Η NASA και ο Ήλιος…!

Όταν η NASA ανέβασε ένα βίντεο από τον ήλιο πολλοί αστροφυσικοί επικοινώνησαν μαζί της με email ρωτόντας τι είναι αυτά τα αντικείμενα που έμπαιναν και έβγαιναν από τον ήλιο. Η απάντηση της NASA ήταν οτί αυτά ήταν κομήτες. Παρόλα αυτά οι κομήτες έχουν μακριές ουρές και αυτά τα αντικείμενα δεν είχαν. Έτσι η NASA έσβησε το παλιό video από το διαδίκτυο και το ξανα ανέβασε αυτή τη φορά…..ΜΕ ΟΥΡΕΣ…!!! Ο ήλιος όπως θα αποκαλυφθεί και επίσημα στο άμεσο μέλλον είναι αστρική πύλη που συνδέει το γαλαξία μας και το ηλιακό μας σύστημα με πολλά άλλα. Ακόμα πιστεύετε ότι είμαστε μόνοι μας….!? :)))

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *