11:21 - 19/02/2013

Μήπως οι Ράβδοι του Θεού χτύπησαν την Ρωσία και την Κούβα;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η κάλυψη των δυτικών ΜΜΕ, που προωθήθηκε από τους αυτό-αποκαλούμενους «ειδικούς μετεωριτών» που μιλάνε για ένα φανταστικό χτύπημα μετεωρίτη στην περιοχή των Ουραλίων της Ρωσίας, ενώ προσπαθούν να αγνοήσουν την δεύτερη ίδια καταστροφή στην Κούβα; που συνέβη λίγες ώρες αργότερα.

Ένα ζευγάρι μετεωριτών, το κάθε ένα λαμπρότερο από τον Ήλιο, δεν έχουν ποτέ καταγραφεί σε όλη την ιστορία. Προφανώς τα μεγέθους λεωφορείου αντικείμενα που έπεσαν από τον ουρανό είναι ανθρώπινες κατασκευές και όχι τέρατα της φύσεως.

Αν και είναι νωρίς για τελικά συμπεράσματα, ένα σενάριο μπορεί να εξηγήσει την διπλή καταστροφή, και αυτό είναι η ελεύθερη πτώση από μια τροχιακή πλατφόρμα των ΗΠΑ φορτωμένη με God Rods. Σημαίνει τον κινητικό βομβαρδισμό με βλήματα αδρανείας του Project Thor.

Οι Ράβδοι του Θεού: Τα God Rods είναι τα υπέρτατα bunker busters, τα οποία χτυπάνε με Εωσφορική δύναμη παρά το όνομα τους, που προήλθε αναμφίβολα από το αποκαλυπτικό σώμα της Air Force Academy. Για να προετοιμάσουν μια επίθεση με God Rods στα σκληρυμένα πυρηνικά καταφύγια στο Ιράν, ένα διαστημικό όχημα διπλού διαμερίσματος θα τοποθετούνταν σε χαμηλότερη της γεωστατικής τροχιάς κοντά και πάνω από την Κασπία θάλασσα.

Οι ράβδοι του θεού είναι ράβδοι απεμπλουτισμένου ουρανίου μέσα σε ένα κεραμικό αφρώδες περίβλημα, που αποφεύγει την εξάτμιση του στην φάση της επανεισόδου στην γήινη ατμόσφαιρα. Οι ράβδοι DU στηρίζονται στην επιτάχυνση της βαρύτητος στο να φτάσουν υπερηχητικές ταχύτητες στην σχεδόν κάθετη τροχιά τους. Με την πρόσκρουση στην επιφάνεια της γης, το κεραμικό περίβλημα γίνεται σκόνη, ενώ το DU γίνεται μία ερυθροπυρωμένη υγρή φωτιά που καίει μέσα από τους βράχους και το τσιμέντο.

Γινόμενο σκόνη και αέριο το απεμπλουτισμένο ουράνιο θα αναφλέξει τον αέρα μέσα στο bunker η το τούνελ αναγκάζοντας την οροφή να καταρρεύσει. Μια δοκιμαστική πτώση της Ράβδου του Θεού προκάλεσε την σεισμική έκρηξη και καταστροφή του Ιρανικού πυρηνικού εργαστηρίου τον περασμένο Ιανουάριο.

Τι συμβαίνει; Ένα πρόβλημα πάντως με την γεωστατική τροχιά, είναι το τεράστιο βάρος των κανίστρων των Ράβδων του Θεού πάνω στο διαστημικό όχημα. Με τον παραμικρό λάθος στον υπολογισμό της τροχιακής ροπής, η πλατφόρμα των διαστημικών όπλων πέφτει σε ελεύθερη πτώση. Πέφτοντας προς την γη σε μια ταλαντούμενη παραβολική τροχιά, οι αστρο-στρατιώτες πάνω στην οπλική πλατφόρμα πρέπει να αποσυνδέσουν την πλατφόρμα των όπλων από το σκάφος διοικήσεως.

Πιστεύουμε ότι το πλήρωμα μπήκε σε διασωστική λέμβο, ήταν η μπλε τροχιά που φάνηκε στο San Francisco και έπεσε στην θάλασσα. Η τύχη τους ποτέ δεν θα αποκαλυφθεί στο κοινό, παρόλες τις φωνασκίες των ΗΠΑ ότι είναι μια δημοκρατία με διαφάνεια πληροφορήσεως σε αντίθεση με τις κακές δικτατορίες.

Μόλον ήταν η πλατφόρμα τω όπλων που χτύπησε τα Ουράλια, μια περιοχή με ντουζίνες ερευνητικών πυρηνικών αντιδραστήρων γύρω στην περιοχή πυρηνικών όπλων του Chelyabinsk και τον μεγάλο πυρηνικό αντιδραστήρα του Ekaterinaberg.

Εκτός του τραυματισμού 1.400 ανθρώπων, κυρίως από τζάμια που σπάσανε από το σπάσιμο του φράγματος του ήχου, οι εξατμισμένοι ράβδοι του απεμπλουτισμένου ουρανίου θα προσθέσουν περισσότερη ραδιενέργεια στην ατμόσφαιρα, που είναι ήδη μολυσμένη από την Fukushima , και θα επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο το Σιβηρικό περιβάλλον, που είναι ήδη ραδιενεργό από προηγούμενα τέστ στρατηγικών Σοβιετικών όπλων.

Εάν η το όχημα της USAF είχε κτυπήσει έναν από τους πολλούς επίγειους αντιδραστήρες έρευνας, η κάποιο σιλό πυραύλων στα Ουράλια, σίγουρα θα είχαμε μια θερμοπυρηνική ανταλλαγή μεταξύ της Ρωσίας και της Αμερικής. Τα αντίποινα των Ρώσων θα είχαν καταστρέψει κάθε Αμερικανική βάση παγκοσμίως και τις περισσότερες πόλεις στην Αμερική.

Το εφησυχάζον και ανήθικο αμερικανικό κοινό ανέχθηκε το μυστικό πρόγραμμα διαστημικών όπλων και έτσι δεν θα έχει λόγο για καταγγελία για την απώλεια των εκατοντάδων εκατομμυρίων ή περισσότερων ζωών μέσα στην επικράτειά τους. Ο υπόλοιπος κόσμος, βέβαια, δεν θα ήταν τόσο επιεικής προς τις ΗΠΑ για την ενεργοποίηση ενός Αρμαγεδδώνα.

Όσον αφορά το επιθετικό ευαγγελικό σώμα των αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, φαίνεται ότι η απώλεια του παιχνιδιού τους, σημαίνει ότι ο Θεός πρέπει να είναι από την άλλη πλευρά της Ράβδου.

Άρθρο του Yoichi Shimatsu exclusive to Rense.com

ΠΗΓΗ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Η φαντασία είναι γέφυρα με τους δαίμονες ….

  2. Κατι καλο θα εννοεις αν εισαι ελλην και κατι κακο αν εισαι εβραιοδουλος…
    Τι εισαι;

  3. δηλαδη επεσε ο δορυφορος λογω ατυχηματος η απο καποιος εκει εξω;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*