Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:51 - 26/08/2011

Μαλώνουν για το λιμενικό σε μια πτωχευμένη χώρα!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αναζητείται συναίνεση στο υπουργικό συμβούλιο
Η χώρα έχει πτωχεύσει, το Ελσίνκι δεν υποχωρεί από τις αξιώσεις του για εγγυήσεις, διάφορες περιοχές έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των πυρκαγιών που εξακολουθούν να μαίνονται και η κυβέρνηση εμφανίζει μια εικόνα εσωτερικού σπαραγμού, με αιχμή του δόρατος την… αρμοδιότητα για το λιμενικό!

Η παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης Χάρη Παμπούκη, οι διαφωνίες στα θέματα της αύξησης του ΦΠΑ και οι βολές για τον τρόπο χειρισμού των κρατικών μέσων ενημέρωσης, ανέδειξε χθες το κεφαλαιώδες πρόβλημα της κυβέρνησης, που είναι η αδυναμία να αντιληφθεί τα αυτονόητα και την ανάγκη να συντονίζονται οι υπουργοί μεταξύ τους.


Για σήμερα έχει προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη (σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times) των εκπροσώπων των υπουργείων Οικονομικών για το θέμα των εγγυήσεων και το αποτέλεσμα του προχθεσινού υπουργικού συμβουλίου ήταν η παραίτηση ενός υπουργού που είχε αναλάβει μια κρίσιμη για την οικονομία αποστολή.


Οι Financial Times γράφουν πως εκτός από τον οίκο Moody’s που επιμένει ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσεις ολοσχερώς και επισήμως πριν το τέλος του χρόνου και άλλοι παράγοντες της αγοράς εκφράζουν ανάλογες ανησυχίες, άλλά η Ελλάδα ασχολείται με τους καυγάδες στο υπουργικό συμβούλιο για το ποιος θα έχει την μια ή την άλλη αρμοδιότητα.


Ο αναλυτής του ομίλου Eurasia, Μουτγιάμπα Ράχμαν, δήλωσε πως το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι η Φινλανδία να αποχωρήσει από το δεύτερο πρόγραμμα βοήθειας της Ελλάδας και στην Ελλάδα περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε τι θα κάνει ο κ. Ραγκούσης με το θέμα των ταξί.


Η χρηματοπιστωτική εταιρία Barclays Capital αποφαίνεται ότι το θέμα των εγγυήσεων ενδέχεται να θέσει εμπόδια στη διαδικασία ανταλλαγής ομολόγων και στην Ελλάδα ασχολούμεθα με τα μυστικά κονδύλια της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης.


Η χρηματοπιστωτική εταιρεία Capital Economics, θεωρεί ότι δεν εξελίσσεται καλά το πρόγραμμα ανταλλαγής και ανακύκλωσης των ελληνικών ομολόγων που κατέχουν οι ιδιώτες πιστωτές και στην Ελλάδα κάποιοι καυγαδίζουν για τα αυτονόητα.


Χθες, η Φιλανδή υπουργός Οικονομικών Γιούτα Ουρπιλάινεν επανέλαβε ότι η στάση του Ελσίνκι για τις εγγυήσεις δεν έχει αλλάξει και εξέφρασε (και σωστά) την έκπληξή της, καθώς τα θέματα των εγγυήσεων είχαν διατυπωθεί και περιληφθεί στα πρακτικά δύο συνόδων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Αλλά στην Ελλάδα αντί να συζητούμε το γεγονός ότι έγινε αποδεκτό να περιληφθούν αυτές οι αξιώσεις στα κείμενα αυτά (και χωρίς να γνωρίζουμε αν υπήρξαν άλλες αντιπροτάσεις), ασχολούμεθα με θέματα που ΔΕΝ είναι δυνατόν να απασχολούν μια πτωχευμένη χώρα.


Όχι τίποτε άλλο, αλλά κάηκε και η συναίνεση για την παιδεία. Αποδείχθηκε πως δεν υπάρχει συναίνεση μέσα στο υπουργικό συμβούλιο…


Σοφία Βούλτεψη

elzoni.gr


http://filologos10.wordpress.com/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*