Και δεινόσαυροι και πανέξυπνοι και εξωγήινοι; Είναι πιθανόν!

Βρίσκουμε τα κόκκαλά τους σε πολλά σημεία της γης, τους μελετούμε και μας σαγηνεύουν. Θα θέλαμε να μπορούμε έστω και λίγο να τους δούμε από κοντά –ακόμη και πολλοί από αυτούς είναι επικίνδυνοι-. Ωστόσο οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν πριν από δεκάδες εκατομμύρια χρόνια. Ναι; Μπορεί και όχι.

Με λίγα λόγια για να μην κουράζουμε, οι επιστήμονες πιστεύουν πως εφόσον έχουν βρεθεί εκατοντάδες χιλιάδες πλανήτες –μόνο στον γαλαξία μας- που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν ζωή, πως σε κάποιους από αυτούς, θα μπορούσαν να έχουν ευδοκιμήσει οι δεινόσαυροι. Και μάλιστα εάν δεν είχαν την μοίρα των… δικών μας δεινοσαύρων, ίσως εξελίχθηκαν και σε υψηλής νοημοσύνης πλάσματα τα οποία θα ζούσαν σε πόλεις και θα είχαν υψηλής τεχνολογίας όπλα, αλλά και επιτεύγματα.
Ο καθηγητής Μπρέσλοου λέει μάλιστα πως είναι πιο πιθανό να ευδοκιμήσει ένα είδος δεινόσαυρου σε έναν πλανήτη, παρά ένα θηλαστικό. Στην Γη συνέβη αυτό, λόγω του αστεροειδούς που έπεσε. «Καλό θα ήταν να μην τους γνωρίσουμε» επισημαίνει με χαμόγελο.

Ο Μπρέσλοου υποστηρίζει την άποψή του τονίζοντας πως τα ασυνήθιστα αμινοξέα ήρθαν στην Γη μέσω ενός μετεωρίτη περίπου πριν από τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια, και εξελίχθηκαν σιγά σιγά όπως γνωρίζουμε μέχρι στιγμής. Κάτι τέτοιο πιστεύει, πως έχει συμβεί και σε άλλους πλανήτες.
Και εάν δεν έχουν πέσει αστεροειδείς, τότε ένας ολόκληρος «Jurassic Planet», ίσως υπάρχει…
iefimerida
πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...