Κοσμογονική ανακάλυψη: Οι λευκές πυραμίδες της Ανταρκτικής (vid)

Στην ανακάλυψη τριών αρχαίων πυραμίδων στη σκεπασμένη από πάγο, ήπειρο της Ανταρκτικής, οδηγήθηκε ομάδα οκτώ επιστημόνων και ερευνητών από την Αμερική και την Ευρώπη, σύμφωνα με το euronews.

Το ερώτημα που παραμένει όμως, είναι αν οι πυραμίδες αποτελούν τεχνητή ή φυσική κατασκευή.

Οι πρώτες αναφορές σχετικά με τις πυραμίδες εμφανίστηκαν στα δυτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης πριν ένα χρόνο. Εύλογα δημιουργήθηκε η απορία αν είναι δυνατό η Ανταρκτική να ήταν κάποτε αρκετά ζεστή ώστε να πρόσφερε τη δυνατότητα δημιουργίας αρχαίου πολιτισμού.

Οι πυραμιδικές δομές εξωτερικά μοιάζουν πολύ με τις πυραμίδες της Αιγύπτου, η παλιότερη εκ των οποίων πιστεύεται ότι χτίστηκε πριν από 4500 χρόνια.


Για την ώρα, η ερευνητική ομάδα διατηρεί τη σιωπή της, καθώς συνεχίζει τις έρευνες, οπότε τα δεδομένα είναι λίγα.

Οι μόνες αξιόπιστες πληροφορίες είναι πως οι δύο πυραμίδες βρίσκονται σε απόσταση 16 χιλιομέτρων από την ακτή και η τρίτη πυραμίδα λίγο πιο μακριά ώστε να είναι ορατή από τον ωκεανό.

Η ταυτότητα των πυραμίδων αποτελεί μυστήριο για τους εξερευνητές, οι οποίοι δεν έχουν εξακριβώσει ακόμη εάν τις κατασκεύασε άνθρωπος ή εάν αποτελούν φυσικό δημιούργημα.

Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι αποτελούν ανθρώπινο δημιούργημα, θα πρόκειται αναμφισβήτητα για μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις στην ιστορία. Το χρονικό πλαίσιο της αποστολής παραμένει άγνωστο.

5 thoughts on “Κοσμογονική ανακάλυψη: Οι λευκές πυραμίδες της Ανταρκτικής (vid)

 1. Ανώνυμος says:

  ΦΙΛΟΣΦΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΘΕΙΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ…
  ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΟΠΟΙΑ Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ ΔΙΑΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ Η ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ…ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ …ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ…

  Ο ΑΠΟΦΑΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ…ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΩΣ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΙΔΕΑ…ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΤΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΤΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΩΔΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ '' ΕΝ ΗΜΙΝ ΕΝΟΙΚΟΥΝΤΑ ΛΟΓΟ ''…

  ΟΜΩΣ…ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ…ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ…ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΣΟ ΣΑΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΑΠΟΚΤΟΥΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ…

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  ΥΓ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΑΠΠΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ Η ΟΧΙ…
  0  0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.