Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:35 - 27/02/2012

Κύριε Οικονομολόγε του Μνημονίου..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Κύριε οικονομολόγε του μνημονίου,
βλέπω πολλούς αριθμούς στην οθόνη σας να χορεύουν, νούμερα πολλά ….να καταδιώκουν άλλα … νούμερα.
Ως προς τα νούμερα, ούτε καν θα μπω στον κόπο να επαληθεύσω κάτι απ’ όσα γράφετε.
ΣΥΜΦΩΝΩ , πάει τελείωσε , έχετε απόλυτο δίκιο !

Υπήρχαν βέβαια computer στο υπουργείο Οικονομικών μας και σε άλλα σπάταλα υπουργεία μας από 15ετίας τουλάχιστον.
Στρατιές οικονομολόγων που πληρώθηκαν αδρά μπαινόβγαιναν εκεί μέσα. Κι από υπερωρίες , άλλο τίποτε.
Γιατί ανακάλυψαμε τώρα κύριε ότι, η γη δεν είναι επίπεδη ;
Εσείς αλήθεια δεν παρακολουθούσατε τις τροχιές σύγκλισης των οικονομιών στην Ευρώπη ;
Εμένα ήταν άλλη η δουλειά μου βλέπετε ……..λυπάμαι που δεν μπόρεσα να βοηθήσω….

Τυγχάνω ξέρετε ιδιοκτήτης ενός κοπρίτη και εάν τον εγκαταλείψω κάπου μέσα στη νύχτα, αν τον αφήσω νηστικό και ψοφήσει, έρχεται ο νόμος και με τσακίζει. Αρκεί μια καταγγελία. Ούτε καν θα με ρωτήσουν τι έσοδα έχω και τι περικοπές έχω υποστεί…..
Αν ο σκύλος μου αφοδεύσει σε ακατάλληλο σημείο και δεν το πάρω χαμπάρι, ο νόμος επίσης θα με τιμωρήσει…….
Είδατε πόσο πολιτισμένοι είμαστε ……με τους σκύλους ;

Κι ενώ ισχύουν όλα αυτά για τα υπέροχα κατοικίδια, κυκλοφοράνε στους δρόμους Έλληνες πεινασμένοι, ρακένδυτοι, παγωμένοι κι άστεγοι, παιδιά νηστικά, κι όλα αυτά επειδή προφανώς ΔΕΝ είμαστε αρκούντως πολιτισμένοι με τους ανθρώπους !

Την ίδια στιγμή επιβάλλονται ατέλειωτα οικονομικά μέτρα εναντίον σύννομων ανθρώπων, επί της βάσεως των νέων ορθών μαθηματικών υπολογισμών σας, μέχρι βέβαια να τους φθάσουμε στο σημείο να νοιώσουν εγκαταλελειμμένοι σκύλοι !
Να δείτε που τότε θα επέμβει η Δικαιοσύνη με βάση τις κείμενες διατάξεις για τους …. σκύλους.

Τι θέλετε κύριε, να καθόμαστε να κοιτάμε επί μακρόν τα σοφά σας νούμερα ;

Έχουμε 2012 κύριε, δεν έχουμε μεσαίωνα .
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ επειδή δεν σας βγαίνουν τα νούμερα στα computer.

Είναι δύσκολο να το ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ να ακούσει η υφήλιος, αφήνοντας στην άκρη επιτέλους τις επικοινωνιακές μεθοδεύσεις, τους εκβιασμούς, τις υψηλές θεωρίες, τα ποσοστά και τα greek statistics ;

Ενασχολείστε περιπαθώς με την μπουκιά άρτου της ανίσχυρης μάζας και δεν τολμάτε να ασχοληθείτε με τους ισχυρούς παράνομους, οι οποίοι δρούν ανενόχλητοι και υπό πλήρη κάλυψη.
Μιλάω για τους διεθνείς κερδοσκόπους, τους οικονομκούς δολοφόνους, τους καταθέτες μαύρου χρήματος σε ξένες τράπεζες, τους ύποπτους οίκους αξιολόγησης, τα καρτέλ και τους πάσης φύσεως καρχαρίες των αγορών.

Τι προβλέπει η αριθμολογία σας για αυτούς κύριε ;
Διότι για μας τους πολλούς έχετε προβλέψει ότι, ενδεχομένως να καταστραφούμε.
Παρακαλώ πολύ να με συγχωρέσετε για το έντονο ύφος .
Απλά, δεν αντέχω να βλέπω να απειλούνται, να καταπατώνται και να θυσιάζονται ουσιώδεις ανθρώπινες αξίες στον βωμό των ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ του χρήματος και των αγορών, ούτε τώρα, ούτε πριν από 2 χρόνια, ούτε ποτέ στο μέλλον.

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*