Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:11 - 22/05/2011

ΜΑΓΕΙΑ,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Ή ΚΒΑΝΤΙΚΗ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γιατί Μαγικό  και όχι Φιλοσοφικό ή  Κβαντικό Γεγονός? Ποιά νομίζεις πως είναι η διαφορά? Επειδή στην Κβαντική χρησιμοποιούν ονόματα όπως ηλεκτρόνια, φωτόνια, νετρόνια, Κβαντικά Άλματα, Κβαντικούς συσχετισμούς? Στην Μαγική τέχνη  όλα αυτά δεν ξαφνιάζουν καθόλου. Οι αρχαίοι Αλχημιστές ή Φιλόσοφοι τα γνώριζαν από πάντα. Στην πραγματικότητα η φιλοσοφία του Ζεν και η Κβαντική ελάχιστα διαφέρουν. Αν διαφέρουν. Ο κόσμος στον οποίο ζούσαν οι αρχαίοι Κινέζοι, οι Ινδιάνοι, οι Τολτέκοι, οι Σουμέριοι, οι Έλληνες φιλόσοφοι …; είναι ένας κόσμος ζωντανός, δεν είναι κόσμος αντικειμένων. Υπάρχει το Πνεύμα παντού σαν Ενέργεια διασκορπισμένη και γι αυτό μπορούσαν να μιλάνε με το Πνεύμα του αέρα, του βουνού, της φωτιάς, της πέτρας, της βροχής, της ομίχλης, των δέντρων.

Μια Ενέργεια αλληλοσυμπληρούμενη, μια δυναμική αλληλεπίδραση που βρίσκεται μονίμως σε κίνηση, δεν είναι σταθερή, στατική. τα πάντα ρέουν, αλλάζουν και κινούνται συνεχώς, «Τα πάντα ρει» Ηράκλειτος,  «Να ακολουθούμε την φυσική τάξη και να κυλάμε με το ρεύμα του Ταο» Λάο.
© Theodosia Kriketou © Ion Maggos όλα τα κείμενα αποσπάσματα από προσωπικά τους βιβλία, όλα τα δικαιώματα κρατημένα. Η  Αντιγραφή Επιτρέπεται  ΜΟΝΟ με αυτό τον σύνδεσμο
Αυτό άλλαξε στους μέσους χρόνους όταν η Καθολική Χριστιανική εκκλησία στην δύση ανέλαβε θέση ανώτατης εξουσίας – έτσι γίνεται όταν οι Άψυχοι αναλαμβάνουν εξουσία – και δεν έφτανε που αποφάσιζε έτσι αυθαίρετα από μόνη της για το πως λειτουργεί ο Πνευματικός κόσμος, μια και αυτό ήταν φαινομενικά το πεδίο δράσης της, αλλά έλεγε και στην φυσικό κόσμο τι να κάνει και πως να συμπεριφέρεται.
Το 1543 ο Νικόλαος Κοπέρνικος είχε το θράσος να προκαλέσει την εκκλησία λέγοντας πως  ο Ήλιος και όχι η Γη είναι το κέντρο του Γαλαξία. Η εκκλησία αντέδρασε σε αυτό απαγορεύοντας το βιβλίο, τον Κοπέρνικο, και κάθε κουβέντα για το θέμα. Τώρα φυσικά ο Κοπέρνικος απεδείχθη πιο έξυπνος από την εκκλησία και δημοσίευσε το έργο του λίγο πριν τον παραλάβει ο θάνατος διαφορετικά θα τον παραλάμβανε η εκκλησία που είναι το ίδιο. Να σημειώσω εδώ πως “Η Ιερά Εξέταση” σαν ίδρυμα της Καθολικής εκκλησίας Υπάρχει μέχρι Σήμερα Ενεργή και Ακμάζουσα, διατηρεί όλα τα αρχεία της,  μόνο που δεν χρησιμοποιεί την φωτιά πλέον αλλά πιο εξελιγμένες μεθόδους χειραγώγησης και νοητικού ελέγχου.
eventide.album_pic.phpa
Κάποιοι άλλοι  φιλόσοφοι όμως που υποστήριξαν αυτές της αρχές του Κοπέρνικου, είχαν άσχημα μπερδέματα με την εκκλησία. Ο Τζιορντάνο Μπρούνο επιβεβαίωσε το ότι ο Ήλιος και οι πλανήτες που υπάρχουν στον γαλαξία μας είναι ένα μόνο από αυτά τα συστήματα που υπάρχουν σε ένα απέραντο Σύμπαν. Μίλησε σχεδόν για όλες τις αρχές της σύγχρονης Κβαντικής γύρω στο 1580. Για αυτή την τρομερή βλασφημία ο Μπρούνο φυλακίστηκε επτά χρόνια από την Χριστιανική Ιερά Εξέταση – αποτελεί μέχρι και σήμερα το 2010 ενεργό τομέα της Χριστιανικής εκκλησίας- και στην συνέχεια κάηκε ζωντανός το 1600 στην πλατεία των λουλουδιών, σήμερα υπάρχει εκεί άγαλμα του.
Ο άλλος που είχε μπλεξίματα με την εκκλησία ήταν ο Γαλιλαίος, πατέρας της σύγχρονης επιστήμης επειδή ήταν ο πρώτος από τους σύγχρονους που στήριξε την επιστήμη του στην εμπειρική Παρατήρηση και στην χρήση των μαθηματικών. Είναι αυτός που επανέφερε ξανά στο προσκήνιο τον τρόπο μελέτης των αρχαίων φιλοσόφων. Τον κάλεσαν κι αυτόν φυσικά μπροστά στην Ιερά Εξέταση αλλά τη γλύτωσε με κατ οίκον περιορισμό στην ηλικία των 70 ετών μέχρι τον θάνατο του, γιατί ήταν αγαπημένος φίλος του Πάπα. Ο Γαλιλαίος σε σχέση με του δύο προαναφερόμενους είχε καλύτερες δημόσιες σχέσεις.
Επειδή οι επιστήμονες όλοι, δεν είναι καλοί ή έμψυχοι άνθρωποι, δεν καταφέρνουν όλοι να έχουν την φώτιση που είχε ο Σωκράτης, ο Πυθαγόρας, ο Ηράκλειτος, η Υπατεία, έμπλεξαν την κατάσταση ακόμη χειρότερα και από την εκκλησία. Ο Γάλλος μαθηματικός και φιλόσοφος Ρενέ Ντεκάρτ τον 17ο αιώνα  έδωσε το δυνατότερο χτύπημα στην σχέση εκκλησίας, επιστήμης. Είπε πως το Σώμα και ο Νους δεν έχουν σχέση μεταξύ τους.
Η Ύλη και το Πνεύμα είναι δύο διαφορετικά και ξεχωριστά μεταξύ τους πράγματα. Παρ όλο που πίστευε πως όλα είναι έργα του Θεού, εν τούτοις τα διαχώριζε. Αγαπούσε πολύ τα ρολόγια και έλεγε «εκλαμβάνω το σώμα του ανθρώπου σαν μηχανή» αυτό δημιούργησε την ψυχιατρική και την ψυχολογία που έγινε η μελέτη στης ψυχής που κατ αυτούς δεν υπάρχει. Εδώ η επιστήμη έγινε πιο δογματική και από την εκκλησία με αποτελέσματα πολύ χειρότερα από την Ιερά Εξέταση.
Επιστήμονες σαν τον Μάξγουελ, τον Νιλς Μπόρ, τον Νικολά Τέσλα, τον  Βέρνερ Χάιζενμπεργκ, τον Βίλχελμ Ράιχ, τον Έρβιν Σρέντινγκερ  είπαν στους ανθρώπους.

Εξερευνήστε πολύ βαθιά μέσα στην Ύλη και αυτή θα εξαφανιστεί, θα διαλυθεί σε άπειρη Ενέργεια.

Τα πάντα είναι Ενεργειακά πεδία, ακόμη και η Ύλη όπως την βλέπεις δεν υπάρχει αποτελείται από κενό χώρο που είναι γεμάτος με Ενέργεια. Το σώμα σου είναι ένα Ενεργειακό πεδίο φωτεινότητας, Μόνο η αύξηση και η ανακατεύθυνση, της Ενέργειας θα ενεργοποιήσει το δυναμικό σου.

Το ίδιο είπε και ο Πυθαγόρας, ο Ηράκλειτος, ο Παρμενίδης, ο Σωκράτης, ο Μπρούνο, η Υπατία, όλοι οι Σοφοί το ίδιο λένε.
Διάβασε Περισσότερα για την περίφημη Ενέργεια.. και ανακάλυψε, ΞΑΝΑ Ανακάλυψε τον Μαγική της κόσμο, ή Κβαντικό..!
2334108024_5af44836ff_o a


Τι είναι η Βαθμωτή Ενέργεια ?
Είναι μια λεπτοφυής ενέργεια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόλυτη θεραπεία, η για στιγμιαίο θάνατο. Είτε πρόκειται για ένα άτομο η για ολόκληρο τον πληθυσμό του πλανήτη. Η ύπαρξή της κατ αρχάς προτάθηκε με μια σειρά τεσσάρων εξισώσεων από το Σκωτσέζο Μαθηματικό James Clark Maxwell στα μέσα του 1800. Ο Nicola Tesla απέδειξε την ύπαρξη της Βαθμωτής Ενέργειας κατά το τέλος του 19ου αιώνα.
O Άλλος Κόσμος, Σκοτεινή Υλη
Το 96% του Σύμπαντος μας αποτελείται από “Σκοτεινό Υλικό που οι ειδικοί’ παραδέχονται ότι δεν ξέρουν τίποτα. Αυτό σημαίνει ότι οι ειδικοί ασχολούνται με το 4% μέσα στην απέραντη ειδημοσύνη τους. Οι πραγματικές εξηγήσεις για την μαγεία και τον σαμανισμό Δεν βρίσκονται στον “Αληθινό Κόσμο’ του 4% αλλά στον Άλλο Κόσμο του 96% !
Η Οργόνη Του Dr Wilhelm Reich
Ο Βίλχελμ Ράιχ ήταν ο πρώτος δυτικός επιστήμονας που κατάφερε να “ξαναανακαλύψει” και να τεκμηριώσει επιστημονικά την ύπαρξη αυτής της λεπτής ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που περιβάλει τα πάντα και που στην Ανατολή ήταν τόσο διαδεδομένη από τα αρχαία χρόνια, ως “Πράνα” στην Ινδία, και “Τσι” στην Κίνα. Οι ανακαλύψεις του άνοιξαν την πόρτα στην εμφάνιση νέων επιστημονικών κλάδων, όπως η Βιοτρονική ή Οργοτρονική.
Οι Ομφαλοί Της Γης
Στους αρχαίους λαούς ο ομφαλός ήταν απαραίτητος για την δημιουργία του πολιτισμού και της θρησκείας , γιατί ξεχώριζε τον ασφαλή ! ανθρώπινο κόσμο από τον επικίνδυνο ! κόσμο των φυσικών δυνάμεων. Εντοπίζοντας και μαρκάροντας της Γή, όπως νόμιζε ο κάθε λαός, ήλπιζε να χαρτογραφήσει τον κόσμο και να τον ελέγξει. Διασημότερος όλων ο Ομφαλός των Δελφών.
Furnace_by_Aexiona
Ενέργεια Από Το Ενεργό Κενό
O James Clerk Maxwell (13 Ιουνίου 1831 – 5 Νοεμβρίου 1879) ήταν ένας Σκοτσέζος θεωρητικός φυσικός και μαθηματικός. Ο κατά γενική παραδοχή πατέρας του ηλεκτρομαγνητισμού. Τι έλεγε?
Σε μια άδεια κούπα του τσαγιού υπάρχει αρκετή ενέργεια για να βράσει όλους τους ωκεανούς του πλανήτη
Ουσιαστικά για κάθε watt που παράγουμε με τους γνωστούς τρόπους χάνουμε μερικά τρισεκατομμύρια !!!
Αρμονική 33, 288, 695
Ο Νεοζηλανδός  Bruce Cathie, Ανάφερε ότι ο μόνος τρόπος να ταξιδεύσει κανείς τις τεράστιες αποστάσεις του σύμπαντος είναι να ελέγξει η να αλλάξει την δομή του ίδιου του χώρου – αλλάζοντας το χωροχρονικό μάτριξ το οποίο μας δίνει την ψευδαίσθηση της μορφής και της αποστάσεως.
Η μέθοδος να το πετύχει κανείς βασίζετε στην αλλαγή των συχνοτήτων πού ελέγχουν τους κύκλους ύλης-αντιύλης που κυβερνούν την αντίληψή μας της θέσεως στο χωροχρονικό συνεχές. Ο ίδιος ο χρόνος είναι γεωμετρικός «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύραν» …; Εάν μπορέσουμε να χειριστούμε τον χρόνο όλο το σύμπαν είναι διαθέσιμο σε εμάς !!!
Όχι Η Επιστήμη, Οι Ελληνες Φιλοσόφοι …;
Σταμάτα μια στιγμή και σκέψου. Το πανέμορφο γυαλιστερό κόκκινο αυτοκίνητο που χρυσοπλήρωσες με τόσες στερήσεις είναι απλά ένα Κενό. Το ίδιο και το σπίτι που μένεις, τα έπιπλα σου, τα φιρμάτα ρούχα σου όλα είναι ένα κενό, ένα Ενεργειακό κενό. Ολόκληρος ο κόσμος που ζούμε είναι ένα Ενεργειακό Κενό πεδίο, ένας ωκεανός άπειρων Ενεργειακών πιθανοτήτων. Εσύ ποιά επιλογή έκανες? Τι κόσμο έχεις φτιάξει?
O Malet, Οι Αρχαίοι Έλληνες, Η Διττότητα Του Χρόνου !
Ο Γάλλος Φυσικός Δρ. Jean Pierre Garniet Malet παρουσιάζει μια πρόσφατη επιστημονική ανακάλυψη για την υφή του Χρόνου που αλλάζει την κατανόηση μας για το Σύμπαν και την Ζωή. Λύνει τα πολλαπλά παράδοξα της σύγχρονης επιστήμης και επιπλέον μας οδηγεί στην ισορροπία της φυσικής και ψυχικής μας υγείας. Πέρα από αυτά, μας αποδεικνύει πως οι πολύ αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πολύ καλά αυτή την πραγματικότητα για τον Χρόνο και την είχαν κωδικοποιήσει στην γλώσσα μας

http://miastala.com

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*