15:10 - 10/01/2015

Κατήχηση Ηλιθίων

Κανένα σύστημα δεν μπορεί να επιβιώσει αν δεν έχει μηχανισμούς της αναπαραγωγής του. Ο Χριστιανισμός ως ένα συγκροτημένο επίγειο σύστημα, έχει ασφαλώς ανάγκη των μηχανισμών της αναπαραγωγής του, διότι οι υποτιθέμενες θείες αλήθειες, δεν είναι ικανές από μόνες τους να διαιωνίζονται στη μνήμη του ποιμνίου. Γι’ αυτό, στήθηκε εξ’ αρχής μια καλή μηχανή προσηλυτισμού και κατόπιν ένας μηχανισμός διοικήσεως του ποιμνίου, κάτω από την οργανωμένη ποιμαντορία.

Ουδεμία επιχείρηση στον κόσμο και ουδένα πολιτικό σύστημα έχει τόσο οργανωμένη μηχανή αναπαραγωγής του όσο η χριστιανική Εκκλησία, η οποία έχει κατορθώσει επί 1600 χρόνια να κυριαρχεί, παρ’ όλη την υποβίβαση του ανθρώπου σε ποίμνιο.

Ένας εκ των σημαντικότερων μηχανισμών αναπαραγωγής του χριστιανικού κατεστημένου, είναι η κατήχηση των πιστών. Η λέξη «κατήχηση» βγαίνει από το ρήμα «κατηχέω», που σημαίνει «τέρπω διά του ήχου», αλλά αργότερα επεκράτησε να σημαίνει «διδάσκω τα της θρησκείας». Φαίνεται πως οι χριστιανικές αλήθειες «έτερπαν με το άκουσμά τους» γι’ αυτό επελέγει πολύ μεθοδικά η θαυμάσια λέξη «κατήχηση».

Ο ρόλος της κατηχήσεως στους πρώτους χριστιανικούς χρόνους, ήταν παρόμοιος με τη διαφώτιση των κομμουνιστών, οι οποίοι φαίνεται πως διδάχτηκαν από τον χριστιανικό τρόπο επικρατήσεως. Όταν στρατολογούνταν κάποιος καινούργιος, περνούσε από διδασκαλία, βρισκόταν υπό παρακολούθηση για να διαπιστωθεί η ειλικρίνεια του και να αποφεύγεται η προδοσία.

Μ’ αυτό το σκεπτικό είχε διαιρεθεί η εκκλησία σε τρεις χώρους: Στον πρόναο, στον κυρίως ναό και στο ιερό. Κατόπιν, γινόταν δεκτός στην ομάδα διά της συμβολικής πράξεως του βαπτίσματος. Αυτός ο τρόπος ήταν φυσιολογικός για μια οργάνωση που δρούσε στην παρανομία και που σκοπό είχε την ανατροπή της άρχουσας ρωμαϊκής κοινωνίας.

Παρόμοιους τρόπους έχουν χρησιμοποιήσει οργανώσεις που, είτε βρίσκονται υπό διωγμό, είτε είναι από τον χαρακτήρα τους μυστικές. Ο υποψήφιος κομμουνιστής λ.χ. περνούσε από διαφώτιση και από πολλές δοκιμασίες και δοκιμές πριν γίνει δεκτός στην κομμουνιστική ομήγυρη και του ανατεθούν έργα και αποστολές.

Η κατήχηση προϋποθέτει ένα σύστημα αξιωμάτων, τα οποία ανακηρύχτηκαν σε δόγμα, δηλαδή σε απόλυτες και μοναδικές αλήθειες που θεωρούντο σωτήριες για τον άνθρωπο. Ο Χριστιανισμός είχε δημιουργήσει ένα σύστημα αξιών και θεωρητικών θέσεων για τον κόσμο, τον άνθρωπο και την κοινωνία και έναν σκοπό που αναφερόταν στην ανατροπή του κατεστημένου και στην εδραίωση του δικού της βασιλείου. Οι θέσεις αυτές προέρχονταν κατά κύριο λόγο, από την ιουδαϊκή ιστορία και θεολογία, με προσθήκη την έλευση του Μεσσία και τις νέες ιδέες περί κοινωνίας που έβγαιναν από τις κρατούσες κοινωνικές συνθήκες της ρωμαιοκρατίας.

Ο εισερχόμενος στο κίνημα έπρεπε να αποδεχτεί τις βασικές αρχές και κυρίως στην πίστη, ότι το κίνημα ήταν θεόπνευστο, ότι ο Μεσσίας εμφανίστηκε και αναστήθηκε στους ουρανούς. Βαθμιαίως, σχηματίστηκαν διδασκαλίες και οι παλιές αντιλήψεις και προσηλυτιστικές θεωρήσεις του πρώιμου Xριστιανισμού, έχουν θεοποιηθεί και αποτελούν πλέον αυτοσκοπό. Είναι το άγιο δόγμα, το οποίο έχει περισσότερο βαρύνουσα σημασία από την λατρεία και τον Θεό τον ίδιο.

Ιστοριούλες, παραμυθάκια και μύθοι έχουν καταστεί πλέον ιερά κείμενα, έχουν πάρει έναν υπερφυσικό, υπερκόσμιο χαρακτήρα, ώστε να ορκίζεται κανείς θέτοντας την χείρα του πάνω σ’ ένα βιβλίο, την «Ιερή Βίβλο» και να νομίζει ότι ακουμπά τον ίδιο τον Θεό. Αυτός είναι βέβαια ο φετιχισμός των αντικειμένων, δηλαδή ένας ειδωλολατρισμός άνευ προηγουμένου, στον οποίο γράμματα, χαρτί, χρώματα και βιβλιοδεσία παίρνουν μεταφυσικό νόημα.

Συν τω χρόνω και ειδικότερα μετά τον πέμπτο αιώνα, όταν ο Χριστιανισμός επεβλήθη με την «αγάπη των σπαθιών» των Ρωμαίων αυτοκρατόρων Θεοδοσίου, Αρκαδίου, Ιουστινιανού και άλλων και κατέστη ένα πολιτικό σύστημα επίσης διά της ανακηρύξεως της αυτοκρατορίας σε χριστιανική, το περίφημο «μία αυτοκρατορία, ένας βασιλεύς, μία θρησκεία», τότε το πλείστο του πληθυσμού είχε υπαχθεί στην ιερή σκέπη της ποιμαντορίας των Ιουδύλων. Η αρχική κατήχηση της προσηλυτίσεως νέων μελών, άλλαξε μορφή και στόχο, αφού οι άνθρωποι είχαν με τον ένα ή άλλο τρόπο γίνει χριστιανοί.

Το κύριο θέμα τότε ήταν να διατηρηθούν οι ενήλικες ως χριστιανοί και τα παιδιά τους να κατηχηθούν εξ αρχής, ώστε να εμφυσηθεί για τα καλά η πίστη στον Γαλιλαίο. Αμφότεροι οι στόχοι τελικώς επιτεύχθηκαν, ώστε οι άνθρωποι, αφού ποιμνιοποιήθηκαν, αναπαράγουν τον εαυτό τους ως ποίμνιο, χωρίς κόπο από την πλευρά της ποιμαντορίας. Για αιώνες, ήταν δεδομένο ότι το παιδί του χριστιανού θα ήταν χριστιανός, γιατί μόνο αυτό, από γεννησιμιού του, γνώριζε και καθ’ όλη τη ζωή του αυτό έβλεπε.

Παρ’ όλα αυτά η ποιμαντορία, πολύ πονηρά σκεπτόμενη, δημιούργησε την κατήχηση, για να εισέρχεται πολύ βαθιά στην ψυχή των εκάστοτε νέων, ώστε να αποτελούν ένα πειθήνιο ποίμνιο και να αρέσκονται από την ποιμνιακή τους κατάσταση, αφού ό,τι φυτεύεται στην τρυφερή ψυχή, εκείνο παραμένει σ’ όλον το βίο. Γι’ αυτό, διδάσκονται οι νέοι από πολύ νωρίς στο νηπιαγωγείο τις θρησκευτικές παραδόσεις, μαθαίνουν την εβραϊκή μυθολογία, μαθαίνουν ν’ αγαπούν τον καλό Χριστούλη και δραματοποιούν τα «άγια πάθη» σε θεατρικές σκηνές.

Σήμερα η κυριαρχία και μονοκρατορία της Εκκλησίας είναι αυτοκρατορική στην ανατροφή των νέων και στην εκποιμνίωση των πιστών. Καμιά πολιτική ιδεολογία του αιώνα μας δεν ήταν τόσο μονοκρατορική και απόλυτη, όσο η χριστιανική θεοαντίληψη. Ακόμη και στην μονολιθική Σοβιετική Ένωση, είχαν ξεφύγει τομείς από την απολυταρχία του Κομμουνιστικού Κόμματος. Εδώ, στην χώρα των Ρωμιών ασκείται η παντοκρατορία της ποιμαντορίας και το χειρότερο, θεωρείται δεδομένη και συνεπώς μη αμφισβητήσιμη.

Στο δημοτικό σχολείο ολοκληρώνεται ο προσηλυτισμός και η πλύση εγκεφάλου με το χριστιανικό μύθο. Στην ΣΤ’ δημοτικού έχουν ήδη χριστιανικούς αποβλακωθεί από την συνεχή κατήχηση και, διαβάζουν στο μάθημα των Θρησκευτικών: «Η έννοια της κατηχήσεως είναι να διδάσκονται οι χριστιανικές αλήθειες (…) τις αλήθειες τις δεχόμαστε μόνο με την πίστη, επειδή ξεπερνάνε τη δύναμη του μυαλού μας» (σχολικό εγχειρίδιο Β. Σκιαδά, «Λειτουργική και Κατήχηση»)

Όλες οι παραδοξολογίες του Χριστιανισμού ανακηρύσσονται υπερκόσμιες αλήθειες, οι οποίες, επειδή είναι παράλογες και αφύσικες, μαθαίνει ο νέος να τις δέχεται με πίστη, δηλαδή χωρίς λόγο, γιατί το «μικρό του το μυαλό» δεν μπορεί να καταλάβει τη «νεκρανάσταση», δηλαδή το αδύνατο και παράλογο, που η νοήμων ποιμαντορία καταλαβαίνει. Έτσι διδάσκεται ο νέος να είναι πειθήνιος σε ανεπιβεβαίωτες αλήθειες, δηλαδή σε παραλογισμούς, να τις πιστεύει ως α πριόρι αλήθειες, και να αποθηκεύει στο ασυνείδητό του τον παραλογισμό και την πνευματική πενία. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, γίνεται ένα άλογο ον, ένα ποίμνιο, αφού αυτός ακριβός είναι ο ορισμός του ποιμνίου.

Στη συνέχεια διαβάζουμε στο ίδιο σχολικό εγχειρίδιο: «Ο αληθινός Θεός (=Γιαχβέ) φανέρωσε τις αλήθειες τον στους Ισραηλίτες, αλλά η εμφάνιση του Μεσσία έφερε τη σωτηρία στους ανθρώπους. […] Έτσι μέσα από το σκοτάδι του προχριστιανικού κόσμου ανέτειλε σαν ήλιος ο Χριστιανισμός, ήλιος μοναδικός και εξαίρετος. […] Γι’ αυτό διαδόθηκε σαν αστραπή. […] Γενικά κάθε καλό του συγχρόνου πολιτισμού έχει τη ρίζα του στον Χριστιανισμό».

Καταλαβαίνετε, πως και με ποιά περιττώματα εμβολιάζεται η άγραφη ψυχή των νέων, για να γίνουν τελικώς ποίμνια; Ο Θεός της προπαγάνδας του Χριστιανισμού έχει σαν εκλεκτό λαό τους Ισραηλίτες, ενώ οι Έλληνες που έφτιαξαν τον πολιτισμό του κόσμου είναι μιαροί και παρακατιανοί. Ο δε Μεσσίας Χριστός έφερε τη σωτηρία, γιατί οι προχριστιανικοί άνθρωποι ήταν χαμένοι και καταδικασμένοι, όπως ο Ηράκλειτος, ο Εμπεδοκλής, ο Επίκουρος και από το σκοτάδι του προχριστιανισμού, δηλαδή από το «σκοτάδι» του ελληνικού πολιτισμού (το μεγαλείο της Ελλάδας είναι σκοτάδι γι’ αυτούς), ανέτειλε ο ήλιος του Χριστιανισμού, δηλαδή ο Μαύρος Μεσαίωνας που καταδίκασε το ανθρώπινο πνεύμα. [1]

Διαδόθηκε ως αστραπή, δηλαδή χρειάστηκαν 500 χρόνια για να επιβληθεί τελικώς διά της βίας σαν πολιτική επιλογή ορισμένων αυτοκρατόρων. Αλλά το χειρότερο, ο ισχυρισμός ότι ό,τι καλό έχει βγει στην ανθρωπότητα είναι από τον Χριστιανισμό, τον Χριστιανισμό που καταδίκασε τον Διαφωτισμό, που αφαίρεσε τον ορθό λόγο και κάθε επιστήμη από την ανθρωπότητα, αυτός ο Χριστιανισμός είναι η δόξα του ανθρώπου. Είναι όμως παγκοσμίως σήμερα γνωστό και παραδεκτό, ότι το μοναδικό φως και ο ήλιος της ανθρωπότητας είναι ο προ-χριστιανικός ελληνικός πολιτισμός, όσο και αν αυτό τους κάθεται στο λαιμό. Αλλά δυστυχώς, μ’ αυτή τη χριστιανική μωρία κατηχούνται τα παιδιά των Ρωμιών να παραμείνουν Ρωμιοί και ποίμνιο και να μισούν την Ελλάδα.

Ο σχολικός προσηλυτισμός συμπληρώνεται με το κατηχητικό, δηλαδή ειδικά σχολεία στα οποία διδάσκεται η χριστιανική ποιμνιοθεωρία. Εκεί ασκείται συστηματική πλύση εγκεφάλου από τους ειδικούς ποιμνίτες και Ιησουίτες, που συνήθως είναι αρρωστημένες φυσιογνωμίες του χριστιανικού φανατισμού και της ιουδυλικής μισαλλοδοξίας. Εκεί γαλουχείται ο στρατιώτης του Χριστού, ο δομηνικάνος (=σκύλος του Θεού), εκεί πλάθεται ο μελλοντικός καλόγερος κι εκεί ποιμνιώνεται ο ανθρωπάκος της χριστιανοσύνης.

Εκεί διαπλάθεται ο κενός ταπεινός ανθρωπάκος, ο δούλος του Κυρίου και των ποιμένων του. Η διάπλαση των νεανικών ψυχών προς τη μοναδική κατεύθυνση, τον Χριστό και την ποιμαντορία του, φέρνει την ψυχική εκκένωση από κάθε τι ανθρώπινο και λογικό. Το σπουδαίο είναι ότι οι γονείς, οι οποίοι προηγουμένως είχαν υποστεί παρόμοιο ευνουχισμό, αποστέλλουν τα παιδιά τους στην αποβλάκωση, για να γίνουν έτσι δήθεν ηθικοί και χρηστοί άνθρωποι.

Πώς όμως μπορεί να γίνει κανείς ενάρετος στον κοινωνικό βίο, όταν είναι διανοητικά και πνευματικά ευνουχισμένος, όταν του έχει αφαιρεθεί ο λόγος και έχει γεμίσει το ασυνείδητο και συνειδητό του με τον χριστιανικό παραλογισμό;

Ο κοινωνικά ενάρετος πρέπει να έχει λόγο και όχι πίστη, να είναι εχέφρων και όχι άφρων, να είναι λογικός και όχι παράλογος, να έχει γνώση και όχι αμάθεια.

«Ποίμνιο ή Έλληνας;» Τρύφων Ολύμπιος, καθηγητής Πανεπιστημίου Στοκχόλμης

Τα αποτελέσματα της κατήχησης και των ποιμαντικών ανοησιών τα βλέπετε σήμερα επίκαιρα όσο ποτέ. Όποιος αμφιβάλει ότι ο Μουσουλμανισμός είναι παρακλάδι του Χριστιανισμού και τα δύο δημιούργημα των 72 Εβραίων Σιωνιστών, ας πάει να ανοίξει κάνα βιβλίο μπας και ξεστραβωθεί από την Κατήχηση. Επιπλέον Κατήχηση σημαίνει ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ … αλλά φυσικά για όποιον έχει Φαιά Ουσία και είναι γνωστό πως ελάχιστοι διαθέτουν. Διάβασα στο Πρώτο Θέμα πολύ σωστά και ΛΟΓΙΚΑ:

[Το κτηνώδες έγκλημα στο Παρίσι με την φρικτή σφαγή 12 ανθρώπων από τρελούς φανατικούς, δεν αντιμετωπίζεται μόνο με συναισθηματισμούς και προβλεπόμενα μιντιακά σίριαλ τύπου «je suis Charlie». Πολύ περισσότερο δεν αντιμετωπίζεται -αντιθέτως ενθαρρύνεται- όταν συσκοτίζεται η ουσία του προβλήματος πίσω απ’ τις γενικότητες στυλ «πλήγμα στην ελευθερία του τύπου» και γραφικότητες όπως «οι σφαίρες δεν νικούν τις πένες!». Κι όμως τις νικούν!

Όταν ο αλλοδαπός κατά κανόνα εγκληματίας ή φανατικός τρομοκράτης κτυπάει Μέσο Ενημέρωσης όλοι παραπονιούνται για κανά δυο μέρες και μετά φωνάζουν να πέσει το «τείχος» στον Εβρο! Αντί να πουν ότι χρειαζόμαστε στην ουσία ΔΕΚΑ τέτοια «τείχη» αν θέλουμε να χουμε κάποια τύχη.Να μην παριστάνουμε λοιπόν ότι το ένα ζήτημα είναι άσχετο με το άλλο γιατί κοροϊδεύουμε τα 2/3 της Ελλάδας που ζει αφύλακτη στο έλεος των εγκληματιών. Ακόμη και στην Αττική απέραντες περιοχές καλύπτονται από ένα περιπολικό.

Κι αντί να βρεθεί κάποιο κόμμα να υποσχεθεί μεγαλύτερη αστυνόμευση όπως ζητά η κοινωνία, έχουμε κόμματα, που διεκδικούν μάλιστα την εξουσία, να ζητάνε τον αφοπλισμό των αστυνομικών. Αντιλαμβάνεται κανείς τον παραλογισμό; Δεν είναι θέμα κομματικό αλλά εθνικό. Αν είναι να αφήσουν 100% τον κόσμο και στο έλεος των συμμοριών ή των απεγνωσμένων όντως λαθρομεταναστών να το ξεκαθαρίσουμε από τώρα. Οι κλάψες τύπου «je suis Charlie» κρύβουν τις ενοχές τους, και πιθανή ηθική αυτουργία στα καθημερινά φονικά απλών πολιτών από κακούργους. Κι όσο για τους δημοσιογράφους, και ειδικά τους Έλληνες, απειλούνται δημόσια και ανοικτά από ημέτερους φανατικούς και δεν αντιδρά ούτε η ΕΣΗΕΑ!!! Μπράβο μας λοιπόν. Καλή τύχη χωρίς όπλα και τείχη.]

Με όλο αυτό που έγινε ή έκαναν, στην Γαλλία, κανένας δεν διανοείται να προτείνει ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ πέρα από προσωπικές προτιμήσεις και υποθέσεις του καθενός στο σπίτι του. Είναι όλοι υπό το καθεστώς ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ άρα παράλογοι, ηλίθιοι και ΠΡΟΒΑΤΑ… τι γνώση και τι άποψη να διαθέτουν τα πρόβατα των εκκλησιών του θεού; Το κακό είναι ότι θα πάνε να ψηφίσουν και το ακόμη χειρότερο ότι αναπαράγονται – κλωνοποιούνται.

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (18)

 1. 0
  0
  Και μετα ηρθε η ανοιξη.
 2. 0
  0
  Αρα τι μας προτείνεις; Να ψηφίσουμε; Να μην; Και αν τι;(γιατί εκεί καταλήγει το άρθρο, πέραν τον όσων άλλων γράφονται)
 3. 0
  0
  Πρεπει να διαβασα περισσοτερο απο τα μισα, αλλα απο την πρωτη παραγραφο διαβαζα εναν ανθρωπο χωρις καμια αντικειμενικη αντιληψη, τυφλα φανατισμενο απο μισος για το Χριστο.
  Εχεις θεματα… Ψυχολογικα…
  Εχεις γραψει 3000 λεξεις των ψευτικων και αναποδεικτων πεποιθησεων σου για να αποδειξεις τι?
  Οτι εμεις οι Χριστιανοι ειμαστε τα προβατα και εσεις οι λατρεις της προγονικηςμαζο θρησκειας ειστε οι εξυπνοι?
  Οτι εχεις γραψει αναιρειται πανευκολα, αλλα πραγματικα δεν αξιζει νανχασω το χρονο μου.
  Ο Χριστος ειπε "οποιος θελει".
  Και εαν ειχες ασχοληθει εστω και λιγο με το Ορθοδοξο δογμα θα ηξερες οτι ενα απο Βασικοτερα ειναι η πληρης ελευθερια που εδωσε ο Θεος στους ανθρωπους.
  Εγω περασα απο θρησκειες προγονικες σε ανατολικες, σε σατανισμο και κατεληξα στην αληθεια της Ορθοδοξιας.
  Κανενας σωστος Χριστιανοςπου γνωριζω εγω δεν εχει προβλημα με τηνΕλλαδα και τους Ελληνες. Για εμας οι εννοιες ειναι συνυφασμενες.
  Εχεις χοντρα ψυχολογικα μεγαλε.
  Μη χαλας το site σου για τετοιες ιδεες.
  Κρατατες για τον εαυτο σου και μεινε στην ενημερωση..
  Καληνυχτα..
  • 0
   0
   ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΕ ΠΕΣ ΤΑ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΧΑΜΟΥ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ" ΑΛΛΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
  • 0
   0
   Σωστος σε ολα φιλε μου.Εκεινα που ειπες ομως και κρατησα για τον Εωσφοριστη αρθρογραφο ειναι:
   Οτι οντως εγραψε 3000 λεξεις διχως μια ιστορικη πηγη,μια στοιχειωδη ερευνα,αναποδεικτα συμπερασματα,απλα κομπλεξικες πεποιθησεις ενος ατομου που χρηζει ψυχολογικης ερευνας και μελετης.
   Οι Ελληνες πιστευουν στον Χριστο οπως πολυ σωστα τονισες με την ελευθερια που τους δοθηκε.Αντιθετως ομως οι Νεοπαγανιστες σημερα με μια απεριγραπτη προπαγανδα και λασπολογια προσπαθουνε να βιασουν κυριολεκτικα το υποσυνειδητο των σημερινων Ελληνων και με καθε μπουρδα(ας μου επιτραπει η εκφραση)να προσπαθουνε να εξισωσουν τον χριστιανισμο με τον ισλαμισμο και τους εβραιους μασονους.
   Να μην αναφερθω φυσικα οτι η σημερινη προσπαθεια αναβιωσης του δωδεκαθεου και τα παρακλαδια του ως δηθεν κατι γνησιο αρχαιοελληνικο και προγονικο ειναι τελειως ατυχης καθως ολα αυτα τα ανθρωπιακια γνωριζουν πολυ καλα ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ και τους Ελληνες φιλοσοφους και ιστορικους,οτι το δωδεκαθεο μονο ελληνικο που δεν ηταν,ειχε υιοθετησει ενα σωρο ξενοφερτα στοιχεια,δεν μας εξηγουνε τι συνεβαινε μεσα σε αυτη την θρησκεια(ανθρωποθυσιες,παιδεραστια,τα δικαιωματα της γυναικας ηταν μηδενικα,τι μας λεει η μυθολογια για τον Δια και τους υπολοιπους θεους,πως συμπεριφεροταν στους ανθρωπους και ενα σωρο αλλα…).Ας μας πουνε για τις διωξεις των χριστιανων επι 3 αιωνες απο τους εθνικους και τα δικαιωματα που παρειχαν στους χριστιανουςαν ειχαν),και πολλα αλλα…εχουν χιλιοειπωθει,αλλα νομιζουν οτι με την συστηματικη πλυση εγκεφαλου που προσπαθουνε να πετυχουν στους σημερινους ελληνες μεσω των blogs,θα περασει η προπαγανδα τους.Οι ιδιοι οι Ελληνες ΠΡΙΝ τον χριστιανισμο κατεστρεφαν και βεβηλωναν τους ναους των θεων τους,οι ιδιοι ειχαν εμφυλιους πολεμους πριν καν ερθει ο χριστιανισμος,οι ιδιοι οι ελληνες εγκατελειψαν το δωδεκαθεο και θεωρηθηκε απο τους Αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους αναξιο για τον πολιτισμο τους!(γιατι αραγε;)Οι ιδιοι εγκατελειψαν τους ναους των θεων τους.Στοιχεια;αμετρητα!Ας κοψουν λοιπον τα ναρκωτικα και τα ληγμενα,και ας ξεκινησουν να μας λενε με στοιχεια,ιστορικες πηγες την δηθεν ανωτεροτητα αυτων που θελουν να μας πουνε για την θρησκεια τους.
   Μπορω και σεβομαι την επιλογη καποιων να πιστεψουν σε οποια θρησκεια,αλλα οταν ριχνουν με τετοιο μενος λασπη στην δικη μου θρησκεια θα παρουν και αυτοι την απαντηση τους.
   Ας ξεκινησουν αν εχουν κοτσια αυτα τα "παιδακια" μια δημοσια συζητηση για την ανωτεροτητα της θρησκειας τους.Μπορουνε;αφου ειπανε τοσα για τον χριστιανισμο,που δεν διαβασαν ουτε μια γραμμη σε αυτα που ειπε ο Ιησους Χριστος,ας μας πουνε λοιπον τι κανανε οι Θεοι μεταξυ τους,πως συμπεριφεροντουσαν στους ανθρωπους,τι ζηοτουσαν απο αυτους;
   Δηλαδη επειδη ειμαστε χριστιανοι ειμαστε ανοητοι,και αυτοι επειδη πιστευουν σε ενα ανυπαρκτο δωδεκαθεο(πηγε κανεις στον Ολυμπο;),ειναι εξυπνοι;αυτο το απεδειξε η επιστημη ή η ανοησια που κουβαλανε;
   Οποιος θελει συζητηση,με ιστορικες πηγες,ερευνα και σωστα συμπερασματα ειμαστε εδω για συζητηση.Οποιος αρχισει να λεει την καθε γενικευμενη μπουρδα του και θελει απλα να βγαλει τον ψυχολογικο του κομπλεξισμο απλα θα αδιαφορησω και δεν θα χασω τον χρονο μου.
   • 0
    0
    Εσυ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΕ ιουδαιοχριστιανέ, κοιτα πρώτα να τοποθετήσαι σε διαλόγους όταν δεσμευεσαι και μετα να ζητάς ΔΗΘΕΝ ανοικτούς διαλόγους στους οποίου το μόνο που θα μπορείς να κάνεις ΌΠΩΣ ΠΆΝΤΑ, θα είναι να αφοριζεις και να αναθεματιζεις οτιδήποτε είναι κυρίως ελληνικό και δεν είναι καπελωμενο απο τον ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ!
    Ακούστε τον ΣΥΝΈΛΛΗΝΕΣ πως αναφέρεται στους προγόνους μας, στον αρχαίο ελληνικό ΛΑΟ (κάνοντας ΔΗΘΕΝ τον καλο εξαιρωντας τους φιλόσοφους) και με πόσο χυδαία λόγια βρίζει τη ΡΊΖΑ του ΓΟΝΙΔΙΟΥ μας, επειδή δεν πίστευαν σε κάτι άλλο!
    Φαντασιωνεται το εν λόγω ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΕΜΑΛΙ δωδεκαθειστές, ενώ σε ΌΛΑ τα πεοσκαμπιλα που τρώει αυτός καθώς και οι ΟΜΟΙΟΊ του σε ΌΛΑ τα άρθρα, ΑΦΟΡΆ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΩΣ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΊΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΘΕΟΛΟΓΊΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΊΑΣ, ΑΠΑΛΛΑΓΜΈΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΙΟΥΔΑΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΆΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ, ΑΠΟ ΑΒΡΑΜΟΜΩΣΕΔΕΣ, ΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΥΣ, ΣΑΒΒΑΩΘ, ΗΣΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΎΣ ΚΑΤΆ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ!
    Ανατρεξτε όσοι θελετε σε προηγούμενα άρθρα που αφορούν θρησκευτικά δεδομένα, να διαπιστώσετε την γύμνια αυτου του ΔΗΘΕΝ και των ομοιων του!
    Σε λίγο θα αρχίσει και παραπομπές σε site όπως ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ, ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ, ΑΣΚΗΤΗΣ και άλλα αντικειμενικά!
    ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ναι, ΕΛΛΗΝΙΣΜΌΣ απαραίτητα, ΕΚΚΛΗΣΙΑ δήθεν ελληνική με ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ εντος της, γεμάτο στην κοιλιά του με… "ΉΡΩΕΣ" του… ΙΣΡΑΗΛ, οι οποίοι περιμένουν την ύπνωση μας για να βγουν σε συνθήκες πνευματικής νύχτας και να μας κατασφαξουν ΨΥΧΙΚΆ, ε όχι!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΎ ΈΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΦΆΜΕ" ΤΟ ΚΌΛΠΟ! Εξάλλου δικη μας έμπνευση ΉΤΑΝ!
    Του ΠΡΟΠΑΤΟΡΑ ΜΑΣ ΟΔΥΣΣΈΑ! Αυτού που… ξέρεις εσυ ΑΒΡΑΜΑΚΟ, αφού ΔΕΝ ΉΤΑΝ Φιλόσοφος, και πιστευε στο ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ, τι ήταν ρε ISNOGOOD;
    Πες τι πιστεύεις λοιπόν, ΉΤΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ, ΑΝΤΙΦΕΜΙΝΙΣΤΗΣ, ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ!
    ΣΥΝΈΛΛΗΝΕΣ Εαν θελετε περισσότερη αηδιαστικη γεύση απο το είδος τους, ψαξτε το άρθρο που αφορά τα ελληνόπουλα και την ΘΕΊΑ κοινωνία, να τους θαυμάσετε!!!
    Ψυχολόγο χρειάζεται η δικη σου φάρα, γιατί το ΜΊΣΟΣ κατά των προγόνων σου, είναι ΜΊΣΟΣ κατά του ΓΟΝΙΔΙΟΥ σου και τέλεια κατά των ίδιων σου των κυττάρων!!!
    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΚΑΛΆ ΌΤΑΝ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΟΝ ΊΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ;;;
    • 0
     0
     ασε τις ηλιθιοτητες κοινως και κανε διαλογο με στοιχεια.μπορεις;ασε τα προγονικα κατα μερος διοτι την ιστορια των προγονων μου ξερω να την τιμω στο δωδεκαθεο σου αναφερομαι.
     οποιοδηποτε site που εχει στοιχειωθετημενα,αναλυμενα και ΛΟΓΙΚΑ συμπερασματα μπορω να το παραθεσω.Αυτες οι ανοησιες του αρθρογραφου που δεν εχουν ΟΥΤΕ μια πηγη πως τις δεχεσαι ρε στουρναρη;θελεις να σε λενε και εξυπνο.
     Ξερεις να συζητας ή μουγκριζεις μονο οπως σε μαθανε;
     Τις ιδιες ανοησιες και προπαγανδες τις εχεις copy paste,και με αυτο τον τροπο θελεις να λεγεσαι και Ελληνας;οι πραγματικοι ελληνες κανουν διαλογο,εσυ απο μογγολια καταγεσαι;
     αντε στην σπηλια σου τρομολαγνε…
     • 0
      0
      Ενώ εσύ βρίθεις απο ποικιλία στις απόψεις και στον λόγο σου! ΤΌΣΟ μεγάλη ποικιλία, ώστε όταν βριζεις τους προγόνους μας, χρησιμοποιείς τουλάχιστον οκτω χυδαιες ΎΒΡΕΙΣ!
      Δεν έχουμε διαπιστώσει δε, να βριζεις άμεσα τους σύγχρονους ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ!! Το κάνεις έμμεσα, στιγματιζοντας τους προγόνους, δηλαδή τον λαό της αρχαίας Ελλάδας, δηλαδή το μεγάλο σύνολο το όποιο θεωρείται το σύνολο των προγόνων μας!!!
      Δεν αναφέρομαι στους φιλοσόφους που ΤΌΣΟ ύπουλα διαχωρίζεις, θέλοντας να κάνεις τον καλό όταν ξεγυμνωνεσαι πνευματικά και ψυχικά, ΑΛΛΑ στα εκατομμύρια των γονιδιακων μας προγόνων!
      Πως τους λες ασβέ της στέπας; ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΊΣ και άλλες ομορφιές; Αυτου δεν λες ΌΤΙ τα έκαναν αυτα άρα και οι σύγχρονοι με τα δικα τους πιστεύω, πρεσβευουν τέτοια;
      Γιατί δεν μιλάς ειλικρινά, ώστε οι ΠΟΛΛΟΊ να γνωρίσουν τα πιστεύω σας;
      Εσυ μιλάς για διάλογο; Να ξαναρχισω τις ερωτήσεις με τα… "ΥΠΈΡ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΑΣ ΑΒΡΑΆΜ ΚΑΙ ΙΣΑΆΚ", τους ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΎΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΆΛΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ;;;
      Σε εμένα μιλάς για copy paste, όταν τα ΟΜΟΦΥΛΌΦΙΛΟΙ και ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ αρχαίοι Έλληνες πιστεύω ΌΤΙ τα ΈΧΕΙΣ χτυπήσει ΤΑΤΟΥΆΖ;
      Ωραία τους τιμας τους προγόνους, ΌΠΩΣ λες παραπάνω!
      ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΑΓΑΠΏ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΉΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΆ ΔΕΔΟΜΈΝΑ, ΑΓΑΠΏ ΤΗΝ ΜΗΤΈΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΈΡΑ ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΌΝΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΛΉΣ ΜΟΥ, ΩΣ ΕΑΥΤΌΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΏΚΩ ΕΊΝΑΙ Ο ΑΠΟΪΟΥΔΑΪΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ!!!
      Ας μας κρίνουν οι υπόλοιποι σε φρέσκο άρθρο, που το ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΊ!
      Όχι ΌΠΩΣ η προσφιλής σου συνήθεια, να αφήνεις τις κουτσουλιές σου σε άρθρα που έχουν περάσει μέρες απο τη δημοσίευση, ώστε να αφήνεις τελικές εντυπώσεις χωρίς να μπαίνει να τις αντικρούσει κάνεις!
     • 0
      0
      απεδειξε οτι αυτα που λες ειναι αληθεια.μονο χαρακτηρισμους διαβαζω προσωπικα και μπουχτισα!
  • 0
   0
   Μας συγκλονίζεις αρχηγέ μου! Τι εμπειρίες, τι περάσματα από διάφορους χώρους, τι επικίνδυνη ζωή!
   Δεν μου λες ΌΛΑ αυτα που πέρασε, μήπως τα φαντασιωθηκες τα βράδια της Τετάρτης στον ιερό χώρο του κατηχητικού της ενορίας σου, μετα τον εσπερινό;
   Μήπως είσαι αλλεργικός στο… λιβάνι!
   Τέλος πάντων, εκτός απο τους κάθε είδους αφορισμούς, πρέπει να καταλάβεις το πρόβλημα δεν είναι αυτη καθαυτή η ορθοδοξία, όσο ο ΕΞΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ της ελληνικής ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ!
   Τοποθετησου καλύτερα στα εξής:
   1) Τι πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει μετο… "ΥΠΈΡ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΜΑΣ ΑΒΡΑΆΜ ΚΑΙ ΙΣΑΆΚ"
   2) τι πρέπει να γινει με τους αναθεματισμούς κατά των ΕΛΛΉΝΩΝ απο την ελληνικη εκκλησια, την Κυριακή της Ορθοδοξιας;
   Γνωρίζεις άραγε για την επιστολή διαμαρτυρίας του ΤΌΤΕ προέδρου της ελληνικής δημοκρατιας, Κωστή Στεφανόπουλου προς τον τοτε αρχιεπισκοπο, για το συγκεκριμένο θέμα;
   3) τι δουλεια έχει ο οποιοσδήποτε "χορευτης" ΗΣΑΙΑΣ σε ΓΆΜΟ ΕΛΛΉΝΩΝ;
   4) γιατί υπάρχουν ψαλμοι στους οποίους δοξαζεται και και υμνολογειται ο… ΙΣΡΑΗΛ μεσα στην Ελλάδα;
   5) Η… "πρόγονος" μας ΣΑΡΑ ήταν στείρα και σύμφωνα με τις ελληνοεβραικες γραφές, γέννησε στα… 90!!! Γιατί στην "ελληνική" εκκλησία εύχονται στην νύφη να είναι γόνιμη σαν τη ΣΑΡΑ;
   6) γνωρίζεις φαντάζομαι ΌΤΙ κάποτε απαγορεύτηκαν οι βαπτισεις με αρχαία ελληνικά ονόματα στα ελληνόπουλα! Πως το κρίνεις;
   7) Πως αξιολογεις έναν γονιδιακά Έλληνα, ο οποίος χαρακτηρίζει την ελληνικη μυθολογία ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ, ενώ την παλιά διαθήκη, η οποία αφορά στη εβραϊκή ιστορία, ΑΓΊΑ ΓΡΑΦΗ!
   8) όταν ο ιδιος Έλληνας, επειδή ο ιδιος είναι χριστιανός σήμερα, βρίζει χυδαία ως ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΊΣ και εμφυλιοπολεμικούς "ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ" του προγόνους του, επειδή πριν απο 2500 χρόνια πίστευαν σε κάτι άλλο, μπορείς να το σχολιάσεις;

   Ασε λοιπόν τις παρεξηγήσεις και προσπάθησε λίγο πρώτα να σκεφτείς, να αξιολογήσεις το ΜΊΣΟΣ και τον φανατισμό που σας ΠΟΤΙΣΑΝ εναντίον κάθε τι παλιού – αρχαίου ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ και άρα ΕΝΌΣ μεγάλου μέρους της ελληνικής ΙΣΤΟΡΙΑΣ!
   Μετα αν θέλεις κανε και ΈΝΑ κόπο να απαντήσεις με την αναλογη αρίθμηση στα θέματα που εθιξα!
   Και σε παρακαλώ, σταματα να δίνεις εντολές για το πως θα εκφραστεί ο κάθε ένας ή το τι θα γράψει!
   Μην μπερδευεσαι, δεν λειτουργούν όλοι οι χώροι με τη λογική της μητρόπολης, της εκκλησιας και τελικά του δόγματος!
   Ιδιαίτερα οι ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ, έχουν γονιδιακη-κυτταρική μνήμη που αφορά στη απόλυτη έκφραση της ΕΛΕΥΘΕΡΊΑΣ!!!
   Μην ξεχνάς ότι οι πνευματικοί σου προγονοί, στον Ελλαδικό χώρο εκφραζοταν ελλευθερα, χωρίς κάνεις να τους βρίζει χυδαία για τις απόψεις τους!
 4. 0
  0
  ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ " ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ (ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΑΝΩ ΤΕΛΕΙΑ)… ΕΡΕΥΝΑ. ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΗΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΦΡΑΣΕΩΝ.

  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΠΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ Ή ΟΧΙ.

  ΑΡΑ, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΧΕ (ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ), ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΧΩΝ / Η ΕΧΟΥΣΑ ΚΡΙΣΙΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ.


  ΙΩ
 5. 0
  0
  Πραγματικος μάστορας της μονομερούς αποδόμησης. 5 σελίδες για χριστιανισμό μισή σειρά για μουσουλμανισμό καμία για άλλη θρησκεία. Τι μένει αν το διαβάσει ένας "κακος ο χριστιανισμός" Αυτό εγώ θα το έλεγα και γκεμπελίστικη αισχρή προπαγάνδα. Πάρε θέση για όλες τις θρησκείες αν θέλεις. Και εσύ πρόβατο είσαι. Ανήκεις στο άλλο κοπάδι αυτων που δεν δέχονται τις θρησκείες. Αντε με τις σαχλαμάρες σας.
  • 0
   0
   Ο μπαμπάς ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ θεωρεί ως ΠΡΟΠΑΤΟΡΑ τον ΑΒΡΑΆΜ και ΌΤΙ στα ακόμη παλαιότερα χρόνια, όταν η ανθρωπότητα καταστράφηκε απο τον κατακλυσμό, οι μόνοι ΆΝΘΡΩΠΟΙ που απέμειναν ήταν ο Εβραίος ΝΩΕ μαζι με τους γιους του και τις νύφες του!
   Η σημερινή ανθρωπότητα προέρχεται απο αυτούς, άρα είμαστε όλοι ΕΒΡΑΊΟΙ!!

   Οι μουσουλμάνοι πιστεύουν στον ΝΩΕ και θεωρούν ως θεοπνευστη γρα δή την Παλια Διαθήκη! Πιστεύουν ότι ΠΡΟΠΑΤΟΡΑΣ τους είναι ο ΑΒΡΑΆΜ, ΑΛΛΑ προέρχονται απο τον γιό του ΙΣΜΑΗΛ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΈΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ… "δούλα" της ΣΑΡΑΣ την ΑΓΑΡ (για αυτο προσφωνουνται και ως ΑΓΑΡηνοί), με την σύμφωνοι γνώμη της αφεντικινας, ώστε να αποκτήσει τους απογόνους που δεν μπορούσε να του δώσει αυτή!
   Οι χριστιανοί πιστεύουν μέσω της Παλιάς Διαθήκης για την καταγωγή μέσω ΝΩΕ (άρα κι εμείς Εβραιογενείς) καθώς και ότι ΠΡΟΠΑΤΟΡΑΣ μας είναι ο ΑΒΡΑΆΜ, εμείς όμως με την ΜΕΓΑΑΑΆΛΗ ΔΙΆΦΟΡΑ οτι καταγομαστε απο τον ΙΣΑΆΚ, που τον απέκτησε μέσω της ΣΑΡΑΣ!
   Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι οι μουσουλμάνοι πιστεύουν ΤΌΣΟ στον ΙΗΣΟΎ ως μεγάλο προφητη και της δικιας τους θρησκείας, όσο σε αρκετούς αγίους απο αυτούς που πιστεύουμε εμείς!!!
   ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΈΣ ΘΡΗΣΚΕΊΕΣ ΈΧΟΥΝ ΩΣ ΒΆΣΗ ΤΗΣ ΠΊΣΤΗΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΘΉΚΗ, ΤΗΝ ΓΝΉΣΙΑ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΉΛ ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΘΕΩΡΟΎΝ ΌΤΙ ΣΤΗ ΡΊΖΑ ΜΑΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΠΌΓΟΝΟΙ ΤΩΝ… ΕΒΡΑΙΩΝ!
   Για αυτό και οι δύο τελευταίες θεωρούνται ΙΟΥΔΑΙΟΓΕΝΕΙΣ και ο γνήσιος ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ ως ο ΠΡΟΠΑΤΟΡΑΣ!
   Αν αυτη την ΙΣΤΟΡΊΑ την πρόβαλαν ως σήριαλ, θα το ονόμαζαν "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΈΣ ΥΠΟΘΈΣΕΙΣ".
   ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ;
   Θεωρείς τους ενδοοικογενειακους ΔΗΘΕΝ καυγαδες ως μια σοβαρή διάφορα;
   Σκέφτηκες ποτέ ότι αυτη η ψευδοπόλωση ίσως να δημιουργήθηκε για να κρατήσει τον άνθρωπο ΜΈΣΑ σε αυτο το σύστημα; Οποίος διαφωνουσε ακολουθούσε εναλλακτική ΜΈΣΑ απο το ίδιο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΌ ΠΟΛΥΚΑΤΆΣΤΗΜΑ! Θεολογικό ΚΑΡΤΈΛ με λίγα λόγια! Ο ΕΧΘΡΌΣ ΒΛΈΠΕΙΣ ΉΤΑΝ ΑΛΛΟΥ! Δεν είχε ΠΡΟΠΑΤΟΡΑ τον ΑΒΡΑΆΜ, ούτε είχε ανεβεί στο σκάφος του ΝΩΕ!!!
   Δεν μπορεί να μην ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ;;;;
  • 0
   0
   σωστος

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί