Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
07:47 - 06/03/2013

Η διόρθωση Wernicke και οι Νοητικές Παγίδες

Αφαιρώντας τις εντολές σαμποτάζ από την περιοχή Wernicke της περιοχής του εγκεφάλου, χρησιμοποιώντας την Κινησιολογία.

Το μυαλό είναι ένα ενεργειακό πεδίο. Ο καθαρισμός αφαιρεί το φορτίο από το μυαλό.

Αλλά ο καθαρισμός δεν αφαιρεί την αρνητικότητα από το μυαλό. Το μυαλό είναι ένας φυσικό τηλεφωνικό κέντρο μεταξύ του μυαλού και του σώματος. Η έρευνα έχει δείξει ότι οι λέξεις αποθηκεύονται σε μια ειδική περιοχή στην αριστερή πλευρά του εγκεφάλου. Αυτό που δεν είναι τόσο γνωστό ότι υπάρχει μια ισοδύναμη περιοχή στο δεξιό μέρος του εγκεφάλου που επίσης εμπλέκεται με την γλώσσα. Αμφότερες οι περιοχές ονομάζονται περιοχή Wernicke.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Julian Jaynes, λέκτορα της Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Princeton, έως περίπου 3.000 χρόνια πριν, ο άνθρωπος δεν ήταν βασικά τόσο συνειδητός όσο είναι σήμερα. Δεν σκεπτόταν με έννοιες, και δεν ήταν εσωστρεφής. Αντί για αυτό λειτουργούσε με το «διθάλαμο μυαλό». Το διθάλαμο μυαλό ήταν το μυαλό του ανθρώπου πριν αποκτήσει αυτό-συνείδηση. Ο παλαιός άνθρωπος δεν αποφάσιζε από μόνος του. Η έννοια του εαυτού, ή της ανεξαρτησίας ή του αυτοδύναμου, δεν υπήρχε.

Όταν έπρεπε να παρθεί μια απόφαση, ο παλαιός άνθρωπος κοιτούσε για ένα εξωτερικό σημάδι από μια εξωτερική πηγή εξουσίας, όπως ένα βασιλιά η θεό, να του πει τι να κάνει. Για παράδειγμα, εάν πήγαινε σε έναν δρόμο και έφτανε σε σταυροδρόμι, θα έριχνε μερικές πέτρες στον αέρα για να δει τον τρόπο που θα πέφτανε, για να αποφασίσει ποιον δρόμο θα πάρει. Άλλα σημάδια που ο παλαιός άνθρωπος χρησιμοποιούσε για το τι να κάνει όταν χρειαζόταν αν αποφασίσει, ήταν συχνά «φωνές» που άκουγε στο κεφάλι του και οι οποίες προκαλούσαν άμεση υπακοή.

Τα πειράματα έχουν δείξει ότι η περιοχή Wernicke στο αριστερό μέρος του εγκεφάλου διεγείρεται ηλεκτρικά κατά την διάρκεια της ομιλίας, και παρεμβαίνει στην κανονική ομιλία, σχεδόν σταματώντας την ομιλία.

Η ίδια διέγερση στην περιοχή Wernicke στο δεξιό ημισφαίριο, πάντως προκαλεί σε ένα πρόσωπο να ακούει «φωνές» η «διαταγές». Συνήθως αυτά είναι αυταρχικής ή δικτατορικής φύσεως, και μπορούν να προσδιορίζονται σαν η φωνή που κανείς φοβάται, θαυμάζει ή «κοιτάζει προς αυτήν» όταν το άτομο διεγείρεται. Αποκαλούμε αυτές τις εντολές «εντολές Wernicke», διότι είναι εντολές που αποθηκεύονται στην περιοχή Wernicke του εγκεφάλου.

Οι δύο περιοχές Wernicke συνδέονται η μια με την άλλη με μια λεπτή γέφυρα ιστού. Εδώ είναι που υπεισέρχεται ο όρος «διθάλαμο μυαλό». Φαίνεται ότι οι «φωνές των θεών» ήταν στην πραγματικότητα ένας εσωτερικός διάλογος που έρχεται από το δεξιό ημισφαίριο του εγκεφάλου. Εάν η ανθρωπότητα ήταν πιο πολιτισμένη, αυτό το απλό μυαλό έπρεπε να βελτιωθεί σημαντικά και η συνείδηση έπρεπε να αναπτυχθεί.

Πάντως η διθαλαμική τάση είναι ακόμη παρούσα σήμερα! Είναι το διθαλαμικό μυαλό, η δεξιά πλευρά της περιοχής Wernicke, την οποία «ακούμε» όταν ακούμε αυτές τις μικρές λέξεις προσωπικής απαξιώσεως και σαμποτάζ. Οι «αρχές» που έχουν βάλει αυτές τις εντολές στο μυαλό δεν είναι πλέον «θεοί», είναι οποιοσδήποτε που θα μπορούσε ένα μας να έχει κοιτάξει κάποια στιγμή. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τους γονείς, καθηγητές, συμμαθητές, πολιτικούς, και γιατρούς. Πόσες φορές σας έχουν πει να «μεγαλώσετε», «να το βουλώσετε», «να φάτε», «να ξεχάσετε αυτό» η «να τα παρατήσετε»; Πόσες φορές σας είπανε «είσαι τρελλός», «είσαι κακός», «είσαι βλάκας» ή «ποτέ δεν θα τα καταφέρεις»;

Εάν κάποιος που σκαφτόσασταν ότι είναι ισχυρός σας είπε «είσαι πολύ χοντρός», «ποτέ δεν θα αλλάξεις», «θα ξεχάσεις», «αργείς να μάθεις», «φάε ΟΛΟ το φαγητό σου», «δεν είσαι αρκετά καλός», «αρκετά δυνατός», «αρκετά όμορφη», «αρκετά έξυπνος», «θα πάς στον διάβολο», κλπ κλπ. Τότε μπορεί να έχουν εισαχθεί στην δεξιά περιοχή σας Wernicke, μια εμφυτευμένη εντολή, που σας επηρεάζει μέχρι σήμερα!

Όταν οι άνθρωποι κάνουν οποιαδήποτε εργασία ή θεραπεία για να απαλλαγούν από τα αρνητικά πιστεύω, τα πιστεύω τους που προσπαθούν να απαλλαγούν που συνήθως ξεκινάνε με την λέξη «Εγώ …». Π.χ. «δεν είμαι αρκετά καλός» ή «είμαι πολύ χοντρός». Αλλά «βρες την αλήθεια, και θα απελευθερωθείς». Αυτά τα πιστεύω δεν είναι αποθηκευμένα στον εγκέφαλο (ο οποίος είναι σαν ένας υπέρ – υπολογιστής) κάτω από την άποψη του «Εγώ». Οι εντολές εισέρχονται όπως ειπώθηκε από άλλο άτομο, σαν το άτομο να είναι εκεί, μιλώντας σας. Για παράδειγμα, το πιστεύω ότι «δεν είμαι τόσο καλός» αλλά η αρχική εντολή (που είναι αποθηκευμένη στο μυαλό σας) ήταν «Δεν είσαι καλός».

Η νορμάλ κινησιολογία έχει μια διόρθωση που αποκαλείται Goal Balance και είναι σχεδιασμένη να σας απαλλάσσει από αρνητικά πιστεύω. Πάντως συχνά φαίνεται ότι δεν δουλεύει. Το 1996 ο Αυστραλός κινησιολόγος David Bridgman έκανε μια εκπληκτική ανακάλυψη. Βρήκε το πώς να αφαιρεί αρνητικά πιστεύω από το μυαλό.

Το κλειδί για την αφαίρεση αυτών των πιστεύω είναι ότι αποθηκεύονται στον εγκέφαλο σαν κάποιο άλλο άτομο να είπε π.χ. «Δεν θα θυμάσαι». Το μυαλό προσπαθεί να καταλάβει την εντολή και την μεταφράζει, για παράδειγμα σαν «Δεν θυμάμαι».

Κατόπιν η εντολή παρεμβαίνει στο άτομο. Για να απαλλαγείτε από την εντολή πρέπει να βρείτε την ακριβή διατύπωση, που σε αυτήν την περίπτωση είναι «Δεν θα θυμάσαι». Αυτή η επακριβής κινησιολογική διαδικασία επιτρέπει σε ένα άτομο να ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ τις εντολές σαμποτάζ από το μυαλό του. Συνήθως παρατηρείται στιγμιαία βελτίωση στο άτομο που το κάνει αυτό.

Αυτές οι εντολές μπορεί να τοποθετηθούν στο μυαλό μας ακούσια (όπως από τους γονείς μας) η εκούσια (όπως από τους ανθρώπους που ασκούν νοητικό έλεγχο). Αυτές οι εντολές κρύβονται στο μυαλό μας όπως τα drop down menus (αναπτυσσόμενα μενού) κρύβονται στον υπολογιστή μας. Μερικές φορές δεν μπορούμε να δούμε αυτά τα μενού, αλλά αυτά υπάρχουν εκεί. Όταν κάνετε την σωστή κινησιολογική διαδικασία, οι εντολές σαμποτάζ αναπτύσσονται και τότε μπορείτε να τις διαγράψετε. Αλλά δεν εμφανίζονται όλα μαζί. Θα χρειαστούν μερικές συνεδρίες για να απαλλαγείτε από αυτές. Αυτή είναι μια, επαναστατική και πολύ ισχυρή διαδικασία.

Το κλειδί για να κάνετε αυτές τις διορθώσεις επιτυχώς πρέπει να βρείτε την ΕΠΑΚΡΙΒΗ διατύπωση. Γενικώς, μέσα από αυτές τις συνεδρίες θα σας πάρει έως επτά προσπάθειες κάθε φορά έως ότου βρείτε την ακριβή διατύπωση. Συνήθως η ακριβής διατύπωση θα βρεθεί μετά από δύο η τρείς προσπάθειες. Μέσα από αυτές τις συνεδρίες, δεν κατέγραψα τις λάθος μας προσπάθειες να βρεθούν οι εντολές. Μόνον οι επιτυχείς προσπάθειες καταγράφτηκαν. Εάν ξέρετε πώς να κάνετε το μυϊκό τεστ και θέλετε να δείτε πως θα κάνετε την διόρθωση, δείτε παρακαλώ ΕΔΩ η στα παραρτήματα του βιβλίου μου ‘The Mars Records’

Απόσπασμα από το πρώτο βιβλίο “The Mars Force – Pat’s Story”

Πρώτη συνεδρία: Βίαιη Αντίδραση Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου του 2001

Ο Michael και εγώ παραλάβαμε την Pat από τον σταθμό των λεωφορείων. Αν και είχε μακρά διαδρομή. Ένοιωσα ότι μπορούσε να κάνει την πρώτη κινησιολογική συνεδρία το απόγευμα. Η συνεδρία έγινε στο σπίτι μου. Ήμουν τυχερή που ο θεός μας πρόσεχε και καθόρισε την πρώτη συνεδρία Κυριακή, γιατί ο Michael ήταν σπίτι και χρειάσθηκε. Η Pat ήταν ξαπλωμένη στο τραπέζι μασάζ μα μόλις άρχισα να τις κάνω το μυϊκό τεστ είχα βίαια αντίδραση. Έχοντας κάνει εκατοντάδες συνεδρίες σε διαφορετικούς ανθρώπους ποτέ δεν είχα αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο. Μπλοκαρίστηκε, κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο.

Αυτό που ήταν ασυνήθιστο ήταν το ότι μόλις προσπάθησα να την ξεμπλοκάρω άρχισε να ουρλιάζει. Επιπλέον το αριστερό χέρι της άρχισε να κάνει κύκλους από μόνο του. Ξεκινούσα από το πλευρό της και κατόπιν κινιόμουν με μια απότομη κίνηση στο σώμα της. Κατόπιν ξανά στην αριστερή της πλευρά και ξανά ξεκίναγα. Αισθάνθηκα ότι το σώμα της ξαναζούσε μια στιγμή που όπου τραβούσε κατά των περιορισμών. Η Pat νόμιζε ότι ήταν η εκτρεπόμενη ενέργεια της, πιθανόν κατά κάποιο τρόπο ήταν συνδεμένη με τους άλλους «εαυτούς» που αργότερα ανακαλύψαμε ότι είχε. Φώναξα τον Michael να με βοηθήσει αλλά ήταν η λύτρωση που πέτυχε με την βοήθεια του Χριστού, και κατάφερα να συνεχίσω. Η πρώτη συνεδρία ήταν τελείως ξέφρενη και δεν κράτησα πολλές σημειώσεις, παρόλο που μαγνητοφωνήθηκε και μπόρεσα αργότερα να ξανακούσω τις κραυγές που βγήκαν ξαφνικά από το στόμα της Pat, μια κυρία που φαινόταν πολύ ευγενική και καθώς πρέπει.

Κατάλαβα ότι είχε μεταφυσικά εξωγήινα κυκλώματα και άρχισα να τα αφαιρώ, ενώ ο Michael προσευχόταν για αυτήν. Επίσης φαινόταν να έχει μεταφυσικές εξωγήινες εμφυτεύσεις τις οποίες άρχισα να αφαιρώ όσο καλύτερα μπορούσα. Το κεντρικό της νευρικό σύστημα, το λεπτό έντερο, και η σπλήνα βρισκόντουσαν σε ανισορροπία (όπως είναι σε πολλούς ανθρώπους). Ο ελάσσων ψοΐτης μυς της, που συνδέεται με τα νεφρά, ήταν επίσης εκτός ισορροπίας, αλλά δεν μπορούσα να τα ισορροπήσω έως ότου αφαίρεσα την εντολή Wernicke η οποία ήταν:

· «Μη θυμάσαι αυτό».

Μόλις πετύχαμε αυτήν την εντολή Wernicke, πήρανε μια πολύ μεγάλη αντίδραση από την Pat. Περισσότερα λαχανιάσματα, τινάγματα του σώματος κλπ. Ο Michael είχε να κάνει τόνους από απολύτρωση. Καθώς έκανε αυτό, πόνοι άρχισαν να εκδηλώνουν και εξαφανίζονται σε διάφορα μέρη του σώματος της Pat. Σε μια στιγμη άρχισε ακόμη να πνίγετε και έκανε ένα μικρό εμετό. (Alter: Μια διχασμένη προσωπικότητα, γενικά αυτό που έχει δημιουργηθεί τεχνητά από τον έλεγχο του νου.)

Δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω το πλήρες πρόγραμμα των 14 μυϊκών τεστ εξισορροπήσεως πάνω της, ακόμα και μετά από μία ώρα. Κανονικά θα μου έπαιρνε μόνο δέκα λεπτά. Η Pat χρειαζόταν ύπνο και αποφασίσαμε ότι είχαμε κάνει αρκετά έτσι την πήγα πίσω στο ξενοδοχείο της. Στον δρόμο της επιστροφής στο αυτοκίνητο κάτι παράξενο συνέβη. Ενώ είχαμε σταματήσει σε ένα φανάρι θυμήθηκα ότι δεν της είχα ζητήσει κάτι που συνήθως κάνω στο τέλος μιας συνεδρίας. Για να βοηθήσω τους ανθρώπους να γυρίσουν στο παρόν με τα από μια συνεδρία και να γεμίσουν όποιες «τρύπες» έχουν στον χώρο τους που δημιουργήθηκαν από τον καθαρισμό, ζητά από το άτομο να ονομάσει διάφορα πράγματα που βλέπει γύρω του μεγαλόφωνα.

Ζήτησα από την Pat να το κάνει. Το έκανε πολύ αργά, όταν ξαφνικά έπεσε σε έκσταση. Ήταν πολύ απόκοσμο. Καθόταν δύσκαμπτη σαν άγαλμα πίσω μου στο αυτοκίνητο. Δεν απαντούσε σε ότι έλεγα. Τα μάτια της ήταν ανοιχτά. Δεν ήξερα τι να κάνω και γύρισα για να την πάω στον Michael, όταν ξαφνικά επανήλθε. Είπε ότι της είχε ξανασυμβεί. Μπορούσε ένα ακούσει τα πάντα, αλλά δεν μπορούσε να κινηθεί η να μιλήσει.

Δεύτερη Συνεδρία: Ένας Ερπετοειδής Επιτίθεται στην καρδιά της Pat. Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2001

Λόγω το τι είχε συμβεί χθες, δεν κάναμε συνεδρία μέχρι το απόγευμα που ο Michael θα ήταν σπίτι σε περίπτωση που ξανά θα τον χρειαζόμασταν. Ήταν για ένα μέρος της συνεδρίας, αν και δεν ήταν τόσο άσχημα όσο ήταν χθες. Η Pat ήταν σε ισορροπία, οπότε η χθεσινή εργασία είχε κάνει κάτι. Μ ε τα μάτια ανοικτά, τα gaits και τα cloacals βρισκόντουσαν σε ανισσοροπία. Κατόπιν την εξέτασα με τα μάτια κλειστά. Τα hyoid και τα cloacals ήταν σε ανισσοροπία με τα μάτια κλειστά. Τα μυϊκά τεστ έδειξαν ότι η αιτία αυτού ήταν ένα συναίσθημα παρακράτησης στα 34 χρόνια της που σχετίζονταν με απαγωγή από γκρίζους εξωγήινους.

Όταν φθάσαμε σε αυτό το μέρος της συνεδρίας, το αριστερό της χέρι άρχισε να κινείται πάλι με τον ίδιο παράξενο τρόπο. Η Pat άρχισε να έχει εικόνες περιορισμών, σα να προσπαθούσε να απομακρύνει από κάτι. Λάμβανα τις ίδιες εικόνες/ιδέες όπως η Pat, αν και δεν της το είπα. Έπρεπε να αφαιρέσω κάποιες εντολές Wernicke. Αυτές ήταν:

«Είναι ανώφελο να προσπαθείς» (από ένα ερπετοειδή επιστήμονα)

«Ούτε να το σκέπτεσαι» (από ένα γκρίζο)

«Θα πεθάνεις αν το θυμηθείς» (ερπετοειδής)

«Θα πάθεις καρδιακή προσβολή αν το θυμηθείς» (γκρίζος) – σημειώστε ότι παλιά είχε πολλούς φόβους ότι θα πάθαινε καρδιακή προσβολή.

«Να πάθεις καρδιακή προσβολή αν το θυμηθείς αυτό» (ερπετοειδής)

«Αυτοκτόνησε αν θυμηθείς» (κυβέρνηση – MK Ultra)

«Σκότωσε οποιονδήποτε σε βοηθήσει να θυμηθείς»

«Σκότωσε οποιονδήποτε σε βοηθήσει να θυμηθείς» (μια και οι εντολές 7 και 8 ήταν βασικά οι ίδιες, ήταν ενδιαφέρον ότι έβαλαν την ίδια εντολή δύο φορές. Για να θυμηθείτε μια εντολή Wernicke, κάθε λέξη πρέπει να βρεθεί ΕΠΚΡΙΒΩΣ. Προφανώς αυτό γίνεται για να βεβαιωθούν ότι η εντολή βυθίζεται πλήρως).

Σε αυτό το στάδιο, εμφανίστηκε ένας εξ αποστάσεως παρατηρητής, ο οποίος έβαζε άγκιστρα στην Pat. Αρχίσανε να επιτίθενται στην καρδιά της. Προσευχηθήκαμε για να φύγει. Κατόπιν εμφανίσθηκε το πνεύμα ενός ερπετοειδή. Δεν έφευγε ότι και να κάναμε και οι τρείς μας. Προσπάθησα να τον διατάξω να φύγει. Θύμωσα. Κανένα αποτέλεσμα. Τότε μου κατέβηκε μια λαμπρή ιδέα. Τον αγκάλιασα με πολύ αγάπη. Εξαφανίστηκε στην στιγμή. Μόλις αυτό συνέβηκε, ο πόνος στο στήθος της Pat σταμάτησε. Συνέχισα να αφαιρώ τις εντολές Wernicke.

«Μην σε κανέναν για αυτό»

«Θα πεθάνεις αν το θυμηθείς»

«Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να το θυμηθείς». Όταν την πήγαινα στο ξενοδοχείο της ζήτησα ξανά να ονομάσει πράγματα στο αυτοκίνητο. Το ίδιο πράγμα συνέβη για τελευταία φορά – έπεσε σε έκσταση. Αυτή την φορά συνέχισα να οδηγώ. Βγήκε από την κατάσταση όταν φτάσαμε στο μοτέλ της.

Από το Δεύτερο Βιβλίο «The Mars Force» – η ιστορία της Pat

Συνεδρία 8: Εντολές Wernicke να μας σκοτώσει, 3 Σεπτεμβρίου 2002

Έκανα μια κινησιολογική ισορροπία στην Pat. Είχα να την δω ένα χρόνο, δεν μου προκάλεσε έκπληξη ότι εκτός ισορροπίας. Τα gaits και τα cloacals της ήταν εκτός ισορροπίας. Δεν μπορούσα να κάνω με ακρίβεια τα μυϊκά τεστ. Η αιτία φαινόταν να είναι παρεμβολή από εξ αποστάσεως παρατηρητές. Προσπάθησα να την λυτρώσω αλλά δεν δούλεψε. Τότε έφερα μέσα τον Michael. Προσπάθησε και αυτός να την λυτρώσει αλλά δεν δούλεψε έως ότου προσευχήθηκε εναντίον των principalities. Αυτό προκάλεσε αναγούλες και άλλες αντιδράσεις από την Pat.

Με τα μάτια της κλειστά, τα cloacals και η σπλήνα της ήταν εκτός ισορροπίας. Όταν τα ισορρόπησα, το χέρι της άρχισε να κουνιέται από μόνο του. Το μυϊκό τεστ έδειξε ότι τρείς δρακονιανοί παρεμβάλλονταν. Το μυϊκό τεστ έδειξε ότι είχε απαχθεί τουλάχιστον τέσσερις φορές από την τελευταία φορά που την είχα δει. Κατόπιν κοίταξα για παγίδες.

Οι ακόλουθες εντολές Wernicke αφαιρέθηκαν από το alter ego της Pat ονομαζόμενο Anne.

«Σκότωσε τους στο ύπνο τους» (αυτό αναφερόταν σε εμάς, τον Michael και την Stephanie Relfe, καθόσον η Pat έμενε μαζί μας σε αυτήν την επίσκεψη της και όχι στο ξενοδοχείο.)

«Δώσε ένα floating strike στους Reife όταν κοιμούνται» (αυτό ένια χτύπημα των πολεμικών τεχνών που γίνεται στον λαιμό). Η Pat έπεσε σε έκσταση και ήταν αδύνατο να κάνει τις κινήσεις που χρειάζονται για να αφαιρεθούν οι εντολές Wernicke. Δεν έγραψα τι έκανα κατόπιν, αλλά κατά κάποιον τρόπο κατάφερα να βρω και να αφαιρέσω την τελευταία εντολή:

«Δώσε ένα κτύπημα Dim Mak στους Relfe στον ύπνο τους». (αυτό είναι άλλη μια τεχνική θανάτου των πολεμικών τεχνών)

Συνεδρία 9: Εντολές Wernicke από Ερπετοειδείς, 3 Σεπτεμβρίου 2002

Αφαιρέσαμε πολλές εντολές Wernicke από την Pat που είχαν δοθεί από ερπετοειδείς:

1. «Δεν θυμάσαι τίποτα από ότι είπαμε».

2. «Παραμένεις δική μας». (από ερπετοειδείς)

3. «Μην μας αντιστέκεσαι».

4. «Κάνε ότι σου είπαμε».

5. «Η αντίσταση είναι ανώφελη».

6. «Μην σκέφτεσαι από μόνη σου».

7. «Είμαστε οι φίλοι σου».

8. «Μη θυμάσαι τις εντολές Wernicke».

9. «Η Stephanie και ο Michael είναι οι εχθροί σου».

10. «Η Stephanie και ο Michael είναι ο εχθρός σου». (αυτό ήταν έξυπνο κόλπο εκ μέρους τους να χρησιμοποιήσουν την ίδια εντολή, αλλά με διαφορετική διατύπωση)

11. «Το μυαλό σου είναι κενό».

12. «Δεν θυμάσαι τίποτα από αυτά».

13. «Μη προσεύχεσαι».

14. «Μην ασκείσαι με ψυχικά πράγματα» (Σημείωση: Ένας λόγος που η Pat ήρθε σε μένα ήταν γιατί ένοιωθε ότι υπήρχαν μπλοκαρίσματα όταν προσπαθούσε να χρησιμοποιήσει τις ψυχικές τις ικανότητες. Μόνιμα το ανέβαλε βρίσκοντας άλλα πράγματα να κάνει. Για παράδειγμα, μερικές φορές είχε την έντονη παρόρμηση να καθαρίσει την τουαλέτα η να πάει να ψωνίσει).

15. «Σταμάτησε την ψυχική εξάσκηση».

16. «Μην πιστεύεις στον εαυτό σου».

Οι ακόλουθες εντολές αφαιρέθηκαν από το alter ego της που ονομαζόταν Laurie:

1. «Θυμήσου το».

2. «Ποτέ μην ξεχνάς τη αποστολή σου».

3. «Έχεις τέλεια μνήμη».

4. «Έχεις φωτογραφική μνήμη».

5. «Έχεις μνήμη eidectic7».

6. «Θα τα λες μόνο σε εμάς».

7. «Θα δίνεις απολογισμό μόνο σε μάς».

8. «Παρακολούθα τον».

9. «Πρόσεχε τον Michael».

10. «Μην εμπιστεύεσαι κανέναν».

11. «Δεν έχεις άλλους φίλους εκτός από εμάς».

12. «Σε αγαπάμε».

By Stephanie Relfe B.Sc. (Syd.) και διασκευή

ΠΗΓΗ

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*