22:11 - 12/04/2012

Ινδονησία: Θάνατοι από το φόβο ενός νέου τσουνάμι

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα
Ο φόβος μην επαναληφθούν οι εικόνες από το Τσουνάμι του 2004 προκάλεσαν σοκ στους περισσότερου κατοίκους Ατσεχ της Ινδονησίας που χτυπήθηκε από σεισμό μεγέθους 8,2 βαθμών την κλίμακας Ρίχτερ. Δύο άνθρωποι πέθαναν από ανακοπή ένας από σοκ και ένα παιδί τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση δέντρου.

Η ζωή επέστρεψε σήμερα στους κανονικούς της ρυθμούς καθώς αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση ενώ άνοιξαν οι υπηρεσίες και τα καταστήματα.

Εντωμεταξύ ανάμεσα στις σοβαρές υλικές ζημιές ήταν και κατάρρευση μια φυλακής της περιοχής Ατσεχ Μπεσάρ.
Στην περιοχή Κατζού οι δεσμοφύλακες απομάκρυναν τους φυλακισμένους φοβούμενοι να καταρρεύσει και αυτό το κτίριο. Μόλις σταμάτησαν οι μετασεισμοί οι κρατούμενοι επέστρεψαν στα κελιά τους σε αντίθεση με την φυλακή στην περιοχή Πιντί όπου οι δεσμοφύλακες ακολούθησαν την ίδια τακτική αλλά 34 από τους 62 κρατουμένους δεν επέστρεψαν ποτέ.

πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*