Τρίβουν τα χέρια τους οι οραματιστές της παγκοσμιοποίησης.

Διανύουμε μια περίοδο έντονων αναταραχών και πολύ σοβαρών προβλημάτων ανά την υφήλιο.Δεν γνωρίζω αν,κάποια από αυτά που όλοι μας βιώνουμε ,είναι υποκινούμενα ή κατασκευάζονται από κάπου,το μόνο που ξέρω είναι ότι όλα αυτά εξυπηρετούν κάποιο σκοπό.
Όσοι υποστηρίζουν τη νέα τάξη πραγμάτων βρίσκουν πολύ πρόσφορο έδαφος να υλοποιήσουν τάχιστα και χωρίς χρονοτριβές τα σχέδιά τους.

Η οικονομική κρίση,οι αναταραχές στις Αραβικές χώρες,οι κλιματικές αλλαγές,οι φυσικές καταστροφές και ασφαλώς τα ατυχήματα τύπου Φουκοσίμα,αποτελούν το πρόσχημα για την δημιουργία μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης που θα μας επιφέρει την »πολυπόθητη» ειρήνη και ευημερία.

Έτσι λοιπόν ο κόσμος θα σταματήσει να… πεινά γιατί τα μεταλλαγμένα τρόφιμα θα αποτελέσουν το νέο μάνα εξ΄ουρανού.

Οι πόλεμοι θα τερματιστούν γιατί η παγκόσμια διακυβέρνηση θα »εξαλείψει» κάθε είδος διαφορετικότητας και αντίδρασης από οποιονδήποτε.

Οι κλιματικές συνθήκες θα αντιστραφούν προς το καλύτερο μιας και η διαχείριση των καταστάσεων θα είναι καθολική ενιαία και παγκόσμια.

Μόνο που δεν μας λένε πως θα τα καταφέρουν όλα αυτά,μιας και πρόκειται για ουτοπιστικές και άνευ προηγουμένου φανφάρες που στο σύνολό μας πιστεύουμε γιατί έχουμε αποχαυνωθεί και αποδομηθεί.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στη νέα τάξη πραγμάτων οι αρρωστημένοι που θα διαχειρίζονται τους πάντες και τα πάντα,θα μας αντιμετωπίζουν ως πράγματα κι όχι ως ανθρώπους.

Όλα αυτά για τους »δήθεν» προοδευτικούς ακούγονται και φαίνονται συνομωσιολογικά. Απομένει να δούμε στο μέλλον αν όλα αυτά είναι αποκυήματα μιας νοσηρής φαντασίας ή εμπεριέχουν αλήθειες που δεν θέλουμε να αποδεχτούμε.

XR ART

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *