Λίβυοι αντικαθεστωτικοί εισέβαλαν στην πρεσβεία της Λιβύης στην Αθήνα

Λίβυοι αντικαθεστωτικοί εισέβαλαν στην πρεσβεία της Λιβύης στην Αθήνα

Ομάδα Λίβυων και Ελλήνων λιβυκής καταγωγής διαδηλωτών κατέλαβε το μεσημέρι στην πρεσβεία της Λιβύης στο Παλαιό Ψυχικό. Οι διαδηλωτές, που πανηγύριζαν για την κατάληψη του μεγαλύτερου μέρους της Τρίπολης και κρατώντας σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα κατά του Καντάφι εισέβαλαν στην πρεσβεία. Κατέστρεψαν αντίγραφα από το “Πράσινο Βιβλίο” του Καντάφι, έγραψαν συνθήματα σε τοίχους, ξήλωσαν την ταμπέλα της πρεσβείας και κατέβασαν την ως τώρα επίσημη σημαία της χώρας, υψώνοντας στη θέση της τη σημαία του Μεταβατικού Συμβουλίου.

Ο πρέσβης δεν βρισκόταν στο κτίριο και ο πρόξενος δεν έφερε καμία αντίσταση στους διαδηλωτές, ούτε ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας, η οποία δεν έχει δικαίωμα επέμβασης στο εσωτερικό πρεσβειών ξένων χωρών. Στο χώρο παραμένουν συγκεντρωμένα περί τα 25 άτομα.
Ελευθεροτυπία

http://greeknation.blogspot.com/2011/08/blog-post_9439.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *