Καθαρίστε το «σύννεφο» από τον άνθρακα!

Τελευταίες εξελίξεις:
Η Apple απάντησε ότι το κέντρο δεδομένων της καταναλώνει πολύ λιγότερο από ό,τι εκτίμησε η Greenpeace! Η αλήθεια όμως είναι ότι οι υπολογισμοί της Greenpeace έγιναν με πολύ συντηρητικές εκτιμήσεις με βάση το μέγεθος των εγκαταστάσεων και αφού πρώτα η Apple είχε αρνηθεί να μας δώσει πληροφορίες. Ακόμα κι έτσι όμως, χαιρόμαστε που αντέδρασε η Apple καθώς τη θέλουμε μαζί μας για να καθαρίσουμε το cloud από τη βρώμικη ενέργεια!

Δείτε τη σχετική είδηση:

   ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η νέα έκθεση της Greenpeace με τίτλο «Βρώμικα Δεδομένα» αποκαλύπτει το πώς σήμερα το cloud απειλεί τον πλανήτη εξαιτίας της καύσης άνθρακα.  Θέλουμε να καθαρίσει το cloud από τον άνθρακα και μαζί σου μπορούμε να το καταφέρουμε!

Γιατί:

  • Είναι πρωτοποριακό: Η Microsoft, η Amazon και η Apple, ως οι πιο πρωτοποριακές εταιρίες στον κόσμο, δεν θα ήθελαν οι πελάτες τους να τις συνδέουν με μία παρωχημένη τεχνολογία του 19ου αιώνα που δηλητηριάζει τον αέρα και καταστρέφει το κλίμα του πλανήτη μας.
  • Είναι πρακτικό: Οι τεχνολογίες που αξιοποιούν την καθαρή και ανεξάντλητη ενέργεια από τον άνεμο και τον ήλιο, είναι από καιρό διαθέσιμες. Η Greenpeace ήδη συνεργάζεται με το facebook για να γίνει αυτή η αλλαγή, σήμερα κιόλας. Το ίδιο πρέπει να γίνει και με τις άλλες μεγάλες εταιρίες τεχνολογίας.
  • Είναι σωστό: Δεν πρόκειται για ‘κακές’ εταιρίες. Οι ιδιοκτήτες τους νοιάζονται για τον κόσμο που θα κληρονομήσουν τα παιδιά τους, ακριβώς όπως νοιαζόμαστε κι εμείς.

Αν και η λογική και η ηθική είναι με το μέρος μας, η βιομηχανία του άνθρακα δίνει μεγάλο αγώνα και επενδύει δισεκατομμύρια για να κρατήσει με το μέρος της τις μεγάλες εταιρίες ΙΤ. Για να καταφέρουμε να σπάσουμε την εξάρτηση του ίντερνετ από τον άνθρακα, χρειαζόμαστε κι εσένα.

Κάνε κλικ εδώ και ζήτα από τους επικεφαλής της Microsoft, της Amazon και της Apple να καθαρίσουν το cloud από τον άνθρακα

http://www.greenpeace.org

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *