17:58 - 09/10/2014

Θέλω να ακούσεις προσεκτικά ..πολύ προσεκτικά..!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Κα…. τι προβλέπεις;

  2. Μετά την συφορά του πολέμου οι άνθρωποι έδιναν όρκους το ποτέ ξανα τι να σημαινει

  3. Και τι προτείνουμε λέει; να βουτήξουμε τον ebola από την ουρά και να τον πατήσουμε κάτω;

  4. Ψυχραιμία παιδιά. Κάτι δεν στέκει λογικά σ' αυτή την λίστα. Τα κρούσματα μπαίνουν σε καραντίνα και όχι ο υπόλοιπος πληθυσμός. Εκτός αν ο ιός εξελιχθεί σε πανδημία και τα κρούσματα γίνουν η πλειονότητα.

  5. Αυτος ο Classified πρεπει να ειναι πολυ γαματος εχθρος. Ε ρε γλεντια και χοροι…….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*