοχολογίου στην οποία οι μέτοχοι παρίστανται ως ομάδες (!) παραμένοντας ανώνυμοι.  Τα δύο αυτά τεκτονομάγαζα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ είναι οι τοκογλύφοι που πίνουν το αίμα του Έλληνα και εισπράττουν ασύλληπτα ποσά σε κάθε πόλεμο και εθνική καταστροφή.  Όπου υπάρχει δάνειο, θα βρείτε αυτούς τους δύο νταβατζήδες του έθνους να τοκίζουν, να κεφαλαιοποιούν, να ξανατοκίζουν και να παίρνουν “προμήθειες” , “κουπόνια” , “ρήτρες” , “δικαιώματα” , “χρεολύσια” και ότι άλλη ΠΟΥΣΤΙΑ λέξη υπάρχει για να μασκαρέψουν την ουσιαστική λέξη ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ.  Όμως από το ’27 έχουν επιφανειακά χωρίσει τις αρμοδιότητές τους για να μην καρφώνονται.  Έτσι η ψευτο-Ελλάδος αποφασίζει και η ψευτο-Εθνική παντελονιάζει.  Follow the money, λέει ένα παλιό ρητό της αμερικάνικης εφορίας.  Η κινητή και ακίνητη περιουσία της ψευτο-Εθνικής είναι προϊόν πλιάτσικου, παράνομων τόκων και αποικιοκρατικών συμβάσεων με τους Χατζηαβάτηδες του πολιτικού μπερντέ.  Αυτή η ψευτο-ελληνική τράπεζα αποτέλεσε το κύριο εργαλείο υπερχρέωσης της χώρας στα διεθνή τοκογλυφικά κέντρα από το 1848 ως σήμερα.  Είναι με αδιάσειστα στοιχεία ένας εγκληματικός οργανισμός και ο ένας από τους τρεις μεγαλύτερους ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ εχθρούς του Έθνους. 

 

Έρχομαι να γίνω κακός και να ρωτήσω: Πώς εκλέγονται τα μέλη του Δ.Σ. και στα δύο αυτά κωλάδικα;  Αν τα μέλη δεν εκλέγονται αλλά διορίζονται, ποιοι είναι αυτοί που τους διορίζουν και ποιοι είναι αυτοί που διορίζονται;  Το ξένο και το ντόπιο κεφάλαιο έχει συνολικά πάνω από το 60 % των μετοχών. Με ποιόν τρόπο άραγε επικοινωνούν αυτοί οι κεφαλαιούχοι με τα μέλη του Δ.Σ. που υποτίθεται ότι τους εκπροσωπούν;  Πώς λαμβάνονται οι αποφάσεις; Αν μόνο το κράτος αποφασίζει για την οικονομική πολιτική της Εθνικής, τότε η “εταιρεία” αυτή κακώς λέγεται Α.Ε. , είναι κάτι άλλο.  Και το ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί ποτέ: Πώς γίνεται το κράτος να ασκεί διαχείριση για λογαριασμό ιδιωτών μετόχων; Αυτοί οι μεγαλομέτοχοι πώς εξασφαλίζουν τα συμφέροντά τους; 
  
Το 27 % των μετόχων είναι “Νομικά Πρόσωπα εξωτερικού” (οτιδήποτε σημαίνει αυτό) και όμως δεν υπάρχει ούτε ένας αλλοδαπός στο Δ.Σ. . Πώς είναι δυνατόν; Μετά από τόσες λαμογιές που τους έχουμε κάνει εμείς οι “απατεώνες Έλληνες”, οι αλλοδαποί να δείχνουν τέτοια εμπιστοσύνη στα ιθαγενή στελέχη;  Τόσο εύπιστοι είναι οι μέτοχοι που τους έχουν εξουσιοδοτήσει εν λευκώ;

Τίποτα από το καταστατικό της τράπεζας δεν στέκει λογικά.  Αν το μαγαζί πήγαινε με το καταστατικό και λειτουργούσε με την κοινή “νεοελληνική λογική” θα είχε πέσει η μάσα της χιλιετίας εκεί μέσα. Μάλλον από κάπου αλλού τα κρατάνε στην γραμμή τα “διευθύνοντα” μέλη για να μην ξεφεύγουν.  Κάποιοι μιλάνε για ένα δεύτερο, “αόρατο” Δ.Σ. που δίνει εντολές στον πρόεδρο.  Αυτό που οργάνωσε την μπίζνα με την Finansbank και άλλες “τσαχπινιές”.Αηδίες, σίγουρα πρόκειται για …“θεωρίες συνομωσίας”.  Χμ, έχω την εντύπωση πως τα κολλητιλίκια που στρώνουν τον οικονομικό δρόμο για την Θράκη δεν είναι καθόλου θεωρία αν τα συνδυάσει κανείς με τις κινήσεις του τουρκικού παρακράτους.  Ούτε οι σφαγές δεκαετιών στις Κουρδικές περιοχές αποτελούν συνωμοσία.   Λίγο υπομονή διεθνιστές μου, πάρτε το νουμεράκι σας και όλοι θα εξυπηρετηθείτε.

Οι καραγκιοζοπαίχτες τοκογλύφοι της Αντεθνικής Τράπεζας παριστάνουν τους “φιλάνθρωπους” (αυτή ειδικά η σύμπτωση κι αν έχει γίνει κλισέ) και μιλάνε για “κοινωνική ευθύνη”.  Αν όλος ο πλανήτης είναι μια κοινότητα αδελφών που ασχολούνται με την αναζήτηση της αλήθειας και την φιλανθρωπία, τι ρόλο άραγε παίζουν στην πραγματικότητα ιδρύματα όπως το European Association for Banking and Financial History (EABH) και κυρίως το Institute for Corporate Culture Affairs (ICCA);

  Στο
ICCA η Εθνική ισχυρίζεται ότι είναι συνιδρυτής μαζί με την Deutsche Bank του Άκερμαν αλλά το ίδιο λέει ότι δεν την ξέρει.  Τι έγινε; Ούτε στα απλά ζητήματα δεν μπορούν να συνεννοηθούν να λένε τα ίδια οι ψεύτες και οι κλέφτες; Και μια και είμαστε εδώ, να ρωτήσω ποιοι είναι οι κ.κ. David Marsh (φωτό) και Micheal Lafferty και το περίφημο Official Monetary and Financial Institutions Forum (OMFIF) στο οποίο προεδρεύουν από κοινού;  Άγνωστοι είναι αυτοί οι κύριοι στην διοίκηση της “Εθνικής” Τράπεζας;  Αλήθεια τι είναι το Marshall Memorial Fellowship (MMF) και τι σκοπούς έχει; Ποιά είναι η συγκολλητική ουσία όλων αυτών των ατόμων και οργανώσεων;   


Πολλοί μιλάνε για πατρίδα και εθνική …ανεξαρτησία, γιατί τα λόγια είναι πάμφθηνα.  Εδώ όμως στον γλιτσιασμένο πάτο του ευρωσκουπιδοντενεκέ τα λόγια δεν χρησιμεύουν σε τίποτα. Πολλοί παριστάνουν τους “σωτήρες” και τους “πατριώτες” ενώ ξέρουμε πολύ καλά ποιοι τους χαρίζουν χρόνο, χρήμα και μονοπωλιακή προβολή στα ΜΜΕ.  Όλοι τους έχουν “εθνικές” απόψεις για οικονομικά θέματα, όμως κανείς δεν τολμάει να απαντήσει σταράτα στο αίνιγμα που σκοτώνει:  Τι κάνει νιάου-νιάου στη σκακιέρα;


Πως είναι δυνατόν η Κεντρική Τράπεζα που υποτίθεται ότι προστατεύει τα συμφέροντα του Ελληνικού Κράτους και των πολιτών του να βρίσκεται στα χέρια σπεκουλαδόρων;  Κρυμμένοι στα βαθιά νερά των υπεράκτιων μαζί με τους υπόλοιπους καρχαρίες οι “αόρατοι” αυτοί μεγαλομέτοχοι καθορίζουν φόρους, επιτόκια, τιμές, μισθούς, ΑΕΠ και διαπραγματεύονται το Έθνος ως χρεόγραφο.  Πως είναι δυνατόν η ευημερία των πολιτών, τα εισοδήματά τους, η πρόοδος της χώρας, ακόμα και η ύπαρξή της να καθορίζονται από ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ “ιδιώτες” ;Και να πάμε ακόμα παραπέρα: Από πού προκύπτει ότι η οικονομία ενός έθνους δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ιδιωτικές τράπεζες;  Αν αύριο εθνικοποιούνταν όλες οι ιδιωτικές αυτές επιχειρήσεις του κώλου και της νόμιμης τοκογλυφίας τι θα άλλαζε; Αυτό που πιθανόν να άλλαζε θα ήταν να πέσουν τα επιτόκια χορηγήσεων και να ανεβούν τα επιτόκια καταθέσεων και να μειωθούν αρκετά τα κέρδη και οι κομπίνες των τραπεζοκοτζαμπάσηδων.  Με ποιο δικαίωμα κάποιοι τοκογλύφοι εκτυπώνουν χρήμα για λογαριασμό της κάθε χώρας παίρνοντας ποσοστά; Στην παγκόσμια οικονομική ιστορία είναι συντριπτικά περισσότερα τα παραδείγματα της απάτης και της καταστρατήγησης των κανόνων παρά αυτά της καλής διαχείρισης όσον αφορά τους έωλους ιδιώτες που τους χορηγείται άδεια να ασκούν τραπεζικές λειτουργίες.  Κοσκωτάδες, Ψωμιάδηδες, Λαυρέντηδες, ο κατάλογος των τραπεζιτών-μεγαλοαπατεώνων των τελευταίων χρόνων δεν έχει τελειωμό.  Και μιλάμε για τον τομέα-πρωταθλητή της συγκάλυψης.  Οποιαδήποτε μέρα του χρόνου τους γίνει έλεγχος,  αυτοί οι
corporate πούστηδες θα πάνε φυλακή για ένα ή περισσότερα κακουργήματα.

Το ίδιο αλλά πολλαπλασιαστικά ισχύει και για τα χρηματιστήρια . Εδώ το πλιάτσικο είναι σε πολύ χειρότερη μορφή και σε μεγαλύτερη συχνότητα.  Κωλοεταιρείες με ιδιοκτήτες που θα έπρεπε να εκτελούνται δια λιθοβολισμού ληστεύουν με την συνεργασία των διεφθαρμένων αρχών και των πουλημένων ΜΜΕ τους ταλαίπωρους μαλάκες που νομίζουν ότι …επενδύουν.  Και καλά οι άρρωστοι τζογαδόροι που παίζουν το γάλα του παιδιού τους.  Τα μεγάλα θύματα είναι οι ασφαλισμένοι που δεν έχουν καμιά σχέση με τον τζόγο αλλά τις εισφορές που πληρώνουν στα ασφαληστρικά ταμεία τους κάποιοι τις αρπάζουν και τις ποντάρουν στις στημένες τσόχες του διεθνούς τραπεζοσκουπιδαριού. Υπάρχει κανένας λόγος ύπαρξης και συνέχισης αυτής της οργανωμένης ληστείας που όχι μόνο δεν προσφέρει τίποτα στην κοινωνία αλλά αντίθετα αποσταθεροποιεί επικίνδυνα την οικονομία και καταργεί τους ήδη παρτουζωμένους θεσμούς; 


Αν κάποιοι αρέσκονται να πιστεύουν ότι η σκοταδιστική προπαγάνδα μέσω των κατευθυνόμενων ΜΜΕ λύνει τα προβλήματα που δημιουργούν οι άπληστοι ολιγάρχες, ας ζήσουν να το πιστεύουν.  Και αν ακόμα στην κοιμισμένη Ευρώπη υπάρχει ένα αποκαΐδι κράτους-προνοίας και μπορούν να κοροϊδεύουν τον κόσμο, καλά κάνουν.  Στην Ελλάδα όμως έχουμε να κάνουμε με κοροϊδία και ληστεία αιώνων.  Οι ξένοι αιώνιοι πιστωτές και τοκογλύφοι με την βοήθεια του ελληνοειδούς τραπεζικού κατεστημένου σκηνοθετούσαν πολέμους, χρεωκοπίες, χούντες, εμφυλίους και κάθε είδος Εθνικής Καταστροφής για να αυξήσουν την λεηλασία.  Αυτή τη φορά, η κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο ολικής τήξης. Ο αντιδραστήρας είναι εκτός ελέγχου.  Ένας μονάχα τρόπος υπάρχει για να λυθεί ο κόμπος με τα προβλήματα και θα τον δείτε σύντομα. Όμως τι είναι το διαβόητο ΔΝΤ;  Ο “σωτήρας” των οικονομιών; Ο κακός της ταινίας; Μήπως είναι απλά αντιπερισπασμός; 

Για μισό λεπτό !  Αυτό που κάνουν τόσον καιρό η ΕΚΤ και το ΔΝΤ είναι να αγοράζουν το ελληνικό ψευτο-χρέος που βρίσκεται στα χέρια των ιδιωτικών τραπεζών όχι για να το βάλουν στον κώλο τους όπως λένε, αλλά για να το ξαναφορτώσουν σε εμάς μαζί με νέες προμήθειες και νέους τόκους.  Για μετακύλιση χρέους πρόκειται και όχι για “διαγραφή”. Άρα ουσιαστικά δεν προστατεύουν καμιά Ευρωπαϊκή Ιδέα ούτε το κοινό νόμισμα.  Εκείνο που προστατεύουν είναι το ιδιωτικό τραπεζικό κατεστημένο και το εργαλείο με το οποίο αυτοί οι δήθεν “αόρατοι” ιδιώτες διαλύουν τα έθνη για να λεηλατήσουν τον πλούτο τους. 

Αυτό το κερδοφόρο και πλήρως αντισταθμισμένο rollover που κάνουν για λογαριασμό των τοκογλύφων οι δύο ανωτέρω εγκληματικές οργανώσεις είναι γι αυτούς που καταλαβαίνουν λίγο από οικονομικά άρρηκτα συνδεδεμένο με τον βιασμό όλων των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου στις χώρες-στόχους.  Το μόνο που ενδιαφέρει αυτήν την μαφιόζικη “διεθνή κοινότητα” είναι η προστασία των ιερών δικαιωμάτων του τοκογλύφου.  Και είναι ξεκάθαρο: Αυτός που έρχεται και μας ζητάει αίμα κάθε τόσο δεν είναι ούτε το ΔΝΤ ούτε η ΕΚΤ , αλλά ο “εκπρόσωπος” των “ιδιωτών” ομολογιούχων κ. Νταλλάρα. Ποιος είναι αυτός ο τύπος που έχει το ίδιο όνομα με τον μνημονιακό βλαχοτροβαδούρο της ‘κονόμας;  Ποιους εκπροσωπεί; Επιτέλους σε ποιόν πούστη χρωστάμε αυτά που ισχυρίζονται αυτοί ότι χρωστάμε;


Ο αξ. Αδ. Τσάρλς Νταλλάρα είναι επίσημος εκπρόσωπος του I.I.F. και των ομολογιούχων πιστωτών.  Αυτό το τσιράκι των μασονοτοκογλύφων εμφανίστηκε ουρανοκατέβατο στο Δ.Σ. του I.I.F. ως …ex officio μέλος.  Πριν από τρεις μήνες το όνομά του δεν υπήρχε πουθενά στην φιλανθρωπική αυτή ένωση των 38 τραπεζών. Ο μοναδικός λόγος εμφάνισης αυτού του αλεξιπτωτιστή είναι η προστασία του προφίλ ενός σημαντικότατου εκπροσώπου του σκοτεινού κατεστημένου, του μ. δ. κυρίου Άκερμαν. Ερώτηση Κρίσεως αρ. 5 : Ποιος είναι ο κ. Ιωσήφ Άκερμαν;


Απ’ ό,τι γνωρίζω, είναι ο βραβευμένος …φιλάνθρωπος πρόεδρος της Deutsche Bank. Διαβάζουμε στον επίσημο ιστότοπο της τράπεζας:

» Νέα Υόρκη , 26 Νοεμβρίου 2007 – Ο Ιωσήφ Άκερμαν τιμήθηκε από την Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή (American Jewish Committee – A.J.C.) «
 

…Η Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή, μια από τις παλαιότερες και πιο σεβαστές οργανώσεις για τα ατομικά δικαιώματα και για τα ανθρώπινα δικαιώματα στις Ηνωμένες Πολιτείες, απένειμε το Herbert H. Lehman διακεκριμένο Βραβείο Ανθρωπίνων Σχέσεων στον ηγέτη του τραπεζικού κλάδου Ιωσήφ Άκερμαν σε εορταστικό δείπνο στο Ξενοδοχείο Χίλτον της Νέας Υόρκης.
Ο Δρ. Άκερμαν, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ομίλου της Deutsche Bank, αναγνωρίστηκε από την Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή για τη μακροχρόνια δέσμευσή του στην φιλανθρωπία και στην διαφορετικότητα, για την κοινωνική του υπευθυνότητα, καθώς και για τα επαγγελματικά του επιτεύγματα…”

(Πηγή: http://www.db.com/medien/en/content/press_releases_2007_3721.htm)

Δεν μπορώ να μη σκάσω στα γέλια. Αν δεν ξέρει κανείς ποιος είναι αυτός ο …Δόκτωρ και τι ρόλο βαράει το “ίδρυμα” A.J.C. που τον βραβεύει, ενδέχεται να τους αφήσει το πλεονέκτημα της αμφιβολίας.


Στα γρήγορα (από το καταστατικό της) : Η A.J.C. έχει ως δηλωμένους σκοπούς μεταξύ άλλων, “να ενισχύει την ευημερία του Ισραήλ και όλων των ανά την υφήλιο Εβραίων” , “να ΠΡΟΩΘΕΙ τις δημοκρατικές αξίες και σε άλλα μέρη του κόσμου” (ρε τι σύμπτωση), “ΝΑ ΧΤΙΖΕΙ ΓΕΦΥΡΕΣ με τα περιφερειακά της γραφεία” (από ένα σημείο και μετά οι συμπτώσεις καταντούν εκνευριστικές), “να μάχεται εναντίον του Αντισημιτισμού” και “να υποστηρίζει την προσπάθεια του …Ισραήλ για ειρήνη και ασφάλεια”.  Πληροφοριακά, οι φιλειρηνιστές αυτοί γεφυροποιοί υποστηρίζουν ανοιχτά την κλιμάκωση των “επεμβάσεων” στο Ιράν. (Μάλλον η λέξη “πόλεμος” χρησιμοποιείται μόνο για τις “επεμβάσεις” των άλλων).  Αυτή η ΜΚΟ δεν αποτελεί αφιλοκερδή πατριωτικό οργανισμό των Εβραίων όπως θα μπορούσε να συμπεράνει κάποιος αφελής. Ο προϋπολογισμός της χαρατσώνει τον Αμερικανό φορολογούμενο, κάποιες ανθρωπιστικές οργανώσεις, αλλά και τον ΟΗΕ. Η περιουσία της είναι πάνω από 120 εκατομμύρια και τζογάρεται, συγνώμη επενδύεται στα χρηματιστήρια σε Investment Funds αλλά και σε Hedge Funds. Ο πρόεδρος της κ. David Harris λαμβάνει το πενιχρό ποσό των 740.000 δόλαρς το έτος για τις υπηρεσίες του.  (Σημειώστε παρακαλώ το όνομα του κυρίου αυτού που δίνει το βραβείο στον Σαρκοζί γιατί θα έχουμε την τιμή να τον ξανασυναντήσουμε στο κεφάλαιο Δ ).

Πηγές: http://www.ajc.org/site/c.ijITI2PHKoG/b.789093/k.124/Who_We_Are.htm

http://www.ajc.org/site/c.ijITI2PHKoG/b.5114321/k.C068/Iran.htm

IRS : AJC,  2010 Final Form 990


Ένας από τους ιδρυτές και πρωτεργάτες της A.J.C. ήταν ο περιβόητος …φιλάνθρωπος τραπεζίτης Ιακώβ Σήφ (Jacob Schiff), μια από τις κολώνες του Σιωνισμού από το 1880 ως το 1920. Ήταν ο Γερμανοαμερικανοεβραίος “ευπατρίδης” που είχε χρηματοδοτήσει τους Ιάπωνες στον πόλεμο του 1904/05 εναντίον της Ρωσίας καθώς και αυτός που είχε δανείσει όλους σχεδόν τους εμπολέμους στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, πλήν του Τσάρου φυσικά τον οποίο είχε ορκιστεί να ανατρέψει.  Αιτία ήταν δήθεν κάποια πογκρόμ εναντίον των Ιουδαίων συμπατριωτών του ενώ μάλλον …άσχετο είναι το γεγονός ότι η τσαρική Ρωσία ήταν η μόνη χώρα που αρνιόταν πεισματικά να παραδώσει την Κεντρική Τράπεζά της σε “ιδιώτες”.    


Ο Βλαδίμηρος Ουλιάνοφ χωρίς την βοήθεια αυτού του μασονο-τραπεζικού μπλόκ των αιώνιων “ιδιωτών ομολογιούχων” θα είχε πεθάνει στην Ελβετία ως ασήμαντος κομμουνιστής συγγραφέας και η Ρώσικη επανάσταση θα είχε …αναβληθεί, αλλά αυτό είναι άλλο …Κεφάλαιο.  Πριν τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Ιακώβ Σήφ ήταν από τους ελάχιστους θνητούς που είχαν κληθεί από την Αυτού Βρωμερότητα τον αρχιμασόνο Βασιλέα της Σιτεμένης Αλβιόνος σε ιδιωτική ακρόαση.  Είμαι σίγουρος ότι οι δύο σεβ. μ. δ. κουβέντιασαν περί ειρήνης και …φιλανθρωπίας.  Οι πολύ προχωρημένοι ας ψάξουν την λέξη צדקה‎ (tzedakah) στην Καμπάλα.  Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη βρώμη.

Ο Δρ. Άκερμαν λοιπόν ενώ είναι κάμποσα χρόνια στην SKA (μετέπειτα Credit Suisse) χάνεται μυστηριωδώς από το τραπεζικό σκηνικό για 6 χρόνια (;) και το ‘96 επανεμφανίζεται ως μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της Deutsche Bank. Μέσα σε 6 χρόνια καταφέρνει και γίνεται πρόεδρός της. Είναι μεταξύ άλλων:

·         Second Deputy Chairman of Siemens AG
·        
Non Executive Director of Shell
·        
Visiting professor of Finance at the London School of Economics
·        
Visiting professor at the Johann Wolfgang Goethe University
·        
President of the Board of Trustees of the St. Gallen Foundation for International Studies
·        
President of the Board of Patrons of the Institute for Corporate Culture Affairs
·        
Chairman of the Board of Directors of the Institute of International Finance (Ι.Ι.F.)


Όση σχέση έχω εγώ με την Ψαλτική άλλη τόση έχει ο Άκερμαν με την φιλανθρωπία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.  Αρχιτοκογλύφος και διαπλεκόμενος με δίπλωμα είναι ο βρωμιάρης και άμεσα υπεύθυνος για πολλές αυτοκτονίες, φτώχεια, μόλυνση του περιβάλλοντος, τοπικές εξεγέρσεις, και πολύ ανθρώπινο πόνο.  Όμως είναι απλό διοικητικό στέλεχος και έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι κρύβονται πίσω του ως μέτοχοι.Δύο λογάκια για το “ίδρυμα” που διοικεί αυτός ο χαφιές είναι απαραίτητα: H Deutsche Bank ιδρύθηκε το 1870 στο Βερολίνο. Μετά τον οργανωτικό ρόλο που έπαιξε για το γερμανικό κεφάλαιο στην δημοκρατία της Βαϊμάρης, το 1933 ο Χίτλερ την εντάσσει στον οικονομικό πλάνο του καθεστώτος. Οι Εβραίοι μεγαλομέτοχοι τρώνε σούτ και η τράπεζα αρχίζει τις κοινωφελείς επενδύσεις όπως την χρηματοδότηση της Γκεστάπο, τα στεγαστικά δάνεια σε στρατόπεδα συγκέντρωσης όπως το Άουσβιτς και τα βιομηχανικά δάνεια σε εργοστάσια θανάτου όπως η I.G. Farben.  Το μαγαζί πρωταγωνιστεί στην “Αριανοποίηση” των εβραϊκών επιχειρήσεων, στον οργανωμένο “δανεισμό” των περιουσιών που είχαν διατάξει κάποιοι.  Η Deutsche Bank είναι ο ναζιστικός οργανισμός που “διαχειρίζεται” τις τράπεζες των κατεχομένων χωρών μεταξύ των οποίων και την “δική” μας Εθνική και μέσω αυτών καταληστεύει τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της κάθε χώρας.  Όπως βλέπουμε οι “δεσμοί” των δύο αυτών εγκληματικών οργανώσεων (Deutsche και Εθνικής) είναι ιστορικοί αλλά πάντα σε βάρος του Έλληνα πολίτη και του τριτοκοσμικού κράτους του. Ό,τι έκαναν στους Εβραίους έκαναν και στη χώρα μας οι Ναζί. Με μια μεγάλη διαφορά: Μετά τον πόλεμο οι πλούσιοι Εβραίοι πήραν πίσω όλα όσα έχασαν ΜΕ ΤΟΚΟ ενώ εμάς αντί να μας αποζημιώσουν, οι παλαιοναζί μας πήραν και τα υπόλοιπα.

Με την λήξη του πολέμου οι σύμμαχοι σπάνε την Deutsche Bank σε 10 κομμάτια και επιστρέφουν έντοκα τις μετοχές της στους αρχικούς ιδιοκτήτες.  Το εβραιοαμερικάνικο χρήμα πέφτει άφθονο και ώ του θαύματος, η Γερμανία και η Deutsche Bank …αναγεννιούνται από τις στάχτες τους! Την ίδια στιγμή, η Ελλάδα ρίχνεται ακόμα πιο βαθιά στη φωτιά. Η σπασμένη σε τεμάχια εβραϊκή Λερναία Ύδρα της Ντόιτσε επανασυναρμολογείται σταδιακά και ύπουλα, αναλαμβάνοντας την συνέχιση αυτού που είχαν ξεκινήσει τα σβαστικοφόρα ζώα του νάνου Χίτλερ.  Σε χρόνο ρεκόρ η εβραιοναζιστική τράπεζα όχι μόνο ανακάμπτει αλλά γίνεται παγκόσμια δύναμη. 

Όμως υπάρχουν κάποιοι που αμφισβητούν γενικά τα θαύματα και ειδικά το οικονομικό “θαύμα” της Ντόιτσε.  Ανάμεσα στο 2001 και το 2007 η τράπεζα των εβραιοναζί χαφιέδων εκτίθεται σε ένα σκάνδαλο παρακολουθήσεων.  Μη μπορώντας να αντιμετωπίσει την κριτική των “εχθρών” της με επιχειρήματα, έχει αναθέσει στην εσωτερική υπηρεσία ασφαλείας της να τους κατασκοπεύει και να συλλέγει στοιχεία σε βάρος τους. Η λίστα “αντιφρονούντων” που έχει φτιάξει η Ντόιτσε δεν διαφέρει σε τίποτα από εκείνες που έχουν τα απολυταρχικά καθεστώτα.  Το “φιλανθρωπικό” ίδρυμα του Άκερμαν έχει δημιουργήσει μια μικρή Gestapo πίσω από τα γκισέ.   Φυσικά το εκτελεστικό γουρούνι ακόμα και μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου παραμένει στην θέση του και δεν παραιτείται ενώ το ‘09 η τράπεζα βγάζει μια περίεργη ανακοίνωση.  Συγκεκριμένα λέει ότι η διοίκηση της τράπεζας έμαθε για …πιθανές παραβιάσεις των εσωτερικών διαδικασιών της τα παρελθόντα έτη. Ότι ανέθεσε αμέσως στην Cleary Gottlieb Steen & Hamilton (μια εταιρεία αμερικανοεβραίων δικηγόρων- τι σύμπτωση!) να διεξάγει …ανεξάρτητη έρευνα για την υπόθεση ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσε την Ομοσπονδιακή Αρχή Χρηματοπιστωτικής Εποπτείας (BaFin).  Η ιδιωτική εταιρεία βρήκε 4 περιστατικά που εγείρουν νομικά ζητήματα που όμως όλα είχαν προκύψει από δραστηριότητες “εξωτερικών συνεργατών” ενώ η υπηρεσία ασφαλείας της τράπεζας αλλά και το Δ.Σ. της δεν είχαν καμία γνώση ή ανάμιξη σε αυτά. Ο εισαγγελέας και οι οικονομικές αρχές δέχτηκαν το πόρισμα και η υπόθεση έκλεισε (σίγουρα με κάποιες σοβαρές χρηματικές αποζημιώσεις στα μουλωχτά).  Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του κουκουλώματος, μάλλον χάνουμε την ώρα μας εδώ.  Απ’ ό,τι φαίνεται η Deutsche Bank έχει ξαναγράψει μόνη της όλη την Ποινική Δικονομία και έχει αναλάβει …ex officio ορισμένες από τις δραστηριότητες του Ομοσπονδιακού κράτους.      Εννοείται ότι τα κατορθώματα αυτού του φιλανθρωπικού κολοσσού έχουν και συνέχεια.  Η Deutsche Bank ήταν μία από τις σημαντικότερες κινητήριες δυνάμεις πίσω από την φούσκα με τα ενυπόθηκα δάνεια (CDO) της αμερικάνικης αγοράς. Μάλιστα σύμφωνα με την επιτροπή έρευνας της Γερουσίας ακόμη και όταν η αγορά κατέρρεε το 2007 και ο κορυφαίος τρέιντεράς της περιέπαιζε την αγορά των CDO και στοιχημάτιζε σε βάρος μερικών από αυτά, η ίδια η τράπεζα συνέχιζε να πουλάει τα σκάρτα CDO στα κορόιδα που αποκαλούνται “επενδυτές”.  Για όλα αυτά και για την συμμετοχή του στην αποικιοποίηση της Ελλάδας, ο αξιότιμος κ. Άκερμαν έχει κανονιστεί να αποχωρήσει τιμητικά από την τράπεζα στα τέλη του ’12 ώστε να είναι ελεύθερος να διαφύγει στο εξωτερικό αν τύχει και “στραβώσει” η ευρωπαϊκή κατάσταση.


Το άγιο τραπεζικό σύστημα των εμπόρων του τόκου και των μακελάρηδων των προβατο-λαών παρόλο που είναι υπεύθυνο για όλα σχεδόν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης σήμερα, έχει φροντίσει για το σβήσιμο των ιχνών. Θεωρητικά πάντα, γιατί το χρήμα σε μεγάλες ποσότητες δεν μπορεί να κρυφτεί.  Ο θεσμός της ανώνυμης εταιρείας με μετοχές, οι χρηματαγορές της αλλαξοκωλιάς, το δίκτυο των φορολογικών παραδείσων, οι εταιρείες συμμετοχών, η ουσιαστική αδιαφάνεια των μετοχολογίων, οι πανταχού παρόντες αχυράνθρωποι, ο έλεγχος και το πνίξιμο της πληροφορίας σε όλα τα επίπεδα των ΜΜΕ, η καταπάτηση ή η μη εφαρμογή των νόμων από αστυνομικές και δικαστικές αρχές, η έννοια-μαστίχα του “κρατικού συμφέροντος” και η ανεξέλεγκτη διαφθορά των πολιτικών, είναι μερικές από τις “επιεικείς” πτυχές του συστήματος.  Πίσω από αυτές υπάρχουν οι αθέατες μοχθηρές πτυχές: οι μυστικές υπηρεσίες, το οργανωμένο έγκλημα και οι “τρομοκρατικές” οργανώσεις.  Όποιος έρχεται για οποιονδήποτε λόγο σε σύγκρουση με τον πυρήνα του τοκογλυφικού συρφετού, είναι θέμα χρόνου να αντιμετωπίσει κάποια ή όλες τις ταξιαρχίες θανάτου που αυτός διοικεί. Και αν κάποιοι νομίζουν ότι αυτός ο εγκληματικός οργανισμός έχει κάποιες “αρχές” πλανιέται οικτρά. Η ιστορία έχει δείξει ότι με τον ίδιο τρόπο που εκτελεί αντιπάλους και ισοπεδώνει εμπόδια, θυσιάζει και “καταναλίσκει” τους συνεργάτες του. Η μόνη αρχή είναι αυτή της προστασίας της κορυφής της πυραμίδας. Η απόλυτη ασυλία του πανεπόπτη οφθαλμού.  Όμως ακόμα κι έτσι, η ταυτοποίησή του είναι πιο εύκολη από ό,τι νομίζει ο πολύς κόσμος. 


Ο Δρ. Ιωσήφ Άκερμαν, αυτός ο πανίσχυρος αλήτης που παριστάνει τον μεγαλόψυχο ευεργέτη και συνομιλεί με πρωθυπουργούς λες και είναι υπάλληλοί του δεν είναι παρά ένας άθλιος βαλές, ένα χρυσοπληρωμένο στέλεχος. Ποιοί είναι οι κρυφοί ιδιοκτήτες της Deutsche Bank;  Αν μπούμε στο μετοχολόγιό της θα δούμε ότι δεν υπάρχει βασικός μέτοχος και όμως οι θεσμικοί έχουν το 75 %. Ελάχιστοι έχουν ποσοστά πάνω από το 3 % που είναι το όριο κοινοποίησης συναλλαγών.  Και φυσικά δεν υπάρχουν ιδιώτες μεγαλομέτοχοι αλλά μόνο εταιρείες και οργανισμοί.  Αυτό βέβαια είναι μια μαγική εικόνα. Καμιά ανώνυμη εταιρεία δεν διοικείται από το υπερπέραν από απόκοσμες οντότητες. Πίσω από τα διοικητικά συμβούλια, τις επιτροπές, τα στελέχη και τους υπεράκτιους ομίλους, βρίσκονται φυσικά πρόσωπα, με ονόματα, διευθύνσεις και ΑΦΜ.


Πάμε λοιπόν στους δύο μεγαλύτερους μετόχους:  είναι η γνωστή μας BlackRock Inc. με 5,14 % και η Credit Suisse με 3,86 %. Τα στοιχεία είναι του …2010 αφού η τράπεζα είναι τόσο απορροφημένη από το φιλανθρωπικό της έργο, ώστε δεν έχει χρόνο για να ανανεώσει τις μετοχικές σελίδες της.  Άλλωστε οι αληθινοί φιλάνθρωποι είναι οι …αφανείς φιλάνθρωποι. Πίσω από την BlackRock Inc. είναι η PNC Inc. πίσω από αυτήν είναι ένα κάρο εταιρείες και αμοιβαία κεφάλαια και πίσω από αυτές άλλες εταιρείες και άλλα αμοιβαία και πάει λέγοντας ώσπου να χαθεί όχι μόνο η μπάλα αλλά και το γήπεδο.Το ίδιο συμβαίνει και με την Credit Suisse.  Ανοίγεις μια σειρά από κούκλες μπαμπούσκα που συνήθως τελειώνει σε κάποιον αχυράνθρωπο. Όμως κάπου μέσα στο σκοτάδι τα πακέτα αυτά των διασκορπισμένων μετοχών καταλήγουν στα χέρια κάποιου ο οποίος παίρνει αποφάσεις χωρίς να φαίνεται πουθενά. Ο πληρεξούσιος δικηγόρος μιάς ή περισσοτέρων υπεράκτιων εταιρειών είναι συνήθως αυτός που ανακοινώνει με ένα απλό μέηλ τις αλλαγές στελεχών στα Δ.Σ. καθώς και την γενική οικονομική πολιτική των ιδρυμάτων. Τα μέλη των Δ.Σ. το καθένα ατομικά συμμετέχει σε κάμποσες “ενώσεις” , “οργανισμούς” και “ινστιτούτα”.  Αυτά τα κλειστά κλάμπ έχουν συνήθως οικονομικοτεχνικούς προσανατολισμούς αλλά μπορούν να ασχολούνται με την …τέχνη ή την …εκκλησιαστική μουσική.  Πρόκειται για κελύφη που εξυπηρετούν την μετάδοση εξειδικευμένων εντολών και την άμεση επαφή για την αντιμετώπιση επειγόντων καταστάσεων του μάνατζμεντ. Υπάρχουν χιλιάδες τέτοια νόμιμα κελύφη και η πείρα λέει ότι θα πρέπει να υπάρχουν και τουλάχιστον μερικά παράνομα.

Γιατί άραγε το πιό δύσκολο να βρεις σε επίσημη ιστοσελίδα τράπεζας είναι το μετοχολόγιο;  Για ποιο λόγο κρύβουν ακόμα και τα ονόματα των αμοιβαίων κεφαλαίων εκείνοι που είναι κρυμμένοι από πίσω τους;  Ποιος εμποδίζει την ορθή λειτουργία των Νόμων και των Συνταγμάτων, ληστεύει τα έθνη, δημιουργεί ταραχές και ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις;

Πάρα πολλοί ιδιώτες (μεταξύ των οποίων και ο γράφων) φώναζαν εδώ και αρκετά χρόνια για την χρεωκοπία που ερχόταν. Οι τράπεζες με τους χρυσοπληρωμένους τρεϊντεράδες, στατιστικολόγους και αναλυταράδες τους δεν την είχαν δεί; Και αν την είχαν δεί γιατί δεν έκαναν αντιστάθμιση κινδύνου με τα τόσα παράγωγα προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά;  Μήπως όμως έκαναν αντιστάθμιση στα μουλωχτά με υπεράκτιες εταιρείες; Μήπως τώρα διπλασιάζουν τα κέρδη τους με την Υπερκομπίνα της “Κρίσης” υποχρεώνοντας τους φορολογούμενους να “ανακεφαλαιοποιήσουν” τα μπουρδέλα τους; Μήπως πάνε να τριπλασιάσουν την μπάζα τους παίζοντας και το σενάριο της δραχμής; 

Όπως και να έχει οι τραπεζίτες είναι ένοχοι.  Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι το εάν πρόκειται για βαριά αμέλεια ή για δόλο.  Μόνο που για να αποδειχθεί το μέγεθος της ΠΟΥΣΤΙΑΣ που έπαιξαν στη χώρα χρειάζεται να ανοίξουν όλοι οι κρυφοί λογαριασμοί τους.  Ψηφίζω δόλο και βάζω το κεφάλι μου στοίχημα ότι οι περισσότεροι έγιναν ζάπλουτοι από την χρεωκοπία του τόπου τον οποίο έχουν το θράσος να αποκαλούν “πατρίδα” τους.

Μήπως η λύση στην παγκόσμια κρίση είναι η μονομερής ταυτόχρονη διαγραφή του επαχθούς χρέους όλων των χωρών του πλανήτη; Μήπως χρειάζεται αναδρομική φορολόγηση των υπεράκτιων εταιρειών στις χώρες που κάνουν εισόδημα ή στις οποίες έχουν περιουσία;  Μήπως είναι μονόδρομος η κρατικοποίηση όσων τραπεζών έχουν υπερβολικά ανοίγματα και η παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων για τις ζημιές που προκλήθηκαν λόγω ριψοκίνδυνων και παράτυπων πρακτικών;   Δυστυχώς προϋπόθεση όλων των ανωτέρω είναι η λειτουργία της δημοκρατίας και η ετοιμότητα του τμήματος του κρατικού μηχανισμού που έχει ως έργο την προστασία των πολιτών και των ελευθεριών τους.  Για την ώρα το μόνο που λειτουργεί άψογα είναι η βιομηχανία του ψέματος και οι ειδικές κατασταλτικές δυνάμεις. 


(ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ Δ΄ ΜΕΡΟΣ)

 

Τα μπινελίκια ρίχτηκαν από τον

 mavrifatria

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *