ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ CHARLIE HEBDO ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Ο Επίτροπος της Περιφερειακής Εγκληματολογικής Αστυνομίας στην Λιμόζ αυτοκτόνησε χθες το βράδυ στο γραφείο του με το υπηρεσιακό του όπλο. Είναι άγνωστοι αυτή τη στιγμή οι λόγοι για αυτή του την ενέργεια.

Ο Επίτροπος Helric Fredou ηλικίας 45 χρόνων ήταν από την Λιμόζ και ξεκίνησε την καριέρα του το 1997 ως αξιωματικός της αστυνομίας σε περιφερειακό γραφείο της δικαστικής αστυνομίας των Βερσαλλιών, πριν επιστρέψει στη Λιμόζ. Διετέλεσε αναπληρωτής διευθυντής της περιφερειακής αστυνομικής υπηρεσίας από το 2012. Ο πατέρας του ήταν πρώην αστυνομικός, η μητέρα του ήταν νοσοκόμα. Ήταν άγαμος και δεν είχε παιδιά.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Ένωσης, ο επίτροπος βρισκόταν σε ύφεση και βίωνε επαγγελματική εξουθένωση. Τον Νοέμβριο του 2013, ο Επίτροπος Fredou είχε ανακαλύψει το άψυχο σώμα του συναδέλφου του στην Λιμόζ, ο οποίος είχε επίσης αυτοκτονήσει με υπηρεσιακό όπλο στο γραφείο του. Ήταν επίσης 44 ετών.

Ο Επίτροπος Fredou, όπως και άλλοι, εργάστηκαν χθες σχετικά με την υπόθεση της σφαγής στην έδρα του σατυρικού περιοδικού Charlie Hebdo.

Ειδικότερα, ερεύνησε την οικογένεια ενός από τα θύματα. Σκοτώθηκε πριν από την ολοκλήρωση της έκθεσης.

Η Αυτοκτονία του αρχηγού της αστυνομίας, είναι ακόμη ενα στοιχείο που συμπληρώνει το πάζλ της στημένης τρομοκρατικής επίθεσης από τους δήθεν φανατικούς Ισλαμιστές στο γαλλικό περιοδικό.

Τα ερωτήματα που τίθενται είναι τα εξής:

1) Αν όντως ήταν αυτοκτονία.

2) Τι τον ώθησε να προβεί στην πράξη αυτή στα καλά καθούμενα ενω βρισκόταν ως επικεφαλής στην πιό κρίσιμη εντεταλμένη υπηρεσία διερεύνησης της υπόθεσης.

3) Σκοτώθηκε ξαφνικα πριν από την ολοκλήρωση της έκθεσης του.

4) Η παράξενη αναφορά της αστυνομίας στην προσωπική ζωή του νεκρού αστυνομικού, και ιδιαίτερα σε μια παρόμοια περίπτωση θανάτου ενός συναδέλφου του.

Ολες αυτές οι ενδείξεις που αναφέραμε, συν τοις άλλοις που αποκαλύπτονται καθημερινά από διάφορες ιστοσελίδες στο διαδύκτιο μας επιβεβαιώνουν ότι όλο αυτό το σκηνικό στο γαλλικό περιοδικό δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια απάτη προκειμένου να ληφθούν ακόμη περισσότερα μέτρα ασφάλειας κατά της τρομοκρατίας.

Ακολουθεί εκτίμηση και ανάλυση από την Αθέατη γνώση σχετικά με την αυτοκτονία του αρχηγού της αστυνομίας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την αυτοκτονία του επικεφαλής επιτρόπου για την διερεύνηση της υπόθεσης για την τρομοκρατική επίθεση μπορεί να μοιάζει αληθινή σύμφωνα με τα συμπεράσματα της αστυνομίας, όμως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Οι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών που οργάνωσαν την επίθεση στο σατυρικό περιοδικό, ύστερα από πληροφορίες που είχαν σχετικά με τις αποκαλύψεις που προφανώς είχε και επρόκειτο να βγάλει στη φόρα ο επίτροπος Helric Fredou, ανάγκασαν τους πράκτορες της CIA και Μοσάντ να εισβάλλουν στο γραφείο του άτυχου αστυνομικού και να τον δολοφονήσουν πρίν προλάβει την επόμενη ημέρα να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία που κρατούσε στα χέρια του.

Σαφώς και η δολοφονία έγινε με το όπλο του αστυνομικού ώστε να φανεί ως αυτοκτονία. Επίσης μας κάνει εντύπωση η αναφορά της αστυνομίας σε ενα παρόμοιο περιστατικό τον Νοέμβριο του 2013, όπου ο Επίτροπος Fredou είχε ανακαλύψει το άψυχο σώμα του συναδέλφου του στην Λιμόζ, ο οποίος είχε επίσης αυτοκτονήσει με υπηρεσιακό όπλο στο γραφείο του. Αυτό αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της αστυνομίας για να κουκουλώσουν το περιστατικό με μεγαλύτερη ευκολία, αφού τον βγάζουν σχεδόν με ψυχολογικά προβλήματα λόγω του ότι δεν είχε παιδιά και οικογένεια, ήταν μόνος του και την τελευταία περίοδο βίωνε επαγγελματική εξουθένωση.

Κάπως έτσι πάνω κάτω πρέπει να έγινε το περιστατικό.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι αυτή η έκθεση περιείχε σημαντικά στοιχεία που ετοιμαζόταν να ανακοινώσει ο αξιωματικός της αστυνομίας και που θα αποκάλυπταν ολόκληρη την απάτη των μυστικών υπηρεσιών. Επρεπε να εξαφανιστούν και τα εξαφάνισαν με τον πιό αποτελεσματικό τρόπο γι αυτούς ….

Τον θάνατο.

atheatignosi

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

6 thoughts on “ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ CHARLIE HEBDO ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

 1. Ανώνυμος says:

  Αρέσουν οι θεωρίες συνωμοσίας … Ρώτα το Γιάννη να σου πει γιαΚΟΖΑΝΗ δημοτικές… Περιφερειακά εκλογές πρώτη Κυριακή 20% διαφορά… 40% στο Δήμο με αγαπητό δήμαρχο μνημόνιο… Δεύτερη… Κυριακή η ανατροπή κάντε απαγωγή σε όλη την επικράτεια να ζητώ πως βγαίνουν τα ποτάμια…. 3%το νου έκανε στην Πλάκα τώρα με την σεγκιουλαρ βγει ο πουλούσε που δόθηκε σε φαν… Καταλαβαίνετε για τι εκλογές μιλάμε… Απλό ζητήστε να καταμετρηθουν οι ψήφοι με το μολύβι θα εκπλαγείτε το απέδειξ… Η.. ΚΚοζάνη που δε θεώρησαν αναγκαίο να ασχολονοθευσουν λόγω μεγάλης διαφοράς, η αγανάκτηση του λαού είναι μεγάλη…. Ξηρό ψωμί και οι προδότεςφφυλακή…. Τη διαύγεια των εκλογών και θα τελειώσουμε μια και καλή από τα καθυστερημένα που τα πληρώνουμε και μας κλέβουν προδίδει, και μας κατσικωθηκαν.

 2. Ανώνυμος says:

  Αυτό είναι ψεύτικη είδηση
  Πρώσπαθουν όλοι να κουκουλώσουν την φρικτή αλήθεια για το μέλλον της Ευρώπης με την Ραγδαία ανάπτυξη του ισλαμικού καθεστώτος.
  Και ξέρετε γιατί; Γιατί οι ισλαμιστές είναι πλέον χωμένοι παντού! Σε υπηρεσίες σε κανάλια σε υπουργεία σε Αστυνομία σε διαδικτυακά μπλογκ.

 3. Ανώνυμος says:

  δηλαδη μισο λεπτο οι εβραιοι που προωθουν την ισλαμοποιηση της ευρωπης αποφασισαν να στρεψουν τους ευρωπαιους κατα των ισλαμιστων εποίκων;; μα γιατι αφου μια χαρα παει το σχεδιο αντικατάστασης πληθυσμών μεσω του "πολυπολυτισμου"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *