Η χούντα Παπανδρέου απαγορεύει συγκεντρώσεις άνω των δύο ατόμων!!!

Στην Χούντα των συνταγματαρχών απαγορευόταν η συγκέντρωση πάνω από 5 άτομα. Στην Χούντα του ΔΝΤ απαγορεύεται η συνάντηση 3 ατόμων!!!. ‘Ετσι απλά, επιβάλλεται η χούντα σήμερα στην χώρα μας. Χωρίς τανκς στους δρόμους, χωρίς φανφάρες. Σιωπηλά, χωρίς να μαθαίνεται σωρεία παραβάσεων και καταπατήσεων των δικαιωμάτων των πολιτών, η χούντα του ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και….

απαγορεύει τις συναθροίσεις άνω των 2 ατόμων!!!


Στις 5.00 μ.μ. σήμερα Κυριακή 15.05.2011, συναντήθηκαν 2 γυναίκες και ένας άνδρας στην πλατεία Συντάγματος. Κάθησαν κάτω στο πεζοδρόμιο που μετά υπάρχουν οι σκάλες, όχι στο πεζοδρόμιο της Βουλής, χωρίς να φωνάζουν. Η αστυνομία τους πλησίασε, τους είπε ότι απαγορεύεται να διαμαρτύρονται στην πλατεία Συντάγματος και τους πήγε στο πλησιέστερο τμήμα.


Εκεί τους έκαναν σωματικό έλεγχο, τους έψαξαν τις τσάντες έβγαλαν ότι χαρτιά υπήρχαν μέσα και τα διαβάζουν.


Αυτό πως λέγεται;


Μήπως λέγεται Χούντα του κερατά;


Θα βγει κανένας εισαγγελέας να μαζέψει το αστυνομικό σώμα ή τελικά θα χάσουμε την πατρίδα μας και θα φταίνε οι δημοσιογράφοι και οι αστυνομικοί;


Ακόμα τους ψάχνουν…


Ο τρόμος των κυβερνώντων είναι τόσος, που ρίχνουν πλέον τις μάσκες, ξεσκεπάζονται προκειμένου να προλάβουν τα χειρότερα (για τους ίδιους). Τρέμουν την ένωση των πολιτών. Τρέμουν στην ιδέα ανταλλαγής σκέψεων, προβληματισμών και ταυτόχρονης πρόσβασης σε χώρους όπου κινούνται πολιτικοί… Δυστυχώς, η χώρα μας βρίσκεται υπό κατοχή. Και η κυβέρνηση Παπανδρέου διαχειρίζεται αυτή την κατοχή, ευελπιστώντας πως θα διαρκέσει το δυνατόν περισσότερο, αφού οι «δάνειες δυνάμεις» δεν έχουν πάρει ακόμη αυτά για τα οποία ήρθαν στην πατρίδα μας.


Εάν, λοιπόν, συναντιόμαστε εμείς οι Έλληνες, αυτό αποτελεί σαφή απειλή για τους κατέχοντες την πατρίδα μας. Και από τούδε και στο εξής, θα μας αντιμετωπίζουν ως απειλή απέναντί τους…


Κωνσταντίνος με πληροφορίες από Olympia
http://kostasxan.blogspot.com/

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *