in ,

ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ . ΒΙΝΤΕΟ‏

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Μέσα από το νεοταξιτικο δόγμα, το πράσινο, από χρώμα της ελπίδας, βλέπουμε να γίνεται το χρώμα της χολής. Αντιπροσωπευτικό της φαυλότητας αυτών που εμπνέονται σενάρια τόσο αδιανόητα, τόσο αντιανθρώπινα, που επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι συχνά η πραγματικότητα είναι πολύ πιο τρομακτική

από τα σενάρια ταινιών φρίκης.

Αυτά που παρουσιάζει ο Tζόσεφ Γουάτσον (συνεργάτης του Αλεξ και αρχισυντάκτης του prisonplanet.com ) ,περιλαμβάνουν τα τελευταία κατορθώματα του Τσαρλς Μάνσον, τη “φιλοδοξία” του (και όχι μόνο αυτού αλλά και της ελίτ) για τον αφανισμό τουλάχιστον 50 εκατομμυρίων ανθρώπων, για…το καλό του περιβάλλοντος!
Καλό ειναι να έχει κανείς κατά νου τα περιεχόμενα αυτού του βίντεο, όταν ακούει για το μύθο για τον υπερπληθυσμό, την ανοησία για την υπερθέρμανση του πλανήτη, τα ψευτο-οικολογικά κουραφέξαλα για την “πράσινη ανάπτυξη“. Να τα θυμηθεί επίσης όταν θα του χωθει κι άλλο σωληνάκι αφαίμαξης υπέρ των “πράσινων φόρων”, μια άλλη δικαιολογία της συμφοράς για να μαζεύουν τον πλούτο απ’τη μεσαία τάξη.

Όπου η “πράσινη ανάπτυξη” θα σημάνει τη σταδιακή αποβιομηχανοποίηση (θέατρο του παραλόγου) και ‘άρα ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ, οι “πράσινοι φόροι” θα μας θυμίζουν ότι ενισχύουμε τις προσπάθειες της ελιτ για να μας αφανίσει, μέσα από ένα ψευτο-οικολογικό έρεισμα απείρου γελοιότητας.

Και μέσα σ’όλα αυτά, έχουμε το ενάρετο αυτό παιδί που λέγεται Τσαρλς Μάνσον, αυτό το μπουμπούκι που πετσόκοψε 9 ανθρώπους το ’69 για να ικανοποιήσει τις σατανικές του φαντασιώσεις (μεταξύ αυτών και τη Σάρον Τέιτ μαζί με το αγέννητο μωρό της ), να συντάσσεται και να’ναι σύντροφος του κυρίου Αλ Γκορ παρακαλώ, προάγοντας κι αυτός στους σατανιστές οπαδούς του (που τώρα μας έγιναν και ψευτο-οικολόγοι) τα ίδια ακριβώς μηνύματα, με την διακεκριμένη επιστημονική, περιβαλλοντική νομεγκλατούρα των νεοταξιτών.
Η παρεούλα των ΥΠανθρώπων, εμπλουτίζεται με κάθε καρυδιάς καρύδι….

greek-observatory

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ; – Βίντεο

Η διόρθωση Wernicke και οι Νοητικές Παγίδες